Kocam fotoğrafımı x hesabında benden habersiz paylaşmış

Bu konu beni çok etkilemişti. Kadını çocuğu hatta torunu yaşındaki adamlar t*cavüz etti. Hatta kocası aidsli kişilere bile korunmasız t*cavüze izin vermiş.
Bununla da kalmamış. Kocası öz kızlarına da bir şeyler yapmış galiba. İspatlanamamış ama kızları isyan ediyordu, delil yok diye bana yaptıkları cezasız kaldı diyordu.

o telefonu kocanıza monte etmeniz gerekiyoken hala ne yapacağımı şaşırdım mı diyorsunuz?
Adam sizin gece uykunsuz resimlerinizi bile cekip oraya buraya yollamistir

Nasıl bir koca sosyal medyada tüm sapıkların dolaştığı hesaplarda karısının fotoğrafını profil resmi yapar ortalığa meze edebilir? Harika bir evlilik sizin baktığınız yerden sanırım sadece. Adam sizi çekinmeden servis ediyor takipçi kazanmak uğruna… Siz hala seviyorum diyorsanız mesele yok tabi

Ay korkunc gercekten.Uzgunum ama kocan bunu profile koymakla kalmamis senin uzerinden baskalariyla cinsel sohbet de dondurmustur. Hosuna gidip kabulleneceksen konu acmasaydin bare de biz de okumaz bilmez olaydik:KK14:

Ben de böyle birkaç hesaba denk gelmiştim. Eşler birlikte paylaşıp fantezi yapıyorlar diye düşünmüştüm. Hiç habersiz olma ihtimalini düşünmek istemedim.. Korkunç bir şey. Evlerden Irak.
Umarım birileriyle birebirde daha detaylı paylaşımlar yapmamıştır. Çocuk falan yoksa dava edin.

Böylelerine bir şey bir şey deniyor. Durum buz gibi soğumalık ve adli vaka. Kocanız da olsa asla birlikte olurken videolarınızın, fotoğraflarınızın çekilmesine izin vermeyin. O kadar çok s*pık erkek var ki insanı çıldırtacak cinsten.

Eşim hekim olabilir fakat biyokimya Asistanı yani hasta görmüyor

Ne fark eder? Temel tıp eğitimini hepsi alıyor zaten, sonra branşlara ayrılıyorlar. Eğitimlerinde de hani mahremiyet, etik falan fistan mutlaka vardır yani. Mide bulandırıcı bir konu, çok alıştım nasıl bırakacağım diyorsunuz da basbaya bırakmanız gerekiyor. Ailenize de açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Anlaşamadık der geçersiniz. Bu sizin özeliniz. Başka bir şey olsa açık açık söyleyin derim de sevişirken ki fotoğrafımı koymuş da denmez hani. Her doğru her yerde söylenmez.

Back
X