- 26 Mayıs 2021
- 114
- 80
- 13
- 37
- Konu Sahibi aysunasude
-
Sizene ne insanların yatak durumlarından .ben akrep
eşim boğa
cinsel hayatımız tavan
sizin burçlarınız ve yatak durumunuz nedir?
evlilik telaşında olanlara ders niteliğinde olmasını dilediğim bu başlığa katkılarınızı bekliyorum hanımlar :)
ruhu rahibe olanları bir derdim var bölümüne alalım lütfen, siz orada takılın.Sizene ne insanların yatak durumlarından .
Öğrenip madalyamı takacaksınız
Nasıl güleceğimi bilemedim şimdi:)))ruhu rahibe olanları bir derdim var bölümüne alalım lütfen, siz orada takılın.
konunun açılma amacı yukarıda yazıyor
yatak ve mutlu olmakNasıl güleceğimi bilemedim şimdi:)))
İkizlerim ex eşim de ikizlerdi tavsiye etmem ya ama akrep erkeği bence öpüşmesi bile çok farklı ya gerçekten akrep erkeği ve ikizler kadını güzel oluyor uyumlarıben akrep
eşim boğa
cinsel hayatımız tavan
sizin burçlarınız ve yatak durumunuz nedir?
evlilik telaşında olanlara ders niteliğinde olmasını dilediğim bu başlığa katkılarınızı bekliyorum hanımlar :)
Nerden biliyorsunuz ki diye sorasım var şimdi ...yatak ve mutlu olmak
bu toplumun iki tabusu
bu iki tabu doğrultusunda yetiştirilen insanların nasıl güleceğini bilememesi gayet doğal
psikoloji nedir bilir misiniz kuzum?Nerden biliyorsunuz ki diye sorasım var şimdi ...
o kadarını bilmiyorum bilgi için teşekkürler, ama biz güneşe bir bakalım heleYatak uyumu güneş burcundan bakılmıyor ki bildiğim kadarıyla...o genel uyumdur hatta yükselenler daha önemli
Kuzum! hitaplara dikkat..psikoloji nedir bilir misiniz kuzum?
hah işte oradan biliyorum.
adamlar sizi 100 yıl önce çözmüş ve yazmış, bu tipler şöyle şöyle olur diye.
bize de onları okumak ve sizi gözlemleyip ''abi adamlar 100 yıl önce çözmüş olayı!'' demek kalıyor sadece.
Ayy ağzımdakini püskürttüm gülemektenruhu rahibe olanları bir derdim var bölümüne alalım lütfen, siz orada takılın.
konunun açılma amacı yukarıda yazıyor
yeterli bilgi birikimine sahip olan herkes bunu yapabilir, sonuçta elde ettiğimiz verileri akademik makale olarak yayımlamıyoruz dimi. allah göz vermiş akıl vermiş kullanabileneKuzum! hitaplara dikkat..
Vay be insanları gözlemlemek size mi kaldı acaba..
Siz olayı böylemi algıladınız hanımefendi...Ayy ağzımdakini püskürttüm gülemektensex deyince kaçan kadınları çok komik buluyorum. Ondan sonra konu açıyorlar burda eşimle yılda bir sevişiyoruz ve zevk almıyoruz ne yapmamız lazım dye. Salın kendiniz gülün sevişin eğlenin hayat çok kısa
hay ağzına sağlıkAyy ağzımdakini püskürttüm gülemektensex deyince kaçan kadınları çok komik buluyorum. Ondan sonra konu açıyorlar burda eşimle yılda bir sevişiyoruz ve zevk almıyoruz ne yapmamız lazım dye. Salın kendiniz gülün sevişin eğlenin hayat çok kısa
Çok şükür aktif bir hayatım var yeterli mi acaba sizin için..yeterli bilgi birikimine sahip olan herkes bunu yapabilir, sonuçta elde ettiğimiz verileri akademik makale olarak yayımlamıyoruz dimi. allah göz vermiş akıl vermiş kullanabilene
aktif hayatın alası tavşanda var, ama duygu yok.Çok şükür aktif bir hayatım var yeterli mi acaba sizin için..
Sen görürsün şimdi tavşan kimmiş haddis seni..aktif hayatın alası tavşanda var, ama duygu yok.
görünen o ki bu tabularınızla sizde de duygu yok
ha tavşan ha...
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?