Eşinizin telefonunu saklamasıyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum?

naz8511

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
9
2
36
İstanbul
Merhaba eşiniz telefonlarını sizden sürekli gizlerse yeni bir telefon alsa bile farkedemeyeceğiniz kadar hemde bunun sebebini konuştuğunuzda sizin ona olan güvensizliğini öne sürerse tepkiniz ne olur? Bu şüpheli hareketlerle güvenmi sağlanır? yada bu erkek bu davranışla eşinin ona güvenemeyeceğini bile bile bunun sonu yok demekmi istiyor? üstüne üstlük bu erkeğin yakın zamanda sevgilisiyle mesajlaşmalarını eşi yakaladıysa ve buna rağmen saklıyorsa telefonunu? kendi kendine bu şüpheli tavırlara rağmen güvenmesi gereken eşine inanıp affeden yuvasını dağıtmayan eşmi yoksa güven sağlaması şüpheli tavırlarda bulunmaması gereken diğer eşmi?

Merhaba eşiniz telefonlarını sizden sürekli gizlerse yeni bir telefon alsa bile farkedemeyeceğiniz kadar hemde bunun sebebini konuştuğunuzda sizin ona olan güvensizliğini öne sürerse tepkiniz ne olur? Bu şüpheli hareketlerle güvenmi sağlanır? yada bu erkek bu davranışla eşinin ona güvenemeyeceğini bile bile bunun sonu yok demekmi istiyor? üstüne üstlük bu erkeğin yakın zamanda sevgilisiyle mesajlaşmalarını eşi yakaladıysa ve buna rağmen saklıyorsa telefonunu? kendi kendine bu şüpheli tavırlara rağmen güvenmesi gereken eşine inanıp affeden yuvasını dağıtmayan eşmi yoksa güven sağlaması şüpheli tavırlarda bulunmaması gereken diğer eşmi?

Resmen seni kendi dusunceleri ile empoze etmeye beynini yikamaya calisiyor. Sen coktan olanlarin farkina varmissin dogruyuda yanlisinda farkindasin ve dusuncelerinde de cok haklisin. Ama esin gibi uyanik kendini acik gozlu sanan erkekler vardir ki oyle bir beyin yikarlar oyle bir kendilerini savunuslari vardir ki hakliyken seni haksiz konuma dusururler.... bir bakmissin ustune ozur dileyen sen olmussun. Bu psikolojik saldiriya musade etme. Baskin cik ve kendini savun arkadasim

cnm üzgünüm ki olumlu şeyler söyleyemeyeceğim eşin hakkında:50:
herşey açıkça ortada aslında.telefonu saklamakta neyin nesi??:44: böyle bir saçmalık olabilir mi yaaaa..açık açık "ben bir haltlar yiyorum haberin olsun" diyor.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun:106:

gerçekten çok doğru bir yanıt yazmışsın arkadaşım sanki tüm yaşananları biliyormuşçasına.. benim aradığım yanıt aslında bu insana söylenecek sözler neler? çünkü ben her yolu denedim ve dediğin gibi hatta neredeyse suçlu çıktım konuşmanın sonunda her defasında ne yapabilirimin cevabını farklı bir yolunu arıyorum?

Daha öncekini mesajlarını görmüş affetmişsin.:50:
Ve karşına geçip hala güvenden bahseden de o.
Nasıl bir insanlık, nasıl bir irade, nefis...
Yazık diyorum.
Kendini akıllı,değerli gören erkeklere.
Kuş kadar akılları var onu da seviliyorum zannettikleri kadınlara yediriyorlar.
Keşke sadece yenen o olsa..
Sizin ve çocuklarınızın hakkı, parası pulu..
Bir şey denmiyor aslında şu tabloya.
Kavga etsen kendisini haklı çıkarmak adına karşısındakini acaba mı dedirtir böyleleri,
Hatta aldatan senmişsin gibi...

