• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin sevgisini nasil anliyorsunuz..sizi nasil şimartiyor?

Eşim beni sevdiğinden teretüt ediyorum .
Ben anlamiyorum ,göremüyorum ve hisedmiyorumda.Bana asla bir jest yapmaz,süprizler yok ,gezmeyede gitmez ,hatirim icinde birsey yapmaz.
Bir kereolsun karim bundan hoşlanir ben bunu alayim yada böyle davranayim demez.Kalbim cok kirik.
Yatakda gelir beni öper ve "seni seviyorum"der.derde ama ben hiiiiccc
inanmiyorum!!
Siz hangi hareketlerinden anliyorsunuz?
Eşiniz gönlünüzü almak icin ,sizi biraz şimartmak icin ne yapiyor?
Bütün gün evde minnoşummm diye dolanır
Akşam işten gelince gündüz seni cok özlüyorum der
Gün içinde 3-4 kere arar
Akşsam evde otururken de sürekli yanımda olur elimi tutar sarılır öper benim minnoşum cok tatlı falan der.
Herkesin sevgisini göstermesi farklıdır

Öper, sarılır, her sabah işe gitmeden önce beni sevdiğini söyler, sevdiğim şeyleri alir, iltifat eder aklina geldikce tabi, gün içinde arar mesaj atar, küçük sürprizler yapar, bensiz dışarı çıkmaz, 3. Şahıslar için beni asla üzmez. Bu ne ya kıymetini bileyim benimkinin, siralayinca ben bile şaşırdım.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Esim benim sukurlerimin en büyüğü vallahi :KK68: beni sevdiğini değer verdiğini nefesinden bile anlıyorum anlatılmaz yaşanılır şeyler. Rabbim hepimizin gönlünü, yüzünü eşlerimiz tarafından mutlulukla doldursun inşallah. Esim sabah işe opmeden gitmez. Bazen ben uyurken resmimi çekmiştir gunaydin mesajı atarken resmimi gonderir uyuyan güzelim der :) kalktigimda ya yani basimda ya aynamin önünde ya da mutfak tolaplarina çok guzel notlar yapistirir öyle gider işteyken defalarca arar mesajı saymiyorum bile :) basıma birsey gelse ya da birazcık hastalansam pervane olur. Daha anlatılacak bir suru şey...

Rabbim her kese en guzelinden en hayirlisindan nasip eylesin. Akanseneler Akanseneler peki esinize ben ilgini sevgini gormek istiyorum dedin mi? Onunla konustun mu? Her kadın simartilmak ister tabii
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:KK68::KK68:
Eşim beni sevdiğinden teretüt ediyorum .
Ben anlamiyorum ,göremüyorum ve hisedmiyorumda.Bana asla bir jest yapmaz,süprizler yok ,gezmeyede gitmez ,hatirim icinde birsey yapmaz.
Bir kereolsun karim bundan hoşlanir ben bunu alayim yada böyle davranayim demez.Kalbim cok kirik.
Yatakda gelir beni öper ve "seni seviyorum"der.derde ama ben hiiiiccc
inanmiyorum!!
Siz hangi hareketlerinden anliyorsunuz?
Eşiniz gönlünüzü almak icin ,sizi biraz şimartmak icin ne yapiyor?
Akşam işten gelince merdivenleri koşarak çıkması sımsıkı sarılması beni benden alır... oyy canım benım

Sevgisini sadece sözleriyle değil hareketleriyle de belli eder.Yormaz,bir paket bile taşıtmaz,ev işlerine ciddi anlamda yardımcı olur.İşe gitmeden çocukların kahvaltılarını hazırlar.İltifat eder.Başkalarının yanında küçük düşürmez asla,savunur.Üzütümü dinler,derdimi paylaşır.çözüm yolu arar.Daha bir çok şey var ama mesela gezme programı yapamaz,hediye pek almaz,beceremiyorum beraber alalım der ben de bunu istemem .Bunlar da nazar boncukları olsun :nazar::KK200:

Sever beni kocam çok şükür,sevdiğini de belli eder.
Bir keresinde demişti ki; "Gözlerinin içinde kayboluyorum,hani istediğin bir şey vardır da söyleyemiyorsundur,belki gözüne bakarsam anlarım":oops:
Gerçekten de ne istiyorsam,nasıl istiyorsam öyle yapar.
Ben de deli olurum ona zaten.:spor:
Allahıma şükürler olsun sevgi,saygı dolu bir yuvamız var,daima birbirimize gösterdiğimiz ve hissettirdiğimiz...:KK37:

Şımaracak kimsen olmayınca hayat seni kocaman bir adama çevirir :)
Dün doğum günümdü, pasta alıyımmı diye msj attı :oha:
Bende alma dedim doğal olarak . Hani bozuldum ya atarlı yazdım biraz , sürpriz hediye bekliyorum :silah: Gelen cevap "Niye ya yerdik iftardan sonra " oldu:skandal:
Yani anlayacağın, anlamıyorum.:KK14:

