• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin maillerini ve cep telefonlarını karıştırmak doğru mu

bende eşimin cebini alır bakarım kim aramış kim mesaj atmış. mail adresinide biliyorum. o da benimkilere bakar. hiç sorun olmaz aramızda. sorun ederse zaten şüpheli bir durum vardır.

durup dururken neden karıştırma ihtiyaci duyulur ki, bu ''kişi kendinden bilir işi'' diye yorumlarim ben
ama a a a a a
suphe uyandirici hareketlerde bulunuyorsa ustune gitmek insan dogasında war tabi....

şüphe duysanda duymasanda arada bakmak lazım.. belli olmaz erkek milleti bu..

Doğru yada yanlış beni ilgilendirmez.
Benim yapım çok meraklıdır herşeye.
Afedersiniz ama g... açıkta olsun onuda karıştırırım gibi kaba bi tabir kullanıcam anlayın herşeyi ne kadar karıştırdığımı :roflol:

bendemi gariplik var demeye başladım birden yorumların geneline bakınca :1shok:
ben ilk evlendiğimizde bakardım ara ara ama bun 2-3 ay anca sürdü sonra zerre bakmadım gerçekten.
en son cep telefonunu ne zaman elime aldım hatırlamıyorum bile :uhm:

hadi geçtim onu şu 3-4 gündür sabaha karşı eve geliyor ,
işler yoğun diyor, bende güveniyorum öyle aklıma bir fesatlık veya şüphe gelmedi hiç
ne aradım onu, nede cep telefonuna bakıp karıştırdım :bbo:
aceba aşırımı rahatım ne :sm_confused:

Erkek dediğin koyun değildir güdülmez
Takip etmekle bişey önlenemez yapacak adam zaten yapar
Sen sadece yakalamış olursun

valla ben bakarım... tabi erkek koyun değildir erkek tavuktur, ya kümese tıkarsın yada salarsın güdmek mümkün değil yapmak istese yapar. benim eşim iş gereği çok yakışıklı değil ama karizmatik çok bakımlı bazen sulanan o...lar olabiliyo. ben sahipsiz bırakmadığımı görsünler diye bol bol iş yerine ziyarete giderim. birşey gizlediğini düşünerek değil ama meraktan bakarım...

Elıme gectıgınde karıstırırım telefonunu.Telefonuna gelen kredı kartı odemelerı gıbı seylerı bıle okumaz okusa da soylemez.Ben bulur okurum gereksız mesajları da sılerım.Maıllerı de aynı sekılde 100 maıl olsa usenır sılmez.ben hepsını klasorlerım kredı kartı vs seyler varsa.Ama cok ırdelersem kızar.Dun telını sarja koyacaktım mesaj vardı baktım benımkı kredı kartı basvurusunda bulunmus.Bır senedır kredı kartlarından kurtulmaya calısıyoruz beyfendı kredı kartı ıcın basvuruyo.Gıcık oldum soylendım,o da neden karıstırıyonkı guvenmıyormusun dedı.

Erkek dediğin koyun değildir güdülmez
Takip etmekle bişey önlenemez yapacak adam zaten yapar
Sen sadece yakalamış olursun

Katiliyorum.. fakat bi iliskide hersey acikta yasanmali. Sana email sifremi vermem derse insan suphelenir ister istemez. Zaten suphe icinde oldugumuz icin karistirmayiz emailleri, telefonlari.

Takip icin olmamali. Sadece zamaninda bi halt karistirdiysa, takipte sakinca gormem, ama bi omur boyu takipte edilmezki..

Ben karıştırmam; güvenim tam.

Diyelim karıştırdım, tek tek bütün numaraları çevirip ses mi dinleyeceğim. O yüzden bana göre değil bu işler.

Tabiki herkesin kendi aile yaşantısı, karıştıran memnun, karıştırtan memnunsa söylenecek söz kalmaz. O yüzden değil midir ki her ailenin yaşantısı farklıdır.

Birbirimizin mail şifresini bilmeyiz, bilmekten öte istemeyiz, böyle birşey istemek bile bizi yaralar, çünkü bizce (eşim ve ben) bir evliliğin tek düşmanı vardır oda güvensizliktir.

Zaten ailemizi ilgilendiren yada beni / onu ilgilendiren bir konuşma veya mailleşme yaptıysak bilgi veririz dolayısıyla açıp kurcalamak gereksizdir.

sahrud72 'ye kelimesi kelimesine katılıyorum.

Back
X