canım belli ki eşin aldatıyor yada senin hoşlanmayacağın bi haltlar karıştırıyor. mesajlaşmaları yakalanmış ve affedilmiş bir eş eğer yaptığından pişmansa eşinin bu durumu atlatabilmesi ve kendisine tekrar güvenmesini sağlamak için tam tersi özellikle telefonlarını ortada bırakmalı, tamamen şeffaf olmalı. sen ona güven duymamakta neden haksızmışsın, daha önce güvenini sarsmış sonuçta, bunu inkar edebiliyor mu? güvenini tekrar kazanmak zorunda, bunu anlamıyor mu? istersen hiç konuşma küs kal bunu anlayana kadar. yada bi mektup yaz, psikologlar öneriyor eşinizin sizi anlamadığı durumlarda yazıyla hislerinizi anlatın diye.

bir korkusu olmasa niye saklasin telefonunu kendi kendini ele veriyor zaten...:19:

arkadaşlar gerçekten herkese ayrı ayrı teşekkür ederim ilk başta herkes aldatıyordur kesin ayrıl hemen diyorlar başka bir çıkar yolu vardır belki diye uğraşıyorum yeni evli değiliz ki iş dışındaki bütün zamanını bizimle geçiriyor işi biter bitmez eve geliyor bana iyi davranıyor (tabi bu kadar güvensizlikte işte olmadığını bile düşünüyorum zaman zaman) tek problem telefon her yolu denedim konuştum üzüldüğümü bile söyledim ise daha açık olacağına dahada hiç göremeyeceğim şekilde saklamaya başladı ve her seferinde çokta rahat bir şekilde birşey yokki diyor üste çıkıyor işin kötüsü bebeğimiz çok ufak daha ne yapacağımı şaşırdım sevgilisi olduğunun ortaya çıkması daha çok yeni binbir lafla inandırdı o insan için bitirmememi istedi herşeyi düzelteceğini söyledi bu ne yaman çelişki şimdi buna rağmen sanki benmişim gibi yeniden güvenmeye çalışması gereken tavırlarına anlam vermeye çalışıyorum ben yanlış düşünmüyorum yorumlarınızı bekliyorum :(

Belli ki sizin görmenizi istemeyeceği bir şeyler yapıyor ...

Size mesaj verecek kadar detaycı ve zeki olduğunu düşünmüyorum eşinizin,yapdıklarından bir anlam çıkarmayın bence..Kendi çağında saçma sapan bir şekilde göz göre göre sizi kandırdığını sanıyor..Yazık ben bu erkekleri anlıyamıyorum..Ne isterler ne beklerler belli değil..:47::47::47::47::47::47::47::47:

kusura bakmayin ama cok rahatsiniz esiniz ne derse kanar gibisiniz...
sevgili olayi cikmis ortaya adam telefonlarini sakliyor ben anlamadim hic birsey ya:37:

herkes farklı olabilir tabi sadece yaşadımız olayı anlatıcam.eniştem bize göree dünyanın en temiz insnaıydı ailecekk çok severdik ablamla aralarında hiç bi sorun yoktuu.9yıllık evlilerdi 2çocukları vardıı.eniştem küçük hyiyenim doğduktan snr evde huzursuzluk çıkarmaya başladıı.nalı nala mıhı mıha vurdu saçma sebebler yarattı boşanmak istedii.vee durmadan tlff saakladı eve gelince tlf kapattı.kapıda konuşurduu yukarı çıkınce tlf kapatırdı.ama bizim aklımıza hiç sevgilisi olduğu gelmedi.bunalımdayım şimdi boşanalım 2 yıl snr yine evlenelim dedii.daha çok sebeb varr bunlar özetii.boşandılarr.eniştem boşanır boşanmaz başkasıyla evlendii meğerkii o tlf sakladından beriki sevgilisiymişş.biz şok oldukk

