Eşinizin size asabi ve soğuk olduğu zamanlar oluyormu ne yapıyorsunuz?

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
1.085
853
323
Asabi ve soğuk olduğunda eşiniz neler yaparsınız?Cinsellike de uzak düşmüş oluyorsunuz onu nasıl halledersiniz.Eşim çok şımarıklığı sevmeyen fakat soğuk insanlardan da hiç haz etmeyen biri.Bazen bana çok şımarıyorsun der soğuk dursam da bozulur.Napacağımı şaşırdım.Bi asabiyet var üstünde herşeyden bıkmış bi yaşlı gibi..:Nası hayata döndürebilirm?Adamı canlandırmalıyım. Striptiz Show yapsam ne tepki verir acaba cesaret alamıyorum cesaret gerek ondan bana...Siz neler yapıyorsunuz böyle zor zamanlarda moral düzeltmek için?

Her şeye bahane buluyorsa ağzının üstüne kum küreğiyle çakıyorum,hemen geçiyor
Sizin derdiniz sanırım işin cinsellik kısmı,o benim işime geliyor
Ayrıca modumun tutmadığı zamanlarda adamın yüzünü görmek istemem değil ki şeyini,afedersin.

o uzaksa bende uzak dururum sonra gıder kusmuyuz der ooperım bu kadar basıt cınsellıkte aman olmasa da olur sankı her gun sevısıyoruz çok sorun değil

Ayni ben bi donemdir asabi soguk bir durusum var.icten ole degilim ama eglenceli planlar yapar keyifli organizasyonlar ayarlarim adamin karaisina gecip soylerken neredeyse dovecekmos gibi asil surat asabi soylerim.
Geldiler yine sana bahardan herhalde diyor.
Belmi esinizede bahardan gelmislerdir

Sizin derdiniz sanırım işin cinsellik kısmı,o benim işime geliyor
Ayrıca modumun tutmadığı zamanlarda adamın yüzünü görmek istemem değil ki şeyini,afedersin.
buna benzer şeyler yazıcaktım ama bu yoruma +1 vereyim.
26 yaşındayım henüz, benim içim ölmüş ayol

Standart olun extra çabanız olmasın
Olmadığınız biri gibi olmak dışardan bakınca iticidir
İçten doğal biri her zaman çekicidir

Valla işte o kısmı bende olmuyor ay ben mi tuhafım adamı her türlü istiyorum

Ben sonuna kadar sırnaşmak olarak çözüm buldum. Bir zaman sonra o da bana uyup yumusuyor sonra da derdi neyse anlatıyor. Bir de ben zaten sıraşık biriyimdir aileme karsi da sevgilime karsi da.. o yuzden icimden geldigi gibi koyveriyorum

Valla işte o kısmı bende olmuyor ay ben mi tuhafım adamı her türlü istiyorum
Eskiden bi konu vardı kk da. Kocanız size soğukken ya da küsken adamı daha çekici bulmuyor musunuz diye. Adam ağırbaşlı kendi halinde ciddi ciddi otururken daha çekici oluyorlarmış daha yakışıklı geliyolarmış. Kk kadınlarının yalancısıyım

Bana kötü olursa sevmiyorum seksi gelmiyor fakat Aramızda hiç bir sıkıntı yokken ciddi ciddi bi konudan bahsederken dudaklarına yapışasım geliyor.Ama tersleyebilir benimki.Değişiktir :)

Sırnaşma dur demez mi benimki der yok terliyorum yok ayaklarımı bi uzatayım :)

Çok asabi olduğu zaman hiç bulaşmam şahsen kendi haline bırakırım.
Bir de benimki normalde sakindir, genelde çalıştığı yerdeki elemanlara sinirlenir o hali de bana komik geliyor.
Evde telefonda bağırır, çağırır, ben dayanamam gülmeye başlarım o konuşurken, telefonu kapatınca o da gülmeye başlar sonunda ciddiyet sıfıra düşer yani:)
Ben gülerek dalgaya vurarak onu da güldürüyorum dolayısıyla asabi hali uzun sürmüyor.

Eşim soguk ve asabı oldugunda ben bısey yapmıyorum hem soguk ve asabı olsun hemde bısey yapmasın Genelde kendımı cekerım o yapısır

Sırnaşma dur demez mi benimki der yok terliyorum yok ayaklarımı bi uzatayım :)

Ya şimdi biz sevgiliyiz. Evli gibi olmaz bence sanırım siz cinsellik olarak da kastediyorsunuz, ben genel anlamda yakın olmaktan bahsediyosunuz zannettim :)

Aşırı sinirliyse pek dokunmam, bırakırım sakinleşsin. Ya da iste ben sakinlestirmeye çalışırım. Sonra da fazla ciddiyetimi koruyamayıp aman benim minnosum cok mu sinirlenmis pikaçum benim falan demeye başlıyorum ya da iste tavir yapiyo bi de şuna bak şuna sen tavırlıyken de cok tatlısın hiç kasma kendini diyorum. Biyerden sonra o da ciddiyetini kaybetmeye basliyo

Evlenip aynı eve girince durum nasıl olur... bilemem

Kendi haline bırakırım. Düzelsin öyle gelsin hiç uğraşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…