Esinizle ayni yerde calismayin!!

Pigment

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
2.386
4.016
133
Hanimlar merhaba.
Esimle ayni is yerinde calisyoruz.Yurt disinda.Esim mudur ben yardimcisi olarak bi Universiteden egitim icin gonderildik.
Çok fazla tartisiyoruz isle ilgili.50 kisilik kadin 12 erkek ekip ile calisiyoruz. 35_45yaş ortalamalari.Bi ceza durumu uyguladik(Hak ettiler )Kadinlarin en ust sorumlusu benim bir dayibasi kadin birde erkek muhendis calisiyor altimda.Bana haber yollamis kadinlar cezamizi kaldirin diye. Bana gelmediler.Ben esime actim olmaz dedi. Bende olumsuzdum zaten.Sonra gelmis 2 kadin ortalik karistiran milleti fisekleyen disli kadinlar olurya her is yerinde.Sorumlu kadin ve muhendisten habersiz konusuyorlar esimle.Esimde guzelce anlatiyor bunlara nazik nazik .Ben odaya girdim cikti bunlar. Laf yaymislar x bey bizi dinledi, hurmet gosterdi cezamizi kaldiracak diye (demedim oyle diyor) cildirdim. Sen beni orta yerde niye kotu ettin niye muhatap oluyorsun ben bile olmuyorum dedim.Beni ezdirdin cignettin bu is silsile yoluyla olur dedim.(X bey daha yumusak ve iyi kalpliymis bana gore ben sertmisim) aynen su oldu y hanim ne yaparsa yapsin ne kadar gaddar olursa olsun ki olmam gerektigi gibi mesafeli,gaddar asla degilim)Mudur bizi dinledi falan demisler cavusa. X bey bu kadinlarin ne isi var burda ben varken niye size geldiler dedim.Iscime kotu davraniyor musum dinlemiyor musum ne varmis iyi davransaymisim vs..Baya tartistik. Bayram etti o kadinlarda.Ben Dun Turkiye ye geldim ucakta 3 saat boyunca agladim geldim.Bu kadinlarla calisamam isten cikaralim dedim hayir diyor.Benim otarite sarsildi cavusum gordu agladigimi teselli ediyor birde beni izin vermedim tabi de mesafe koptu yani.Isten ayrilmayi bile dusunuyorum.Evliligime zarar verecek bu durum.O kadinlarla asla calisamam.Tam anlatamamis olabilirim siz ne hissetttigimi anladiniz umarim.
Ucaga binmeden sarildi seviyorum seni falan hic sarilmadim duymadim bile.Art niyetle yaptigini dusunmuyorum ama yapti iste.Ben nasil davranayim?.1 kere aradim ucaktan indim diye.Aramiyorum

Not:Olay asla kiskanclik degil abartmiyorumda bu benim icin bi ego catismasi degil.Bana,kurdugum otoriteye ters personel_mudur iliskime ters.
Ben ne yapayim ne dusuneyim 10 gun sonra esimde gelecek nasil davranayim? Düsundukce fena oluyorum arkadasima anlattim 2 kadin icin harcadimi seni dedi.Boyle dusunmedim etik degil de ay o kadar yazacagim sey var ki af edin.
Yorumlarinizi bekliyorum.Sevgiler

Eşinizi is yerinde es olarak değil müdür olarak görün o zaman. Is iliskisi olsun aranizda müdürünüze kızıp Turkiye'ye döner miydiniz?
Kadinlari işten atalım otoritem sarsıldı diyebilir miydiniz?
Yine de olmazsa kendiniz ayrılın, is ilişkisi kurabileceğiniz bir yerde başlayın derim...

Heryerde olur bu seyler,Turkiyede herhangi bi mahallede bile karsilasirsin. Kadini cekemeyenler,kocasinin hayrani olurlar kadini da yok selamsiz sabahsiz yok cok suratsiz yok nemrut yok su bu diye etiketlerler...
Bosver bence. Ama gordugum kadariyla mesafeye falan cok takilmissin gibi geldi. Lider olmak lazim patron degil. Yani insanlari anlayip dinlemeye firsat birakmamissin kendine sanki.Mesafemiz azalicak otoritem sarsilicak diye.. Tabi anlattigin kadariyla. .. otesini berisini bilemem..

