eşinizin sahte facebook hesabi oldugunu farketseniz?

Ortak Facebookadresimiz var orda rahat edememiş belli ki yeni face açmış kendine.çapkın erkek değildir örnek gösterirler överler esimi çevremiz.tabi sanaldan takıldığını kim bilecek

ne efendiler var ah ahh..

peki sizce mesela ortak facebook hesabınız olması olabilir mi ?
ben eşlerin ortak hesapları olmaması gerektiğini düşünüyorum insan eski arkadaşına bakar sevgilisine bakar ne bileyim yani yanda tanıyor olabileceğiniz kişilerde biri çıakr kim lan bu diye bakar. bence eşiniz kendini ortak ehsapta rahat hissedemiyor bu sebepten başka face açmış olabilir.

fakaat o hesapta eskortların olması kesinlikle açıklanabilir bişey değil.

ne efendiler var ah ahh..

peki sizce mesela ortak facebook hesabınız olması olabilir mi ?
ben eşlerin ortak hesapları olmaması gerektiğini düşünüyorum insan eski arkadaşına bakar sevgilisine bakar ne bileyim yani yanda tanıyor olabileceğiniz kişilerde biri çıakr kim lan bu diye bakar. bence eşiniz kendini ortak ehsapta rahat hissedemiyor bu sebepten başka face açmış olabilir.

fakaat o hesapta eskortların olması kesinlikle açıklanabilir bişey değil.

Çok önem vermezdi nisanliliktan beri ortak hesap kullanırız.rahat hissetmemis ayrı hesapta olsaymis rahat rahat görüsebilirmis bence de.

konu sahibi hata yapmışsın. niye sen adama hesap soruyosun. adam tabii ki "merak ettim" diye saçmalar. bu saatten sonra yapacağın bişey yok adam o hesabı çoktan dondurmuştur. geçmiş ola

Back
X