Esinizle ayni yerde calismayin!!

Hanimlar merhaba.
Esimle ayni is yerinde calisyoruz.Yurt disinda.Esim mudur ben yardimcisi olarak bi Universiteden egitim icin gonderildik.
Çok fazla tartisiyoruz isle ilgili.50 kisilik kadin 12 erkek ekip ile calisiyoruz. 35_45yaş ortalamalari.Bi ceza durumu uyguladik(Hak ettiler )Kadinlarin en ust sorumlusu benim bir dayibasi kadin birde erkek muhendis calisiyor altimda.Bana haber yollamis kadinlar cezamizi kaldirin diye. Bana gelmediler.Ben esime actim olmaz dedi. Bende olumsuzdum zaten.Sonra gelmis 2 kadin ortalik karistiran milleti fisekleyen disli kadinlar olurya her is yerinde.Sorumlu kadin ve muhendisten habersiz konusuyorlar esimle.Esimde guzelce anlatiyor bunlara nazik nazik .Ben odaya girdim cikti bunlar. Laf yaymislar x bey bizi dinledi, hurmet gosterdi cezamizi kaldiracak diye (demedim oyle diyor) cildirdim. Sen beni orta yerde niye kotu ettin niye muhatap oluyorsun ben bile olmuyorum dedim.Beni ezdirdin cignettin bu is silsile yoluyla olur dedim.(X bey daha yumusak ve iyi kalpliymis bana gore ben sertmisim) aynen su oldu y hanim ne yaparsa yapsin ne kadar gaddar olursa olsun ki olmam gerektigi gibi mesafeli,gaddar asla degilim)Mudur bizi dinledi falan demisler cavusa. X bey bu kadinlarin ne isi var burda ben varken niye size geldiler dedim.Iscime kotu davraniyor musum dinlemiyor musum ne varmis iyi davransaymisim vs..Baya tartistik. Bayram etti o kadinlarda.Ben Dun Turkiye ye geldim ucakta 3 saat boyunca agladim geldim.Bu kadinlarla calisamam isten cikaralim dedim hayir diyor.Benim otarite sarsildi cavusum gordu agladigimi teselli ediyor birde beni izin vermedim tabi de mesafe koptu yani.Isten ayrilmayi bile dusunuyorum.Evliligime zarar verecek bu durum.O kadinlarla asla calisamam.Tam anlatamamis olabilirim siz ne hissetttigimi anladiniz umarim.
Ucaga binmeden sarildi seviyorum seni falan hic sarilmadim duymadim bile.Art niyetle yaptigini dusunmuyorum ama yapti iste.Ben nasil davranayim?.1 kere aradim ucaktan indim diye.Aramiyorum

Not:Olay asla kiskanclik degil abartmiyorumda bu benim icin bi ego catismasi degil.Bana,kurdugum otoriteye ters personel_mudur iliskime ters.
Ben ne yapayim ne dusuneyim 10 gun sonra esimde gelecek nasil davranayim? Düsundukce fena oluyorum arkadasima anlattim 2 kadin icin harcadimi seni dedi.Boyle dusunmedim etik degil de ay o kadar yazacagim sey var ki af edin.
Yorumlarinizi bekliyorum.Sevgiler
Siz hemen o iş yerinden ayrılın. İş ortamı size göre değil çok fevri davranıyorsunuz.
Ve en acısı bunu eşiniz de farketmiş.

Bence siz yatin kalkin personeliniz ben olmadigim icin dua edin. Yoksa sonumuz biri mezara biri mapusa girecek kadar kotu olirdu :))))
Sizin gibi Yoneticim olmadi. Asla izin vermedim cunku..
Bu devirde bi personeli isten cikartalimi dusunmeden uygulayacak kadar kotusunuz malesef!!
Allah eşinize sabir versin.

Masallah herkes o kadar iyi yonetici ki imremdim.Benim yonetimim size ters gelmis olabilir ben boyle yapiyorum ki basarili olmusum ki baska Ulkedeyim.Turkiye deki calisanlarimi mumla ariyorum yalan degil.Biz onceden esimle Turkiye de de ayni sirkette calistik orda da ayniydim sorun olmadi hic.Hep mesafeli oldum.Cozum aramak uretmek yerine sadece insanlari elestiriyosunuz.Uzulmusum gerilmisim burda sizden akil istemisim konuyu nereye saptirdiniz.Yok onlarda insanmis da benim annem babamda calisiyor asla insanlari ezip hakaret etmiyorum.Sorun su ki biz ortak bir karar aldik bana haber yollaniyor ben kararimiza guvenerek hayir diyorum.Birlikte karar verdik ya.Esim ise kadinlara esnetebilirim belkilerle konusuyor.Simdi ne oldu ortada ben kötü oldum.Ben evliligime zarar verecek nasil basa cikayim isten ayrilayim mi diye soru soruyorum cozum ariyorum sizlere danisiyorum.Genel soruna bakmak yerine yoneticiligim elestirildi.Her neyse okuyup yorumladiginiz icin tesekkurler.
Allah ego yerine biraz akil fikir verseymis keske soylenecek baska birsey birakmadiniz :D

