- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Öylemi yapiyim kararsiz kaldimBen olsam eşimle giderdim. Adam tek başına ne yapacak düğünde? Durmak istemiyorsanız 1 saat filan ortalarda görünüp kaçın. :)
Özel bir durum yok dugunlerin cogu 5 dklik mesafede. Keyfimden gitmicdm hem kina hem dugun ne biliyimÇok özel bir durumun yoksa eğer gitmen daha doğrudur ....
Öylemi yapiyim kararsiz kaldim
Siz sıkılmışsınız anlaşılan , fazla kalmazsınız olur biter...Özel bir durum yok dugunlerin cogu 5 dklik mesafede. Keyfimden gitmicdm hem kina hem dugun ne biliyim
Bence gitmelisin bunu esinde ister kv de ister.dugunde esini yanliz birakma ne olck iki saatlk seydenKizlar yasadigimiz yerde akraba coklugundan haftada en az 2 dugun olur. Cogu da esimin ailesinin akrabalari ve evlenen kisiler esimin arkadaslari coguna gittim bugun ve yarin yine dugun var birkac gun sonra teyzesnn oglunun dugunu var ona kesin gidicem ama uzaktan akrabalara pek gitmek istemiyorum birkacina gitsem yeterli ama esimi de dugunlerde tek birakirsam ayip olurmu acaba.? Gitmedgm zamanlarda kayinvalideme gelinin nerde diye soruyorlarmis ailesi de gitmemi istiyor. Onlarin istemesi okadar da onemli degil ama esime ayip olurmu o da gitmemi istiyor.
Takı takacaksanız takıya yakın gider taktıktan sonra dönerdim.Takmıyosanızda 1 saat gibi görünür çıkardım.Kizlar yasadigimiz yerde akraba coklugundan haftada en az 2 dugun olur. Cogu da esimin ailesinin akrabalari ve evlenen kisiler esimin arkadaslari coguna gittim bugun ve yarin yine dugun var birkac gun sonra teyzesnn oglunun dugunu var ona kesin gidicem ama uzaktan akrabalara pek gitmek istemiyorum birkacina gitsem yeterli ama esimi de dugunlerde tek birakirsam ayip olurmu acaba.? Gitmedgm zamanlarda kayinvalideme gelinin nerde diye soruyorlarmis ailesi de gitmemi istiyor. Onlarin istemesi okadar da onemli degil ama esime ayip olurmu o da gitmemi istiyor.
Ahahaha aynenDavete icabet ederim,eşimi de tek bırakmam ben düğünleri severim :) oynarım oynarım hunharca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?