Eşinizin / Sevgilinizin / Nisanlinizin Abisi ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Merhaba kizlar.
Uzun yillardir birlikte oldugum biri var. Her sey cok guzel gidiyor ama aklima takilan bir sey var.
Sozlumun bir tane abisi var. 27 yaşlarında.
Degisik bir insan. Annesine anne demeyen ismiyle hitap eden herkesi begenmeyen aileyle evle alakasi olmayan biri. Isine gelenle iyi olan biri.
Sozlumde der hep bunlari zaten.
Aile beni sever gelin kiz der bir kotuluklerini gormedim ama abisi sevmez.
Konusmaz ben giderim evlerine temizlige kalkisir evde hep bir onu yapın bunu yapin evi temizlicem havasi estirir.

Asil sorum şu
Sizce ilerde de evlilikte abi seni sevmez ose bir sorun olur mu ?
Bilmedigim icin soruyorum evlilikte abinin rolü var mi ?
Sizin basiniza boyle aileden birinin sevmedigi geldi mi ?

Sorun olur dersek ayrılacak mısınız? Başka her şey iyiymiş yani niye sorun arıyorsunuz ki ? Takmayın.

Yok canim ayrilmam tabikide ama ben istiyordum ki ailede boyle seyler olmasin hep beraber guzel gecinelim. Yani birde hic konusmadan onca yil on yargısı yuzunden sevmiyor. Sevmek zorunda da degil ama saygi gostermek zorunda insan insana. Acaba ilerde bu sikinti olur mu diye dusunmeden edemiyorum.

evi mi temizliyor... ilginç.
olaya abi gözüyle değil de kardeş gözüyle bakmalı bence. görümce gibi mesela.
yani burda eş olacak kişinin kardeş ilişkisi önem taşıyor bence.

Evet evi temizliyor. Bende bunu istedim. Benim abim ablam yok. O abim olur diye hep bekledim ama yok o bana isinmasi sevmesi imkansiz artik. Birde hiç konusmuslugumuz yok. Bir olayimiz olsa da boyle olsa anlicam . Esin kardes ilişkisi önemli demissin biraz açar misin ?

Aile de huyunu biliyorsa ki bu kadar geçimsiz bir insanı mutlaka çözmüşlerdir, hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Yalnızca her gördüğünüzde biraz irkilir sonra da görmezden gelmeyi öğrenirsiniz. Siz anne babası ve nişanlınıza bakın sadece. Şimdiden mutluluklar.

Teşekkürler. Aynen dediginiz gibi oluyor. Resmen gorunce diken ustunde oluyorum. O evde olmadigi zamanlar ziyaret etmeye çalışıyorum ama o gelince hemen kalkip gidesim geliyor sanki her am kovacak bir sey dicek gibi davranıyor. Ben boyle yapınca sozlumde noluyor sana hemen kacmaya çalışıyorsun evden diyor. Insallah alsiriz birbirmize.

beklentiniz var yani ondan takıldınız bu kadar. şu an durumu böyle anladım.
boşverin abiliği eksik olsun. düşünmeyin böyle şeyleri. benim kaynımla neredeyse görüşmüşlüğüm bile yok denecek kadar az. eşiminde öyle. adam sabah işe gider, akşam gelir. benim abim var ama ilişkimiz yok gibidir. bu noksanlığı onda aramadım.
dediğim gibi beklentinizi sıfırlayın. kafanız rahatlar. :)
kardeş ilişkisinden kastım da şu: yani abisinin lafına bakar mı.. etkilenir mi.. hani sizi sevmiyormuş ya.. o bakımdan dedim.

Yok hayır abisinin degil annesinin lafina bile bakmaz. Ama iste galiba ben beklenti icindeydim. Yani abim olmadigi icin belki benimsedim direk. Teşekürler.

Eşimin 2 abisi var, ikisini de sevmem. İkisi de beni sevmez. Aynı sizin bahsettiğiniz gibi kişilikleri. Bir kere bana akıl vermeye kalkmıştı. Bir daha kalkışamaz. Umursamadığınız sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Yani ilerde evliliğe karisma gibi durumu olamaz degil mi ? Yani nasil kaynana ile anlasamayinca sikinti oluyor abi oyle bir sey degil.

Ona karsi da tuhaf. Aileye karsi da oyle. Hic kardesim canim ciğerim havasinda degil. Abi gibi değil davranislari.
O zaman dert etme bence. Ariza bir tip olup sadece sevgilinizle iyi olsaydi burnunu mutlaka her ise sokar fitne yaratirdi.
Ama dua edin de sonradan kiymetli olmasin. Hani burda okuyoruz ya surekli evlenmeden hic aranip sorulmayan analar sonradan kiymetli Cin prensesi oluveriyor

hic sorun olmaz. gorumce olaydi sorun olurdu da . erkekler nedense daha az problem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…