Ceza olayi su
15 dk fazla mesai yapmamiz gerekti.Ben sorumlu kadina yarin 15 dk erken cikariz oderiz idare etsinler dedim.Soz verdigimiz bir satis vardi.en basta bu iki kadin ve digerleri dinlemeden cikmislar bizim mesaimiz bitti calismayacagiz diye.Bizim isimizde tam bitmedi onlar cikinca herkes cikti bizde toplanti yaptik ayda 4 pazar tatil bunu 1 ayligina 3 e cektik 1 pazar eksra calismak yani.
ClVe biz en iyi sartlarda calistiriyoruz eldiven is elbiseyi herkese ozel dolap klima vs.Diger isletmeler iscinin performansina gore para oduyor.Bizde herkes esit.dBiz en iyi sekilde 7.5 saat ve 1 saat mola saati ile calistiriyoruz.Turkiye gibi.Turkler geldi bizi eziyor dedirtmeyelim haklarini verelim diye.Ona ragmen gruplasma yayip baska uere gidelim diye milleti kuruyorlar.Ben zatan bu iki kadina bu yuzden sinirliyim burayi begenmiyorsaniz is arayin demistim zamaninda bu olay ustune tuz biber oldu.Kimseyi ekmegindrn etmek gibi bir derdimd yoktu.
Bak yine BU iki kadin .
Su uslubuna bi duzelt. Uslup bilmeyen yonetici olmaz!!!

Sorun Eşinle aynı yerde çalışmanla alakalı değil işleyişte hiç profesyonel yaklaşımların yok yönetici daha pasif agresif yöntemlerle işini çözer olay böyle kılıç kalkana dönerse iş sahibi eşin değil hiç tanımadığın biri bile olsa kendini aynı bu şekil savaşın içinde bulursun.

Hanimlar siz benim ne sordugumu neye cozum aradigimi anlamadan hemen saldiriyorsunuz.Iyice okuyun tum sayfayi yorum yapmis olmak icin yapmayin rica ediyorum.Yoneticiligim hakkinda soru sormadim size dikkatinizi cekerim.Calisma sartlarini kosullarini bilmeden hemen tetiktesiniz.Amaciniz sorum sozmek degil konuya farkli bakis acisi adi altinda kirici ve yogun elestirici iceren yorumlar yapmak.

Hanimlar siz benim ne sordugumu neye cozum aradigimi anlamadan hemen saldiriyorsunuz.Iyice okuyun tum sayfayi yorum yapmis olmak icin yapmayin rica ediyorum.Yoneticiligim hakkinda soru sormadim size dikkatinizi cekerim.Calisma sartlarini kosullarini bilmeden hemen tetiktesiniz.Amaciniz sorum sozmek degil konuya farkli bakis acisi adi altinda kirici ve yogun elestirici iceren yorumlar yapmak.
Ya tamam yonetici hanim tamam ya. :D eski konularina baktim yoneticilikle alakasi yok. Keske evlenmeseydinde bu gibi sacma sapan konular acmak yerine. Evlenmeden iliskiye girdim kahverengi akinti neden olur gibi SACMA konulara devam etseydin.

Ben her şeyi geçtim de, sırf sizle birebir görüşmediler eşinize gittiler diye gerçekten 2 kadının kovulmasını mı talep ettiniz? Ego bu kusura bakmayın. Bu egoda sizi kötü bi yönetici yapar. Egonuzu dizginlemeyi öğrenmezseniz evliliğinizde biter iş hayatınızda.

Ya tamam yonetici hanim tamam ya. :KK70: eski konularina baktim yoneticilikle alakasi yok. Keske evlenmeseydinde bu gibi sacma sapan konular acmak yerine. Evlenmeden iliskiye girdim kahverengi akinti neden olur gibi SACMA konulara devam etseydin.
Dayanamadım yazacağım, umarım beni yanlış anlayıp bana da verip veriştirmezsiniz.
Bu yorumunuz güzel olmadı.
Belden aşağı vurmak gibi bir şey olmuş.
Tartışma esnasında söyleyecek sözü biten başvurur buna.

Ya tamam yonetici hanim tamam ya. :KK70: eski konularina baktim yoneticilikle alakasi yok. Keske evlenmeseydinde bu gibi sacma sapan konular acmak yerine. Evlenmeden iliskiye girdim kahverengi akinti neden olur gibi SACMA konulara devam etseydin.
Kimseyi ilgilendirmez kimsenin eski konusu size mi dert evlenip evlenmemem.Hangi akla hizmet boyle gereksiz yorumlar yapiyorsunuz.

Dayanamadım yazacağım, umarım beni yanlış anlayıp bana da verip veriştirmezsiniz.
Bu yorumunuz güzel olmadı.
Belden aşağı vurmak gibi bir şey olmuş.
Tartışma esnasında söyleyecek sözü biten başvurur buna.
Diyorum ya kk da amac cozum bulmak degil hemsinsleri boyle aptal saptal yorumlarla eski konularla vurmak.Bos bos konurular anca sanki beni taniyor ne alip veremedigi varsa.Neyse o seviyeue inemicem

Back
X