Şımaracak kimsen olmayınca hayat seni kocaman bir adama çevirir :)
Dün doğum günümdü, pasta alıyımmı diye msj attı :oha:
Bende alma dedim doğal olarak . Hani bozuldum ya atarlı yazdım biraz , sürpriz hediye bekliyorum :silah: Gelen cevap "Niye ya yerdik iftardan sonra " oldu:skandal:
Yani anlayacağın, anlamıyorum.:KK14:
hata yapmissin al dicektin ne gerek var atara

Bulasiklari makinaya dizmesi, banyoyu yikamasi, tulleri takmasi, pazar sabah benden once mutfaga kosmasi... Sahsen ben böyle simariyorum, bir de gelirken ne istersin ekmek var mi falan diye soruyor ya tamam diyorum seviyor :oops:

Ay sevgi belirtisi gibiydi hepsi ama yazinca haftada bir gelen yardimci is listesine benzemis :süslü:

Herkes sevgisini farkli gosterir. Biz kadinlar duymayi ne kadar sevsek de herkes ayni aski yaşamıyor.
Kimi soyler sevdigini kimi soylememeyi guc zanneder.

Iyi gunde guzel seyler soyleyip sizi simartan degil; zor gununuzde yaninizda olan, size destek veren yalniz birakmayan sizi sevendir bence :KK68:

Benim eşim sürekli evde peşimdedir. Başka yerlerde de öyle. Bebek gibi ilgilenir benimle.
Mesela ben yemek hazırlıyorum diyelim yavru balığım, minik kuşum falan diye peşimde dolana dolana bir şeyler anlatır. Gelir öper, koklar. Akşam otururken başka koltuğa otursam kızar, yanımda otur, gel dizime yat, niye gittin oraya oturdun falan der. Yapışık geziyor azcık benimle. Gel şuraya gidelim, şunu alayım sana, sen seversin der.Ben dizi falan izlemeye daldıysam hişt hadi ben sev azcık diye seslenir, çocuk gibi hareketler yapar :)

Şimdi hamileyim diye, beni beslenme moduna soktu. Oturur ceviz, fındık kırar, ağzıma tepiştirir. Süt doldurur getirir. Yattığımda başucuma su koyar, gece kalkma bak uykulu uykulu der.

Ama bence öyle yapmasındaki neden biraz da benim. Bende ona karşı öyleyim çünkü çocuk gibi severim onu. Karşılıklı yani.:nazar:

hata yapmissin al dicektin ne gerek var atara
Benim babam fırında çalışıyor pastayı değil yemek görmeye bile tahammülüm yok bıktım çünkü biliyor bunu yemediğimi. :) Kendini ve ailesini düşündüğünden söyledi , ama yazıyor aklı sıra beni düşünüyor. Yani aklını deliye, dötünü çalıya yaslamak derler buna . Almış gelmiş bekliyor dolabı yesin afiyetle ben konuşmuyorum :KK62:

Benimki de şımartmazki hediye almaz gezmeye götürmez ama kendide gitmeZ evde takılmayı sever.sevgisini bende anlamazdım ama hasta olunca sabaha kadar başımda beklerdi gebelik dolayısı ile de çok ilgili sağolsun birde çok öper her yerde öper.Seviyor diye düşünüyorum

benım kı hiç bişey yapmaz sevdigini belli etmez. bak şimdi teredüte dustum. seviyor mu ki :D

Ninelerimizden dedelerimizden biliyoruz eski sevdaları. Eşlerinin peşine pervane olup, canım cicim demezlerdi sürekli, bebek gibi şımartmazlardı. Her istediğini alamazlardı. Bir sevgi sözcüğünü ayda yılda bir kere söylerlerdi, ama onun kıymeti ve tadı bambaşkaydı. Ki sevgi değil sevdaydı onların ki.Velhasıl kelam eşimin her an iltifat etmesini, beni bebekler gibi şımartmasını istemezdim.Herkesin yaşam tarzı ayrı tabi ki.

Bazı erkekler çok sevgisini dışa vurur gösterir, bazısı göstermez nasıl göstereceğini bilmez yapamaz yani ama bu illa sevmediği anlamına gelmez gösterdiği saygı da bir çeşit sevmedir. Konuşun eşinizle isteklerinizi söyleyin. Benm eşimde çok ilgilidir o da bunaltıyor yani.

Bende yazayım dedim ama korktum akşama adamın başına ekşiyebilirsin :KK53::KK53::KK53::KK53:
sizinki daha ne kadar iyi olabilirki lohusayken bebek gibi herseyine bakilan es ise giderken sevgi notlari yazan es evi mok gotursede sen keyfine bak gez toz yada dinlen diyen es 3 4 gun yemek yapmasada canin sagolsun diyen es camasir yikayip asan es kiz karsi koltukta oturma gel yanima sarilayim sana diyen esleri okuduk ha sizinki daha ne kadar iyi olabirki soyle anlat alistik cunku

Back
X