ben bu konuda her yolu denedim konuştum,uyardım,sinirlendim,üzüldüğümü dile getirdim,bir süre umursamaz davrandım belki kendiliğinden vazgeçer takip edilmediğini düşünürse diye fakat bu zaman zarfında geldiğim nokta artık yakın zamanda telefonunun ev içinde nerede olduğunu dahi bilmiyorum her defasında üste çıkıyor arkadaşlar tutarsız davranıyor bunun inat olabileceğini düşünmüyorum bu benim fikrim bunca yıllık evliliğimizde hiç saklamadı taki bu olay yaşanana dek bu olaydan sonrada bir süre açık olmaya çalıştı ama yine tam anlamıyla değildi (muhtemelen görüşmeyi kestiler o dönem) güvenimi kazanacağına benim ona güvendiğimi anlayana kadar bunu bu şekilde devam ettireceğini söyledi (saklayacağını) arkadaşlar ben yoruldum gerçekten farklı düşünceleri farklı fikirleri farklı bir yol bilen varsa söylesin ben ne yapacağımı bilmiyorum. gerçekten hangi psikoloji,hangi kişilik yada anlayış bu kadar yaşananın üstüne bu kadar gözünün içine soka soka gizlediğini aleni belli ederek bu davranışına devam eder yapılabilecek birşeymi bu? benim mantığım almıyor gerçekten?

Birdefa sen güvenene kadar saklayacağım yalanına sakın kanmayın.Çünkü kesinlikle bir şey var.Ve bence bu saatten sonra sert olmanız yani caydırıcı bir şeyler yapmanız lazım gibime geliyor.Asla kabul edilemez bir şey.Çok sabırlısınız.Bilmiyorum kötü mü tavsiye veriyorum ama benim yapacağım bunlar olurdu.Bir defa sen kimsin benden telefon saklıyorsun diyip bildiğin ortalığı ayağa kaldırırdım.Bu ortalığı ayağa kaldırırdım cümlesi güzel değil ama gerçekten yapardım.

bebeğinizde varmış bu yüzden bu kadar sabırlısınızdır.Üzüldüm inşallah üstesinden gelebilirsiniz.

En yakın arkadaşımın eşi, her akşam sehpanın üzerine bıraktığı telefonlarını yatak odasındaki kutunun içine, hemde kapatarak koymaya başladığında ( "bu kadar net, açık verecek kadar beyinsiz olup birde macera aramıyolar mı?") arkadaşım şüphelendi takibe aldı...
Çok geçmeden bir gece kontrol maksatlı telefonu kurcalarken "günaydın canım" yazan bir mesaj buldu....

Fakat numara telefona eşinin iş yerindeki bir erkeğin adına kayıtlı idi...
Sesini çıkarmayıp takibe devam etti....

Bir kaç akşam sonra yeni bir mesaj, biraz anlamsız veya şifreli, neyse numarayı kaydedip telefonu yerine koyan arkadaşım ertesi gün bana numarayı arattırdı, yaptığım görüşme sonunda numaranın eşinin işyerinde çalışan bekar bir bayan tarafından kullanıldığını öğrendik
Kızılca kıyamet koptu tabii, eşi yeminler etti, Kur'ana el bastı hatta arkadaşımın yanında numarayı arayıp eline verdi telefonu, telefonu bu sefer bir erkek açıp kendisinin kullandığını arkadaşımın eşinin iş yerinde çalıştığını söyledi...
(daha sonra bunun o an için planlanmış bir düzen olduğunu da öğrendik fakat çoook uzun bir zaman sonra)

Arkadaşım inanmak durumunda kaldı fakat içi rahat etmediği için takibe devam etti...

Mailinde şiir yakaladı...
Cebinde sinema bileti...
Geç gelmeler..
Pazar gününü evde geçiren adam için birden icad olunan pazar günü mesaileri.... ( "bu arada iş yeri kendisine ait") ("patron ve eleman aşkı!!!")
İş için gittiği şehirlerde gecenin bir yarısı msn açmalar...

Ne arkadaşımın keşfettikleri bitti nede eşinin yeminleri, yalanları, hikayeleri....
İki senelik bu süreçte arkadaşımın sinirleri yıprandı psikolojisi bozuldu defalarca eşine onu aldatıp aldatmadığını, boşanmak isteyip istemediğini sordu eğer sevilmiyorsa başka biri varsa aradan çekilebileceğini dahi söyledi ama eşi her zamanki gibi onu sevdiğini böyle bir şeyin aslaaaa!!! olmadığını söyledi
Ne huzurları kaldı ne mutlulukları, eşinin ilgisiz tavırları, ihmalkarlıkları had safhaya ulaştı arkadaşım bir kaç sefer evi terketti
fakat her seferinde geri geldi çünkü eşini seviyordu "düzeltiriz" zannediyordu....

