Erkeklerin aklı evleneceği kadında, kalbi ise başka kadınlardadır..Sizce? Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bir dergide bu cümle yazıyordu.erkekler aklı ile evleneceği kadını seçer fakat evlendikten sonra kalbi başka kadınlardadır.Dikkatimi çekti eşimin fikrini öğrenmek istedim sordum."Erkekler namusunu dışarıda koruyabilecek ,evinin işine bakabilecek kadınla evlenir ama dekoltelii,bakımlı ,çekici kadınlarda aklı kalır,fakat o tür kadınlarla evlilik olmaz" siz ne diyorsunuz bu konuda ,Açıkçası ben çok sinir oldum,bir yıldır evliyiz,eşim bana çok saygı gösterir,saygıdan başka şeylermi eksik acaba bizde daha doğrusu bende
bir diğer konunuz.
bence bu laflar siz rahatsız ediyor. eşininz zaten bu sözüyle sizi çekicii ,bakımlı bulmadığını söylemiş. çekici ,bakımlı,kadınla erkekler evlenmez demiş. namuslu ve evin işlerini yapa kim olursa olsun onunla evlenecekmiş demek.hoş ,çekici bakımlı kadın namuslu olmaza geliyor lafları ya. oda ayrı bir hakaret .
çıktığı kız ile evlenmez kız kötü diye yani her türlü kulllanmıştır
eli değmemiş kız ile evlenir namus için erkeğin ne ten uyumu olur nede aynı görüş
her vakit yalnızlık yaşaryazdıklarından bu çıkıyor:icecream:
Görücü usulü evliliklerin olumsuz tarafı bu.
eşiniz size aşık olup evlenseydi sizde gerçekten dünyanın en çirkin insanı olsaydınız yine de umurunuzda olmazdı.çünkü eşiniz ben seçtim,sev,yorum ben beğeniyorum diyebilirdi.
bence mesele 1,5 yıl sonra bile kaynınızın bu lafları niye söylediği,ayrılmanızı mı istiyor..?
farzedelim ki çirkinsiniz,eee ne olacka evlisiniz mutluysanız da kaynınıza ne ..?
eşiniz şikayet falan mı ediyor acaba..?
çirkinim diyerek kendinizi yıpratmayan iki tane kendini bilmez adamın eline düşmüşsünüz görücü usulüyle evlenip suç sizde değil..evlilik kumar hele böylesi daha büyük kumar..
ben olsam özür mailini asla yazmazdım,ne olacaksa olsun derdim..bana hakaret eden adam yüzünden dayak da yiyeyim barii..!!!
[
arkadaşlar bir dergide bu cümle yazıyordu.erkekler aklı ile evleneceği kadını seçer fakat evlendikten sonra kalbi başka kadınlardadır.Dikkatimi çekti eşimin fikrini öğrenmek istedim sordum."Erkekler namusunu dışarıda koruyabilecek ,evinin işine bakabilecek kadınla evlenir ama dekoltelii,bakımlı ,çekici kadınlarda aklı kalır,fakat o tür kadınlarla evlilik olmaz" siz ne diyorsunuz bu konuda ,işlerini yapa kim olursa olsun onunla evlenecekmiş demek.hoş ,çekici bakımlı kadın namuslu olmaza geliyor lafları ya. oda ayrı bir hakaret .
Pazar günü giyindim süslendim nişanlımı karşıladım tayt çoraplardan aldım giydim üzerime elbise şeklinde tunik çektim altıma çizme saçlarıma bant takarak serbest bıraktım makyajımıda yaptım gayet çekici ve bakımlıydım ee şimdi nişanlım beni terkmi edicek yaw kafam karıştı sırnaşık şey bu tür şeyler çok saçma bir bayan bakımlıykende namusunu korur tabiki çok minicik etek giymeyebilirsin ama asıl çekicilik diz üstü eteklerdedir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?