esinizin yaninda küfür ettiyseniz

Insanlar kufur edip icindekileri akitip rahatliyor sanirim ama ben daha cok gerildim:52:
Cok sukur ki baristik telefonda konustuk gerci ama olsun baristik ya onemli olan o dimi:16:
Ben hic sevmem kuslugu kimisi gunlerce uzatir. Bir gun bile kus kalamam ben dayanamam yani.

ohhhh bak ne güzel rahatladın işte....erkekler içinde zor bi dönem hamilelik.idare edin birbirinizi

Valla ben sonuna kadar sizi haklı buldum.Nefret ediyorum şu erkeklerin kadın dediğin zarif,narin,kırılgan olacak anlayışından.Birçok yurdum delikanlısı kadının sümüğünün akmaması,öksürüp hapşurmaması,cinsel arzularının olmaması ve hatta ve hatta pembe dışkılamasını bekliyor kendisi tüm bu faaliyetleri erkek adam yapar diyerek yaptığı halde,kadın da insandır o da yeri gelir sinirlenir küfreder demiyor.Benim bir erkek tanıdığım bana kızların insan içinde burunlarını silmemeleri gerektiğini söylemişti neymiş hiç yakışıyor muymuş?Bir kız arkadaşıma da sevgilisi sitem etmişti neymiş dışarı çıktıklarında neden yemeğin ortasında lavaboya gidiyormuş,o gerçekten ne amaçla gittiğini biliyormuş-tuvalet için- ve bu onu soğutuyormuş,kadına yakışmıyormuş,evde yapsaymış ya.Bence sizin hiçbir suçunuz yok sinirlenmişsiniz,her şey üst üste gelmiş,bir de hamilelik stresi,hormonlar derken küfür ederek deşarj olmuşsunuz ve bir kerelik bir şeymiş bunda abartılacak bir şey yok hele ki eşiniz kendisi erkek olduğu için küfür etmeyi kendine reva görüyorsa:46::46:

Maasallah o arkadas kendine porselen bebek ariyor herhalde onu evlenince düşünemiyorum :1:
Ya rahatlamam gerekirken iyiden stres oldum daha dikkatli olacam bundan sonra ama esim pek kufreden birisi degildir. Sanirim benden de alisik olmadigi icin böyle tepki verdi.
Ay ama cok komikmis kisin beni gorsun o arkadas elimde mendil salya sumuk gezerim:27:
Ha bur de evlendiginde eaine Allah sabir versin hamile olduktan sonra yuz kere tuvalete gittigim icin o zamani da hayal ediyorum ama o arkadas icin bayan portresi baya degisecek:9::9::9:

Agzimdan kacti yerin dibine girdim resmen bir de aliskanlik edinirmisim:52:
Millet kufur edip rahatliyor ama ben on kat gerildim gece kirk kere uyandim bi daha miiiii :9:

sıkma kendini sal gitsin :ssz: ohh mis ben kızınca edip rahatlıyorum genelde yalnızken :52:

ahahah bıraksaymış yollara kadar sarksaymış sümükler

ayrıca içinde tutsun tekrar öğütsün s.çmasın ay küfrettim olmadı tüh :ssz: :27:

O adamin cocugu olsun o cocuk grip olsun sonra burnu baloncuk yapsin gorurum ben ondaki tepkiyi:1:
Ogrencilerim 1. Siniftayken gripten kiriliyordu kisin ve bu manzarayı surekli goruyordum aklima geldi :52:

