Eşinizle günlerce nasıl küs kalabiliyorsunuz

Kızlar eşimin çok eskiden kumar alışkanlığı vardı ve uzun bir aradan sonra yine başladı. Alkol almaya da başladı ve kalbimi çok kırdı. Onunla günlerce aklı başına gelene kadar konuşmamak küs kalmak istiyorum çünkü artık laftan anlamıyor. Muhatap olmak istemiyorum ama mesela bir soru sorunca soğuk soğuk cevap verirsem hemen anında kavga çıkarıyor yeter artık sürat asma bilmemne diye ben de kavga ediyorum sonra kendimi barışmis olarak buluyorum. Siz nasıl hiç konuşmadan veya konuşsajiz bile tavırlı kalmayı basariyorsunuz öyle kadınlar var ki haftalarca trip atabiliyor.

Lütfen bana laftan anlamıyorsa triptennne anlar yok ayrıl yok boşan vs yazmayın
Alkolik ve kumarbaz adamdan neden boşanmak istenilmez?

Kumar ve alkol bagimliligina cozumunuz kusmek mi?madem bosan demeyin diyorsunuz o zaman tedaviye goturun esinizi kuserek olacak sey mi bu.hoş tedavide ne kadar etkili olur bilinmez.

Üstelik küsmek böyle adamlara nimet.
ohh karım konuşmuyor, dır dır eden de yok nasılsa...
Ne dememizi bekliyorsun allasen ?
Eee küs bakalım düzelecek mi ?
Düzelirse ALLAH aşkına gel söyle belki yeni bir şey bulmuş olurlar bu sorunları olanlar

Bu bagımlılık kusmeyle duzelir diyemi bekliyosun. Bosan yazmayacakmışız ne yazalım ayyas ve kumarbaz koca iyidir, bosuna kusluk cıkarıp huzurunuzu bozma 🤷‍♀️

Eşiniz ne yapıyor peki? Yani iş nasıl tatlıya bağlanıyor onu merak ettim
‘Lanet olsun tamam sen haklısın sen doğrusun ben hatalıyım, ne diyorsan ne istiyorsan o yeter artık’ nidasıyla sonlanıyor😅
Psikolojik şiddet midir, bana göre öyle.
Yok sayılmak, bir insana yapabileceğiniz en acı şey çünkü.
Tavsiye eder miyim, başka yolu yoksa anca.

eşinizin ciddi sorunları var kumar alkol bağımlılığı bambaşka konular. ama ondan bahsetmeyecek olursak ilişkide en başta saygı sınırının aşılmaması gerekiyor. olay küsmek değil, küsmeden halledilmesi gereken şeyler. ayrıca küsünce karşı taraf bunu umursamıyorsa hiçbir şey değişmez. birbirinizle konuşurken çekinmek, öyle her lafı pat diye konuşamamak bunlar en başta olması gereken şeyler. sevgi olsa bile birbirinize çekinmeden her lafı konuşabiliyorsanız ya da bir konuda birlikte düzgünce konuşup bir anlaşmaya varmaya çalışmıyorsanız üzgünüm düzelmesi çok zor.

Back
X