o uzaksa bende uzak dururum sonra gıder kusmuyuz der ooperım bu kadar basıt cınsellıkte aman olmasa da olur sankı her gun sevısıyoruz çok sorun değilAsabi ve soğuk olduğunda eşiniz neler yaparsınız?Cinsellike de uzak düşmüş oluyorsunuz onu nasıl halledersiniz.Eşim çok şımarıklığı sevmeyen fakat soğuk insanlardan da hiç haz etmeyen biri.Bazen bana çok şımarıyorsun der soğuk dursam da bozulur.Napacağımı şaşırdım.Bi asabiyet var üstünde herşeyden bıkmış bi yaşlı gibi..:Nası hayata döndürebilirm?Adamı canlandırmalıyım. Striptiz Show yapsam ne tepki verir acabacesaret alamıyorum cesaret gerek ondan bana...Siz neler yapıyorsunuz böyle zor zamanlarda moral düzeltmek için?
buna benzer şeyler yazıcaktım ama bu yoruma +1 vereyim.Sizin derdiniz sanırım işin cinsellik kısmı,o benim işime geliyor
Ayrıca modumun tutmadığı zamanlarda adamın yüzünü görmek istemem değil ki şeyini,afedersin.
Her şeye bahane buluyorsa ağzının üstüne kum küreğiyle çakıyorum,hemen geçiyor
Sizin derdiniz sanırım işin cinsellik kısmı,o benim işime geliyor
Ayrıca modumun tutmadığı zamanlarda adamın yüzünü görmek istemem değil ki şeyini,afedersin.
Eskiden bi konu vardı kk da. Kocanız size soğukken ya da küsken adamı daha çekici bulmuyor musunuz diye. Adam ağırbaşlı kendi halinde ciddi ciddi otururken daha çekici oluyorlarmış daha yakışıklı geliyolarmış. Kk kadınlarının yalancısıyımValla işte o kısmı bende olmuyor ay ben mi tuhafım adamı her türlü istiyorum
Eskiden bi konu vardı kk da. Kocanız size soğukken ya da küsken adamı daha çekici bulmuyor musunuz diye. Adam ağırbaşlı kendi halinde ciddi ciddi otururken daha çekici oluyorlarmış daha yakışıklı geliyolarmış. Kk kadınlarının yalancısıyım
Bende varımValla işte o kısmı bende olmuyor ay ben mi tuhafım adamı her türlü istiyorum
Ben sonuna kadar sırnaşmak olarak çözüm buldum. Bir zaman sonra o da bana uyup yumusuyor sonra da derdi neyse anlatıyor. Bir de ben zaten sıraşık biriyimdir aileme karsi da sevgilime karsi da.. o yuzden icimden geldigi gibi koyveriyorum
Sırnaşma dur demez mi benimki der yok terliyorum yok ayaklarımı bi uzatayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?