Sonra..........

Arkadaşım bir gün hamile olduğunu öğrendi!....
Hamile olduğunu öğrendiğinin ikinci günü bir mail aldı!.....

O gün, en mutlu olduğu günlerden biriydi, 6 sene sonra yeni bir bebek!....

Mail daha önce telefon numarasını kullandığını tespit ettiğimiz bayan müsveddesinden.....................

Arkadaşımın eşi ile yaptıkları msn görüşmelerini önceden kaydedip ("uzun vadeli planları olmalı ki bu msn görüşmelerini kaydedip saklamış! enteresan") yollamış, içerikte birbirlerine olan aşklarını paylaşıp bol bol da arkadaşımı çekiştirmişler...

Kazanova bu sefer inkar edemedi (msn yazışmalarında öyle şeyler vardıki yalnızca arkadaşım ve eşi arasında geçen olaylar, uydurulması imkansız yani) hepsini kabul etti ve o bayanı artık hayatından çıkardığını söyledi aynen kendi tabiri ile yazıyorum (kıçına tekmeyi basmış) doğacak bebeğin hatırına yuvamızı kurtaralım falan.....

Halbuki olay şöyle imiş, daha sonra öğrendik, çok sevgili sevgilisine"biz eşimle yatmıyoruz onunla aramızda bir şey kalmadı" dediği için
kadın bebeği duyunca bunu terkedip o sinirle arkadaşıma maileri yollamış......

Adamda yalan madeni var iki tarafada yetişiyo bol bol........

Söylemeden geçemeyeceğim, anlattıklarım anlatmadıklarımın yanında devede kulak kalır hepsini yazmaya kalksam sabahlarım her halde......

Arkadaşım ilk çocuğunun ve bebeğinin hatırına kalmaya razı oldu kırık bir kalp, eşine yitirdiği güven duygusu, en çokta aşık olduğu adamı asla tanıyamamış olduğu hissi....

Fakat hiç bir şey eskisi gibi olmadı, düzelmedi defalarca denediği halde arkadaşım artık düzelecek veya yaşanacak bir evliliği olmadığını anladığı için kendi! büyüklerininde desteğini alarak babasının kendisine bırakmış olduğu eve dönüp boşanma davası açtı 7 aylık hamile iken boşandı...
Şimdi diyeceksiniz ki bu kadın neden bütün şüphelerine ve kavgalara rağmen iki sene bekleyip daha önce gitmedi....

Çünkü bu kadının ikinci evliliği idi ve aynı şekilde eşinin de.

Çünkü evlendiği zaman eşinin biri 3 diğeri 4 yaşında olan, eşinin önceki evliliğinden olan çocuklarına annelik yapmayı kabul ederek evlenmişti.

Çünkü o çocuklara 7 sene annelik yaptı, onların bütün sıkıntılarına tek başına katlandı elinden geldiği kadar adil olmaya çalıştı..

Bu süreçte eşinin desteği sadece ve sadece eve para bırakmaktan ibaretti.....

O çocuklara 7 sene bakıp nice sıkıntıları atlatıp onlarla gerçekten sağlıklı bir iletişim kurmaya başladında ise eşinin ihaneti ile yüzyüze geldi..

Çünkü olaylar başladığında 5 yaşında olan bir kızı daha vardı..

Çünkü bu evliliğe emek vermişti, çünkü sevmişti, sevildiğini zannetmişti...

Çünkü beyfendi müsveddenin, çevresinde, özü sözü bir, adam gibi adam olarak tanınan karakterli rolü yapan bir tiyatrocu olduğunu yeni anlamıştı...

Ama daha fazla dayanamadı, her şeyi göze aldı boşandı, ikinci evladını boşandıktan iki ay sonra kucağına aldı, düzenini kurdu, binbir kıyametle olsa da her ay nafakasını alıyo bir şekilde geçinip gidiyo...