Seni kırmak istemem ama her olumsuz tavrın hamileliğe bağlanmasını da saçma buluyorum.Nice hamile insanlar var ve hem sorunlu hamilelik geçrip hem de nice dertle uğraşan hamileler var.Hepsi mi böyle davranıyor.Küfretmeyen insan hiçbir koşulda etmez.Eşinizin yanında küfretmeni geçtim annene etmişsin.Altı üstü bir nevresim.Kullanışlı veya değil,olmuş veya olmamış.Annen özenmil diktirmiş ve beğenmiş ki sana göndermiş.Sen onun evladını taşımıyorsun ikinizin evladını taşıyorsun.İnsan hamileyken gerilmemeye dikkat etmek zorunda.Bak ZORUNDA diyorum.Hep kendi haklı görmüşsün farkında mısın.Sana napıyorsun diye soran insana ters ters davranıyorsun sonra da şefkat bekliyorsun.
Herkes kendince tekbaşına.Kendine uğraşlar bulabilrsin.Yalnız olmanın suçlusu ne eşin ne başkası.Daha ılımlı daha yumuşak olabilirsin.

Olumauz tavirlarimi hamileliğe baglamadim kii. Bir suru olay yasadim memleketimden cok uzak kaldim anneme destek olamadim hamileligim suresince bircok rahatsizlik gecirdim bobrek su artisi vs. Hepsi gerdi anneme etmedim aslında soyledigim de cok kucuk bir lafti o diken kadin icin dedim aslinda onu da dememem gerekiyordu ama iste bıçak kemige dayanmisti biraz birden soyledim ben de utandim aslinda .
ya bir de calismaya alısinca sanirim ben yalnizliktan bunaldim bu kadar.
Sukur ki annem de kirilmadi onunla da konustim kiymet bilmez biri degilim cop getirse annem basima tac ederim o denli kiymetlidir annem ama dun gozum dondu:43:
Neyse ki aradim gonlunu de aldim esimle de tatliya baglandi.

ohhhh bak ne güzel rahatladın işte....erkekler içinde zor bi dönem hamilelik.idare edin birbirinizi

Herhalde bazi anlar iki taraf da anlayış bekleyince oluyor bu patlamalar cok sukur gecti annem de esim de kirgin değil:32::32:

Maasallah o arkadas kendine porselen bebek ariyor herhalde onu evlenince düşünemiyorum :1:
Ya rahatlamam gerekirken iyiden stres oldum daha dikkatli olacam bundan sonra ama esim pek kufreden birisi degildir. Sanirim benden de alisik olmadigi icin böyle tepki verdi.
Ay ama cok komikmis kisin beni gorsun o arkadas elimde mendil salya sumuk gezerim:27:
Ha bur de evlendiginde eaine Allah sabir versin hamile olduktan sonra yuz kere tuvalete gittigim icin o zamani da hayal ediyorum ama o arkadas icin bayan portresi baya degisecek:9::9::9:

ahaaa:1: hayatın acı gerçekleriyle karşılaşacak:52:

O adamin cocugu olsun o cocuk grip olsun sonra burnu baloncuk yapsin gorurum ben ondaki tepkiyi:1:
Ogrencilerim 1. Siniftayken gripten kiriliyordu kisin ve bu manzarayı surekli goruyordum aklima geldi :52:

ay ben de çocuklarla çalışıyorum bilmez miyim o durumu :27:

Acikcasi bence de bir kadinin kufur etmesi cok itici ama ilk defa boyle birsey oluyorsa sinirinize verip tepkisiz kalabilirdi.
Biraz pozitif olmaya calisin. Herseye sinirlenmeyin bu kadar. Bebeginiz de geriliyor.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Acikcasi bence de bir kadinin kufur etmesi cok itici ama ilk defa boyle birsey oluyorsa sinirinize verip tepkisiz kalabilirdi.
Biraz pozitif olmaya calisin. Herseye sinirlenmeyin bu kadar. Bebeginiz de geriliyor.

