Eşinizin telefonunu kurcalamak

Kurcalarım arada ama bir şey aradığımdan değil. Fotolarına falan bakarım. Gizli yapmam ama yan yana otururken bakarım öyle.

• Beğen
Reactions: ZOE
Kullanmak doğru ama kurcalamak yanlış eşinden habersiz. Zaten saklayacağı bi şey varsa senin de kurcaladığını biliyosa siler iz bırakmaz.

benım esımın tlf esım evdeyken sureklı bendedır gızlımız saklımız yok karıstırmak degıl tabıykı ama kullanıyorum arada bırde bakıyorum tlf ne var ne yok dıye

Bişey aradığımdan değilde mesela eşim oglanın resmini çekmiş oluyo telefonundan kendime yolluyorum

Kurcalamadım, kurcalamamı gerektirecek garip davranışı olmadı, zaten bütün akşam telefonu ortadadır 11 yaşında kızım var genelde o oyun oynar babasının telefonuyla, bende arada kendi telefonumu kalkıp almaya üşendiğim zamanlarda eşimin telefonu yanımdaysa ve bir yeri arayacaksam onun telefonundan ararım. :)))

Evli değilim ama fikrimi belirteceğim kurcalayınca bir şey olmaz. Adam saf mı iz bıraksın telefonda? Merve diye değil Mehmet diye kaydeder. :KK45:
Ya da 2 telefon kullanır birinden haberiniz olmaz benim patronumun yaptığı gibi.

Eğer adam süzme salak değilse saklayacağı bir şeyler varsa muhakkak başka bir telden yapar, face den yapar. Eşinize olan güveninizi onun telini karıştırarak sağlam tutamazsınız velhasıl :)

Ben olsam karistirirdim niye karistirmiyim hayret bisey tabi bakicam o telefona

X