Eşinizle hafta da kaç kere birlikte oluyorsunuz

bence de kendi ilişkimizi başkalarıyla kıyaslamamalıyız
ben yaklaşık iki yıllık evliyim ve bir seferde 2-3-4 kez yaptığımız nadirdir ve hatta ikinin üzerine hiç çıkmadık gün boyu belki ama gecede asla
yani sayı değil niteliği önemli hoşuna gidipm gitmemesi önemli sen memnunsan probşlem yok

bir gecede nasil 4-5 kez ya yapmayin.insan zevk almazki.ne biliyim.hemde saglik acisindan iyi degldir.birde su var erkegin her zaman bosalmasi olmaz mis bu durumlarda cok yaptigin zaman artik kan gelmeye baslarmis.
biz 2 kereyi zor yapiyoruz bir gecede.ondada hal kalmityo yani

yaa bana da soyleyın nolur su 2,3 ve daha ustunu nasıl yapıyorsunuz be!:1shok:
ben evlendım evlenelı boyle bısey gormedım bacılarım???:1no2:
ayrıca ayda 3-4 hadı 5 olsun o kadarcık!!!! :utangac:
sızın bır gecede yaptıgınızı bız bır ayda ancak yapabılıyoruz:roflol:
ya bunun caresı - cozumu neyse yapalım, alalım??kaydirigubbakcemile
Bunun sırrı nedır soyleyın de bız de mahrum kalmayalım dımı amagamyoncuiremsuŞeniz

eşim 2-3 günde bir istiyor.ben 10 günde bir olsun diyorum. acaba bende mi bi anormallik var.sık sık yapmak ay ne biçim.

herkesin durumu farklıdır da bu gecede 4-5 bana fena halde palavra geliyor:icecream: nedir kardeşim bu boyacı küpü mü:roflol: fiziksel olarak kadınlar için mümkün de ya erkekler, ablalarımın beni bu konuda aydınlatmasını istiyorum :kahve:

Palavra değildir (kendimden biliyorum)ama şöyle haftada 3-4 olunca dahada cok zevkli oluy.en azından özlemeye vakit kalıyoryerimseniben Biz öyle yapmaya kakar vermişiz.Az yapıp,kısa tutuyup(1-1,5 saat) mutlu oluyoruz:lepi:

işte bu son söz bu konuda erkek biyolojisinde ömrü boyunca sperm üretme oranı 17 ila 20 litre yani ortalam güm basına düşen 1-1,5 gram hesap edilip yapılan ve günde bir kere olmak kaydıyla 50 55 yasına kadar bir erkek cinsel hayatı saglıklı olarak sürermis fakat ortalama bu daha yüksek dozda (günde 3-4 birleşme olan erkekte) cinsel arzularının isteksizliğin baslamsına sebep olabilir der. uzmanlar.fakat gecede 2 den fazla cinsel hayatı olan erkekler kısa süren ask ve cinsel hayatın sonunda huzursuz ve gecimsizlikten aile içi gecimsizliklerden (bir sebebide cinsel isteksizlik bıkkınlık ) yuva dagılımlarına kadar varıyor.iktidarsız erkek herseyden vazgecebilir der uzmanlar benden söylemesi ,,,,,, şimdi yapsın o gecede 3-4 yapıyoz diyen kimse yapamaz. hiç bir erkek takviye almazsa(hap map)yani fiziksel olarak mümkün degil.yalan yalan yalan bana bu tür plavralar.inanmayın derim ben arastırp okudum çünkü...kaynak ,,,,,,,,,,,,,www.uzmantv.com ,,,,,,,,,bekarlar kormayın evlenmekten sade sevgi ve mutluluk olsun tek amacınız.eşini sev aileni sev yuvanı sev gerisi bos işler.....sevgiler hepinize

Son düzenleme:
işte bu son söz bu konuda erkek biyolojisinde ömrü boyunca sperm üretme oranı 17 ila 20 litre yani ortalam güm basına düşen 1-1,5 gram hesap edilip yapılan ve günde bir kere olmak kaydıyla 50 55 yasına kadar bir erkek cinsel hayatı saglıklı olarak sürermis fakat ortalama bu daha yüksek dozda (günde 3-4 birleşme olan erkekte) cinsel arzularının isteksizliğin baslamsına sebep olabilir der. uzmanlar.fakat gecede 2 den fazla cinsel hayatı olan erkekler kısa süren ask ve cinsel hayatın sonunda huzursuz ve gecimsizlikten aile içi gecimsizliklerden (bir sebebide cinsel isteksizlik bıkkınlık ) yuva dagılımlarına kadar varıyor.iktidarsız erkek herseyden vazgecebilir der uzmanlar benden söylemesi ,,,,,, şimdi yapsın o gecede 3-4 yapıyoz diyen kimse yapamaz. hiç bir erkek takviye almazsa(hap map)yani fiziksel olarak mümkün degil.yalan yalan yalan bana bu tür plavralar.inanmayın derim ben arastırp okudum çünkü...kaynak ,,,,,,,,,,,,,www.uzmantv.com ,,,,,,,,,bekarlar kormayın evlenmekten sade sevgi ve mutluluk olsun tek amacınız.eşini sev aileni sev yuvanı sev gerisi bos işler.....sevgiler hepinize

