Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılığı bilmiyorum. ama bozuşmak bence sevgili iken daha zor ve ağır geçiyor. telefonlar kapanıyor, konuşulmak istenmiyor vs vs.. sonra uzadıkça uzuyor ama evli iken kavga en fazla bir gün sürüyor zaten aynı evin içinde nasıl ayrı geçireceksin ki....![]()
Sevgili KK bayanları;
Sevgili iken sevgilinizle tartıştığımızda veya ayrıldığımızda ki dönem mi yıpratıcı yoksa evliykenmi.
Bu durum sizlerde nasıl.
Tecrübelilerden bilgi paylaşımı alalım.
:13:
:119:
![]()
ben tecrübelerime dayanarak söyleyim kızlar 27 yıllık evliyim öncesinde 1.5 yıl nişanlı kaldım çok tartışmalarımız oldu ama evliyken biz daha çabuk sorunları çözdük çabuk barıştık neden biliyormusunuz biz kadınlar evlendikten sonra daha çok alttan alıyoruz ben kendi adıma söylüyorum çok ödün veriyoruz kısaca biz çok yıpransakda sorunlar daha çabuk çözülüyor biz daha çok yıpranıyoruz
O konuda kesinlikle haklisin! Bizde bir iki gün cok bile, evlenmeden önce çok yogundu! Şimdide taş patlasa 1,2 saat. Ama heb o yaklaşır, ben galiba biraz kindarimben esımle ne sevgılıyken ne nısanlıyken ne evlıyken 1 2 hafta kus kalamazdık..
ama evlenınce kus olmak cok kotu..
aynı evın ıcınde..
hanı bazen kımseyı goresın gelmez ya o anlardan bırıyse ve esını yıne goruyorsan sınırın tekrarlanacaktır..
ben mesela bgn kocama kustum..
konusmuycamda ..
ama en fazla 1 2 gune gecer bılıyorum..
cunku bırbırımıze bakınca gulmeye baslıyoruz :)