Bugun daha pozitifim insaallah ameliyat sag salim gecerse daha da iyi olacam ins.
Halloldu cok sukur o da fazla tepki verdiğini farketti ozur diledik gecti cok şükür:46:

Hamileyim gerginim ailemle farklı sehirlerdeyim annem hastalandi hastahanelik oldu gidemedim dedemin ölümcül hastalikla mücadele ettiğini öğrendim gidemedim hastaligini öğrendiğim ikinci gün dedemi kaybettim ki bu iki hafta onceye denk geliyor. Simdiyse annemin ulser mide fitigi sarilik safra kesesi tasi sıkıntısı yasadigini öğreniyorum ve pazartesi ameliyat olacak karnim burnumda ve tabiki dogru tahmin ben gidemeyecem. Ayrica annem bebegime nevresim diktirmis kullanisli degil benim acimdan... ilk çocuğum heves ettigim hicbir seyi alamadim sagolsun eksikligini görmeyeyim annem aldi. Kesesine bereket. Bari istedigim gibi olsa diken kadin da dünya bir paraya dikmesine ragmen salak sacma dikmis annem bunu yolladi bana deli oldum ona da. Ev sahibimizle sorun yasadik hepsi üst üste geldi. Annemle telefonda konusurken sinirlendim ve esim de yanimdaydi küfür ettim. Normalde her iki lafindan biri kufur olan biri degilimdir ama oyle bunaldim oyle bunaldim ki ettim yani ne yapayim. Yani övünmüyorum bununla ayip evet ama esimin daha anlayisli olmasi gerekirken telefonunu firlatip ne iticisin dedi odadan cikti. Icime öyle oturdu ki konusmadim 4 5 saattir onunla. O da simdi vurdu kafayi uyudu. Bu kadar büyük birsey mi bu. Yani hos degil evet övünmüyorum ama ettim yani bana ne kadar iticisin demesini gerektirecek bir sey miydi. Bu kadar basit mi yani sizce. Ayrica kirildigimi anlamasina ragmen pek birsey yapmadi. Ben yatak odasina gectim bebegin besigini sildim ha bu arada bebegin besiginin dosegi o kadar kirli gelmisti ki sinirlendim yine bu ne böyle ya of pof derken yine bana söylenerek oturma odasina gitti ki giderken senin sinirinle mi ugrasicam gibi birsey söyledi. Haksiz miyim kusmekte ya yani sinirliysem sakinlestiremez mi sanki...
eşinizin size daha sabırlı olması gereken bir zamanda talihsiz kelimelerle kalbinizi kırmış..
küsmekte sonuna kadar haklısınız..

yakın zamanda gelip özür dileyecektir ..

eşinizin size daha sabırlı olması gereken bir zamanda talihsiz kelimelerle kalbinizi kırmış..
küsmekte sonuna kadar haklısınız..

yakın zamanda gelip özür dileyecektir ..

Cok şükür bir saat falan once konustuk telefonda özür diledi. Ben de annemi aradim aslinda kirmadim onu diye dusunuyorum ama yine de aradim onun da gönlünü aldim:16:

Cok şükür bir saat falan once konustuk telefonda özür diledi. Ben de annemi aradim aslinda kirmadim onu diye dusunuyorum ama yine de aradim onun da gönlünü aldim:16:

sevindim sizin için..çünkü son zamanlara kadar gelmişsiniz.size daha çok moral vermesi gereken zaman ama erkekler bunun ayrımını fazla yapamayacak kadar düz mantıkcı

sevindim sizin için..çünkü son zamanlara kadar gelmişsiniz.size daha çok moral vermesi gereken zaman ama erkekler bunun ayrımını fazla yapamayacak kadar düz mantıkcı

Ben cok naz yapmadim bu gune kadar daha dogrusu canim sunu istedi bunu istedi yapmadim ama esim corabima kadar giydiren birisi bana boyle sert tepki verince ben de oyle kotu soz soyleyince oldu sanirim bunlar... ama sukur ki tatliya baglandi... cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin:54:

Bugun daha pozitifim insaallah ameliyat sag salim gecerse daha da iyi olacam ins.
Halloldu cok sukur o da fazla tepki verdiğini farketti ozur diledik gecti cok şükür:46:

Cok sevindim senin adina canim.

çok şükür,sizin adınıza çok sevindim:1:

Back
X