Eşi olacak müsvedde ise 4 çocuğun hayatını nasıl darma dağın ettiğinden bi haber, o insanlıktan nasibini almamış, 4 çocuğu olan bir adamla evlenmek için elinden geleni ardına koymayan, iki çocuğu annesiz iki çocuğu babasız bırakmayı gönül rahatlığı ile göze alan, nasipsiz ile evlilik planları yapıyor.
Ev tutmuşlar, nikah tarihi almışlar falan...

Bizlerde şimdi bekliyoruz, bu adamda, bu karakter, bu tıynet, bu yalan madeni olduktan sonra elbet o bayandan da iki çocuk daha yapıp onu da aldatır....

Ne yalan söyleyeyim o kadının perişan olduğunu, arkadaşımın geçtiği yollardan geçtiğini görmek için sabırsızlanıyorum, hatta dua ediyorum bunun için.....

Sakın kimse o kadının da bir nevi kurban falan olduğunu söylemeye kalkmasın!
Sonradan arkadaşıma yolladığı diğer mailler hala duruyo, bunlar arkadaşıma karnındaki bebeğini kullandığını, bu evliliğin bitmiş olduğunu, o bebeği aldırıp arkadaşımın boşanması gerektiğini ve daha nice hakareti içeren mailler....

Böyle işte, durum bu......

Her şey, telefonların gizlenmeye başlaması ile başlamıştı!......

Son düzenleme:
bir kere affettiysen ve o devam ediyorsa kaç defa affedersen affet o yine aynı şeyi yapmaya devam edicektir,bence bitir bu işi hayat böyle paranoya içinde çekilmez

Çok özür dilerim ama yavuz hırsız ev sahibini bastırırdan başka nedir ki bu? Hem yakalanmış özürler dilemiş, hem telini köşe bucak saklıyor.Niye güveneyim arkadaş ben sana sanki sicilin temizmiş, naneleri yememişsin gibi. Senin bana kendini ispatlayacağın aşamadayız biz. Güvenimi tekrar sağlayabilmek için çabalayacağın. Böyle yaparak zaten bitirdiğin güvenimin tekrar filizlenmesini engellemiyor musun? Bunu maksatlı,beni çıldırtmak ve ipleri kopartmamı sağlamak için mi yapıyorsun? Söyle adam gibi istemiyorum seni de eyvallah. Ben başkasını seviyorum de eyvallah. Ama ne yardan geçerim ne serden mantığıyla nereye kadar?
Yani aklı selim bir adam bunu ya sana bitti demeye cesaret edemediği ve bu şekilde belli etmeye uğraştığı için yapar, ya aman anlasada ispat edemez nasılsa huzurum kaçmasın diye yapar, yada kıskandığını hissetmek hoşuna gidiyor diye yapar. Ama sebep her ne olursa olsun bu senin için çok zor bir durum cnm. Evet, bazı durumlarda boşanmak ne yazık ki şıklar arasında bile yer alamıyor bunu biliyorum. Ama sen eşinle bu şekilde yüz bark olduğun sürece ne yazık ki üzülen taraf hep sen olacaksın gibi geliyor bana.Önce sen kendine değer ver, ben bunları hak etmiyoruma inan.Sonrasında kesin kurallar koymalı ve kesin yaptırımlar uygulamalısın. Eşin cilveden mi anlar, cazgırlıktan mı en iyi sen bilirsin. Bir damarını bulup oradan yürümelisin. Senin de kararlarının arkasında durabilecek kadar güçlü biri olduğunu anlamalı.Gerekirse kolunu kes ye ama başkasına boyun eğme.Yoksa aman iki yalvarırım affeder nasılsa mantığıyla yürümez evliliğin cnm.Olan sana ve ne yazık ki düşündüğün için ayrılamadığın çocuğuna olur en çok.

erkeklerı anlayamıyorum...gül gıbı karın var evınde ne gder konusursun elalemın kadınlarıyla kızlarıyla...
esınle son kez konusmaya calıs baktın olmuyor mu kendı aılenı ve esının aılesını cagır durumu anlat o zaman ne halı varsa görsün...

Back
X