bu konuda gülenay'a katılıyorum hem de sonuna kadar..
Allah vermesin , eşiniz kötü bir rahatsızlığa yakalansa ve ömrünüz boyunca seks yapamayacak duruma gelse , onu bırakıp gidecek misiniz yani:kahve:
her şeyin başı sevgi arkadaşlar..
varsın böyle şeyle hiç olmasın..insana eli ayağı tutmayacak halde bile olsa kendisini o halde bile çocuk gibi sevecek bir eş , hayat arkadaşı, can yoldaşı lazım:kahve:

yavrum bızım bı komsu teyze var onun kocası da 6 ayda bır yapıyor pandalar gıbı
ama gucu ona yetıyormus bımıyorum cok ıckıden belkı kadın hep sıkayetcıydı yaslandılar sıkayetlerı mecburen azaldı alıstı hanım. erkek jıgololar var onalrdan mı tutsam dıyıp guluyor kikir kikir
cunku esı anlamıyor anlasa da gucu yetmıyormus cerezler fln yedırıyor kadın ama nafıleydı wala yıllardır :)

arkadaşlar spor yapan erkeklerde damarların genişlemesi yüzünden cinsel istek artışı oluyor.benden söylemesi :jeyyar:

bir gecede nasil 4-5 kez ya yapmayin.insan zevk almazki.ne biliyim.hemde saglik acisindan iyi degldir.birde su var erkegin her zaman bosalmasi olmaz mis bu durumlarda cok yaptigin zaman artik kan gelmeye baslarmis.
biz 2 kereyi zor yapiyoruz bir gecede.ondada hal kalmityo yani

EVET CANIM KATILIYORUM SANA BİZDE AYNEN ÖYLE OHH BEEE DEMEKKİ BENDE Bİ PROBLEM YOKMUŞ:teytey:

yaa bana da soyleyın nolur su 2,3 ve daha ustunu nasıl yapıyorsunuz be!:1shok:
ben evlendım evlenelı boyle bısey gormedım bacılarım???:1no2:
ayrıca ayda 3-4 hadı 5 olsun o kadarcık!!!! :utangac:
sızın bır gecede yaptıgınızı bız bır ayda ancak yapabılıyoruz:roflol:
ya bunun caresı - cozumu neyse yapalım, alalım??kaydirigubbakcemile
Bunun sırrı nedır soyleyın de bız de mahrum kalmayalım dımı amagamyoncuiremsuŞeniz

sırnaşık şey sırnaşık şey

Selam herkese konusu insani ürkütüyor kac kere sanane kardesim ben birine raziyim adam gibi olursa bizimkisi maasallah makineli tüfek bazen unutuyor insan kac kere biri garanti iki üc bimiyorum kac yarim saatte bir dayanamadimmi kaciyorum cocuklarin odasina O sebeptende sorunlar yasiyoruz herkesin isi gücü var ise gideceksin dimi bunu düsünen yok sabaha kadar kimsa dayanmaz hergün desem yalan olmaz herkesinki farkli dedikleri gibi neyse kendinize iyi bakin

Olabilir tabi gecede 4-5 ama... Her gece derseniz asla inanmam. Bazen olabilir o da erkeğin ilk cinsel deneyimlerinde ya da uzun süre uzak kaldıktan sonra filan. Ama normalde yalan.
Ki doğru olsa bile toplamda değişmiyor birşey.
Manili yazayım :))))) (Yanlış anlaşılmasın, espiri)

Görmemişsin sanki kardeş
Yaparsın gecede 4-5
Bir bakarsın iş bitmiş
E ama daha yaş 45.

:)))))

kızlar neden sayılara bu kadar kafayı taktınız yaf.1 olsun tam olsun 10 kere ilişkiye girsen hepsi 5 dk olsa neye yarar.1 olsun 30-40 dk olsun.Tam ben geliyorum derken adam gelirse ne anlarım ben o işten.yarım saat olsun benimde konsantrasyonum bozulmasın.

Back
X