Eşinizin masturbasyon yapması

sergüzeşt10 çok teşekkür ederim canım çok sağol.çok güzel yamışsın işallah bizde bunları hallederiz.ya ona çok kızıyorum ama çok ta seviyorum.aşk herşeyi affedermi?böyle bişeyi affeder sanırım.

bence belli ki ten uyumunu yakalıyamamışsınız. tamamen sizin söylediklerinizden yola çıkıyorum. eşiniz bu işe kalkıştıysa cinselliği seviyordur diye tahmin ediyorum ve size bu kadar uzaksa cinsellikte demekki ikinizden birinde bi eksiklik var. konuşmadan da bunu asla çözemezdiniz. kaldı ki şu an adamın kafasında nasıl bir düşünce var kim bilir, böyle bişeyde evi terk etti demekki benden bu kadar kolay vazgeçebiliyor demez mi? evde kalsam tartışırdık demişsiniz, tartışsaydınız. zaten evlilikleri de yıkan bu, yapılması gereken tartışmaların sürekli ertelenmesi... iki tarafta içinde büyütüp büyütüp sonra birikmişlerle patlıyor ve sonuç; geri dönülmez yaralar. bence hemen şimdi arayın gelsin alsın sizi... tartışıcaksanız tartışın ya da öpüşün barışın (küsücek bir şey yok gerçi durumda bence ama...) neyse uzattım. naçizane düşüncelerim bunlar... kırdıysam ya da kızdırdıysam da kusura bakmayın...

arayayyım mı kafam karıştı şimdi.aslında kızh*gınlıpım geçti biraz ama bişeyler beni geri itiyor

çok sağol canım allah seni mutlu etsin

ya kafam kaıştı şimdi ne dicem ama niye ilk adımı ben atıyorum gibi düşünceler olmasa

aşkta gurur olmaz diye bir laf vardır bilirmisin?

gurur yapmıycaksın ve yaptırmıycaksın.... olay bu bence...

canım öncelikle keşke arkadaşın sizde kalmasaydı... belki eşi daha önce bu yolla yapıyordu ve arada onu istemiş olabilir.. olaya hemen kötü yönlü bakmayalım... zamanla düzelir umarım...

evet en iyisi evime gitmek aaricam uyumamışsa gideyim.yani bişeyler konuşulmalı tabii.olan oldu gidip diğer odada uyuyabilirm sanırım.arkdaşım bizde değil ben ona geldim.bu benim nickim değil çok yakında bende üye olcam çok yararlı oldu.herkese teşekkürler.

neyse uyumuş çok ısrarcıda olmak istemedim.artık sabah olunca.ne kaldıki sabaha keşke yaşanmasaydıda evimde olsydım ilk defa küs olarak ayrı kaldım evimden ve ondan çok tuhaf bi duyguymuş.

ne kadar kırıcı bir mesele olsada , evini terketmemeliydin..
evlenirken ne niyetle evleniyoruz "iyi günde, KÖTÜ günde..."

aslında bu terketme değil sadece olya sıcasıcağna girmemek için yani onn bana bakacak yüzü yok zaten bi yandan onun rencide olma durumunu engelledim diye düşünüyorum.yanlış sözler söyleyebiliyorum ben kızgınken.

ayrıca, bence aranızda cinsel bir problem yok,
sadece her istediğinde dile getiremiyor olabilir..
eşine; senin için her zaman varım mesajını vermelisin belkide..

ayrıca, bence aranızda cinsel bir problem yok,
sadece her istediğinde dile getiremiyor olabilir..
eşine; senin için her zaman varım mesajını vermelisin belkide..

haklısın canım bunu yapmayı düşünüyorum belli bir zaman sonra.burdaki arkdaşlarda bana çok ayardımcı oldular sağolsunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok büyük bi problem değil.nasıl kadınlar orgazm olmaya ihtiyaç duyuyorlarsa erkeklerde duyuyordur.belki regl gününe denk geldi ne yapacak sanki başkasıylamı aldatıyor..bence anormal bi durum yok..

bencede normal erkekler masturbasyuonu biz kadınlar gibi görmüğyor onlar için bu evli bekar farketmiyor eşimden biliyorum olagan bişey diyor.

bence normal bekarkenki alışkanlıkları evlilikten belli bir müddet devam eder erkerklerin. Bunu unutturmak birazda kadının elinde olduğunu düşünüyorum.

şunuda söylemeden geçemiycem eşim masturbasyon yaptı diye kendimi yıpratmam hatta evi terketmem. Hiç hoş değil bu masturbasyon olayını nasıl unuttururum diye düşünürdüm oturup ağlıyacağıma.

valla ben öyle bişey hiç görmedim karşılaşmadım zaten hiç hoşlanmıyor..gerçi şuan 35 haftalık hamileyim yapsada kızmam mümkün değil adama..ama arkadaşının durumunda olsam çok kötü hissederdim

aman bazen öğle yorğun oluyorum ki ne yaparsa yapsın diyorum bana dokunmayan yılan misali tabi baska kadınları da kastetmiyorum ama arkadaşının eşi bence bazı problemler yaşıyor yorğun oluyo o işe ğelin ce ama kendi yaparken yorğun değil komik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…