Eger sizin hayir dediginiz seye esiniz evet deseydi hakli olurdunuz ama gercekten abartmissiniz
Ikinizin yonetim sekli ve anlayisi farkli olabilir , birbirinize uyum gostermrniz gerekir yada biriniz iyi polis digeriniz kotu polisi oynayacaksiniz , bu kadar aglayacak kotu olacak bir durum yok ortada

Turkiye izin icin geldim tarih belli idi.Ben esime kiziyorum bana gondersin kadinlari.Ben konusayim silsile ile olur bu isler.Cok uzuldum ya.

Turkiye izin icin geldim tarih belli idi.Ben esime kiziyorum bana gondersin kadinlari.Ben konusayim silsile ile olur bu isler.Cok uzuldum ya.

Ben sizi ha akli gördüm sonuçta önce birlikte karar almışsınız.eşiniz daha sonra bu kararı esnetilebilir gibi göstermiş.sanki birlikte karar almamissiniz sizin yaptiriminiz gibi göstermiş.elemanlara kendini iyi göstermek için sizi çiğnemiş

Sozun ozu ben nasil davranayim bu adama gelince mecbur konusacagiz kirgin ayrildik baya.Nasil konusayim ne diyim.

Ben sizi ha akli gördüm sonuçta önce birlikte karar almışsınız.eşiniz daha sonra bu kararı esnetilebilir gibi göstermiş.sanki birlikte karar almamissiniz sizin yaptiriminiz gibi göstermiş.elemanlara kendini iyi göstermek için sizi çiğnemiş
Hay agzinizi opeyim tam da durum bu tamda;)

Bunca yıldır özel sektörde çalışıyorum, tecrübelerime dayanarak bundan sonra iki eşin birlikte yönettiği iş yerlerini tercih etmeyeceğim çünkü sürekli bu tip sorunlara gebe bu ortamlar.
Konu sahibinin başlığına da katılıyorum,
kendim de eşimle, branşları farklı meslektaş olmamıza rağmen aynı kurumda çalışmak istemezdim.
Ayrıca evde beraber işte beraber insana hiç özel alan kalmaz gibi geliyor.

Biraz fazla mi hirslisiniz acaba? Is problemlerini neden bu kadar icsellestirdiniz? Esiniz veya degil yoneticiler müdürler her yerde böyledir biraz. Kimseyle direk terslesmezler genelde. Herkesi bi şekilde idare etmeye calisirlar. O kadınlarla asla çalısamam artık demek bence hiç profesyonelce değil. Değer mi Allah aşkına eşinizle tartışıp ağlayıp harap ediyorsunuz kendinizi? Arkadaşınız da yangına körükle gitmiş. Iş yerindeki bir olaya dayanarak size verdiği değeri olcemeyiz Sakın olun lütfen

Bana saygi gostermedi.Once bana yonlendirmeliydi kizlar. Ben nasil soz geciricem bu kadinlara nasilsa mudur bey arkamizda durumu olacak demek istedigimi anladiniz mi?
Esimin bunu fark etmesini cok kirildigimi anlamasini nasi saglarim.Kimseyi isinden etmek te istemem lakin durum bu.Bana akil verinn

Bana saygi gostermedi.Once bana yonlendirmeliydi kizlar. Ben nasil soz geciricem bu kadinlara nasilsa mudur bey arkamizda durumu olacak demek istedigimi anladiniz mi?
Esimin bunu fark etmesini cok kirildigimi anlamasini nasi saglarim.Kimseyi isinden etmek te istemem lakin durum bu.Bana akil verinn
Hatanız burada işte. Eşinizin rahatsızlığınızı fark etmesini değil müdürünüzün fark etmesini sağlamalısınız. İş konularını işte konuşun ve o kapıdan çıkınca tekrar açmayın. İşyerindeki sorunları kişiselleştirmeyin.

Back
X