- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Sorun olur dersek ayrılacak mısınız? Başka her şey iyiymiş yani niye sorun arıyorsunuz ki ? Takmayın.
Abisi sevgilinize karsi nasil?
evi mi temizliyor... ilginç.
olaya abi gözüyle değil de kardeş gözüyle bakmalı bence. görümce gibi mesela.
yani burda eş olacak kişinin kardeş ilişkisi önem taşıyor bence.
Aile de huyunu biliyorsa ki bu kadar geçimsiz bir insanı mutlaka çözmüşlerdir, hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Yalnızca her gördüğünüzde biraz irkilir sonra da görmezden gelmeyi öğrenirsiniz. Siz anne babası ve nişanlınıza bakın sadece. Şimdiden mutluluklar.
beklentiniz var yani ondan takıldınız bu kadar. şu an durumu böyle anladım.Evet evi temizliyor. Bende bunu istedim. Benim abim ablam yok. O abim olur diye hep bekledim ama yok o bana isinmasi sevmesi imkansiz artik. Birde hiç konusmuslugumuz yok. Bir olayimiz olsa da boyle olsa anlicam . Esin kardes ilişkisi önemli demissin biraz açar misin ?
beklentiniz var yani ondan takıldınız bu kadar. şu an durumu böyle anladım.
boşverin abiliği eksik olsun. düşünmeyin böyle şeyleri. benim kaynımla neredeyse görüşmüşlüğüm bile yok denecek kadar az. eşiminde öyle. adam sabah işe gider, akşam gelir. benim abim var ama ilişkimiz yok gibidir. bu noksanlığı onda aramadım.
dediğim gibi beklentinizi sıfırlayın. kafanız rahatlar. :)
kardeş ilişkisinden kastım da şu: yani abisinin lafına bakar mı.. etkilenir mi.. hani sizi sevmiyormuş ya.. o bakımdan dedim.
Eşimin 2 abisi var, ikisini de sevmem. İkisi de beni sevmez. Aynı sizin bahsettiğiniz gibi kişilikleri. Bir kere bana akıl vermeye kalkmıştı. Bir daha kalkışamaz. Umursamadığınız sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Biz görüşmüyoruz
Evlilikte de sıkıntı olmuyor sanirim
O zaman dert etme bence. Ariza bir tip olup sadece sevgilinizle iyi olsaydi burnunu mutlaka her ise sokar fitne yaratirdi.Ona karsi da tuhaf. Aileye karsi da oyle. Hic kardesim canim ciğerim havasinda degil. Abi gibi değil davranislari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?