Valla ben sonuna kadar sizi haklı buldum.Nefret ediyorum şu erkeklerin kadın dediğin zarif,narin,kırılgan olacak anlayışından.Birçok yurdum delikanlısı kadının sümüğünün akmaması,öksürüp hapşurmaması,cinsel arzularının olmaması ve hatta ve hatta pembe dışkılamasını bekliyor kendisi tüm bu faaliyetleri erkek adam yapar diyerek yaptığı halde,kadın da insandır o da yeri gelir sinirlenir küfreder demiyor.Benim bir erkek tanıdığım bana kızların insan içinde burunlarını silmemeleri gerektiğini söylemişti neymiş hiç yakışıyor muymuş?Bir kız arkadaşıma da sevgilisi sitem etmişti neymiş dışarı çıktıklarında neden yemeğin ortasında lavaboya gidiyormuş,o gerçekten ne amaçla gittiğini biliyormuş-tuvalet için- ve bu onu soğutuyormuş,kadına yakışmıyormuş,evde yapsaymış ya.Bence sizin hiçbir suçunuz yok sinirlenmişsiniz,her şey üst üste gelmiş,bir de hamilelik stresi,hormonlar derken küfür ederek deşarj olmuşsunuz ve bir kerelik bir şeymiş bunda abartılacak bir şey yok hele ki eşiniz kendisi erkek olduğu için küfür etmeyi kendine reva görüyorsa