çok sağol canım allah seni mutlu etsin
affeder affeder..büyütme cannımcım..neler yaşanıyor evlilikte..senin yapacağın iş sadece sakin olmak EŞİNLE sen diliyle konuşmamak..nedir sen dili ?? sen dili şudur: HEP BÖYLE YAPIYORSUN , ÇOK AYIP ETTİN,BENİ HİÇ ANLAMIYORSUN YAZIKLAR OLSUN
BÖYLE KONUŞURSAN EŞİN SAVUNMAYA GEÇECEKTİR SUÇU SANA ATACAKTIR ,,SEN DE BİRAZ ŞÖYLE İŞVELİ OLSAYDIN YAPMAZDIM,,FALAN FİLAN DİYECEKTİR
ONUNLA BEN DİLİYLE KONUŞ.Nedir ben dili? KENDİ HİSLERİNİ AÇIKLA,NE KADAR ÜZÜLDÜĞÜNÜ,KIRILDIĞINI,İNCİLDİĞİNİ ANLAT ONA
SEN EŞİM OLARAK SEVDİĞİM ADAM OLARAK HAYATTA HERŞEYİ OLDUĞU GİBİ CİNSELLİĞİ DE BİRLİKTE YAŞAMAK İSTEDİĞİM KİŞİSİN..AMA SENİN BU ŞEKİL BİR YOLA BAŞVURMAN BENİ ÇOK KIRDI EĞER İLİŞKİMİZDE BİR SORUN VARSA BANA SÖYLEYEBİLİRSİN BU ŞEKİLDE HALLEDELİM KOPMAYALIM BİRBİRİMİZDEN..VS VS
BUNLAR BENİM NACIZANE TAVSİYEM EN AZINDAN BEN ÖYLE YAPIYORUM İŞE YARIYOR UMARIM SANA DA İYİ GELİR SAĞLICAKLA KALkaydirigubbakcemile5
bence belli ki ten uyumunu yakalıyamamışsınız. tamamen sizin söylediklerinizden yola çıkıyorum. eşiniz bu işe kalkıştıysa cinselliği seviyordur diye tahmin ediyorum ve size bu kadar uzaksa cinsellikte demekki ikinizden birinde bi eksiklik var. konuşmadan da bunu asla çözemezdiniz. kaldı ki şu an adamın kafasında nasıl bir düşünce var kim bilir, böyle bişeyde evi terk etti demekki benden bu kadar kolay vazgeçebiliyor demez mi? evde kalsam tartışırdık demişsiniz, tartışsaydınız. zaten evlilikleri de yıkan bu, yapılması gereken tartışmaların sürekli ertelenmesi... iki tarafta içinde büyütüp büyütüp sonra birikmişlerle patlıyor ve sonuç; geri dönülmez yaralar. bence hemen şimdi arayın gelsin alsın sizi... tartışıcaksanız tartışın ya da öpüşün barışın (küsücek bir şey yok gerçi durumda bence ama...) neyse uzattım. naçizane düşüncelerim bunlar... kırdıysam ya da kızdırdıysam da kusura bakmayın...
ayrıca, bence aranızda cinsel bir problem yok,
sadece her istediğinde dile getiremiyor olabilir..
eşine; senin için her zaman varım mesajını vermelisin belkide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?