Eşinizle ilk nasıl tanıştınız??

liva03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
35
21
33
merhaba kızlar :)
önce kısaca ben anlatayım nasıl tanıştığımı biz üniversite aşıklarıyız :) Herşey Isparta da Süleyman demirel üniversitesini kazanarak başladı eşim İzmirden ben ise İstanbul dan gittik Ispartaya orada özel yurda kaydolduk 60 kişilik felan ama ilk 3 ay boyunca hiç birbirimizi görmedik hala bana garip geliyor en sonunda kader bizi kyk lar için başvuru merkezine giderken karşılaştırdı orada tanıştık sırada beklerken arkadaşlarına beni sormuş arkadaşları da yuh bizim yurtta demişler daha sonrasında konuşmaya başlamalar derken şuan 4.5 yıldır birlikteyiz 1 yıldır da evliyiz çok seviyorum çokkk çokkk:KK68:

bizimki de mübarek Ramazan ayında, kadir gecesinde oldu hem de :KK49::oops:

ben kız kardeşimle sahilde turlarken iftardan sonra, sevgilimle göz göze gelmişiz ama benim haberim yok :KK70::KK70:

hani bakmışım ama yoldan geçen birine bakar gibi :KK51:

sonra bardak mısır satan biryer vardı yanında da banklar. ben oturdum o da mısır standının başına geldi bağırıyor "süt mısır geeel" diye :KK70::KK70::KK70:

bende hastayım o gün :KK45: "yeter sus kafam şişti" diye çıkışacağım :KK51::KK51:

bi döndüm.... Allahhhhhh içim gitti :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

ama kardeşime döndüm dedim ki "bu niye bana ebola virüsü taşıyorum gibi bakıyor" :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

daha sonra evimize gitmek için karşıdan karşıya geçeceğimiz zaman ablası ve yeğeniyle bizi solladılar :KK76::KK76::KK76:

bu sefer dikkat çekmek için bağıra bağıra konuşuyor yanındaki arkadaşıyla ablasıyla falan :KK53:

kardeşimde dalga geçmek için arkasından onu taklit etmeye başladı :KK70::KK70:

bizde karşıdan karşıya geçiyoruz evimize gideceğiz :KK51:

biri kolumdan tuttu ama yapışmış zamk gibi :KK69:

döndüm yeğeni :KK22:

dayım sizden çok hoşlandı numaranızı istiyor dedi.

bende kendi gelsin söylesin dedim çok utangaç saklandı bakın dedi arkasını göstedi :cool::cool:

sonra bende yüzsüzlük yaptım dayın bana numarasını versin dedim :KK68::21::21::21:

iyi ki de demişim :KK25::KK25::KK25::KK73:

amacım sadece onu geçiştirmekti ama ertesi gün annem de kız kardeşimde ısrar ettiler yaz diye ve mesaj attım :oops::oops::oops::oops:

o günden beri de her gece buluşuyoruz ve ben ona aşık oldum deli gibi hem de :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bizimki de mübarek Ramazan ayında, kadir gecesinde oldu hem de :KK49::oops:

ben kız kardeşimle sahilde turlarken iftardan sonra, sevgilimle göz göze gelmişiz ama benim haberim yok :KK70::KK70:

hani bakmışım ama yoldan geçen birine bakar gibi :KK51:

sonra bardak mısır satan biryer vardı yanında da banklar. ben oturdum o da mısır standının başına geldi bağırıyor "süt mısır geeel" diye :KK70::KK70::KK70:

bende hastayım o gün :KK45: "yeter sus kafam şişti" diye çıkışacağım :KK51::KK51:

bi döndüm.... Allahhhhhh içim gitti :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

ama kardeşime döndüm dedim ki "bu niye bana ebola virüsü taşıyorum gibi bakıyor" :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

daha sonra evimize gitmek için karşıdan karşıya geçeceğimiz zaman ablası ve yeğeniyle bizi solladılar :KK76::KK76::KK76:

bu sefer dikkat çekmek için bağıra bağıra konuşuyor yanındaki arkadaşıyla ablasıyla falan :KK53:

kardeşimde dalga geçmek için arkasından onu taklit etmeye başladı :KK70::KK70:

bizde karşıdan karşıya geçiyoruz evimize gideceğiz :KK51:

biri kolumdan tuttu ama yapışmış zamk gibi :KK69:

döndüm yeğeni :KK22:

dayım sizden çok hoşlandı numaranızı istiyor dedi.

bende kendi gelsin söylesin dedim çok utangaç saklandı bakın dedi arkasını göstedi :cool::cool:

sonra bende yüzsüzlük yaptım dayın bana numarasını versin dedim :KK68::21::21::21:

iyi ki de demişim :KK25::KK25::KK25::KK73:

amacım sadece onu geçiştirmekti ama ertesi gün annem de kız kardeşimde ısrar ettiler yaz diye ve mesaj attım :oops::oops::oops::oops:

o günden beri de her gece buluşuyoruz ve ben ona aşık oldum deli gibi hem de :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Aşk işte bu ne zaman nasıl karşına çıktığı belli olmaz sizin de cok ilginç ve güzel değişik olmuş Allah hiç ayırmasın sizi :)

kardeşi vasıtasıyla tanıştık. kardeşiyle aynı binada oturuyorduk ve benden bahsetmiş böyle böyle bi kız var diye. ve bir gün kardeşi bize oturmak için geliyor sözde 10 dk sonra da anahtar isteme bahanesiyle benimki yukarı çıkıyor tabi kapıyı kardeşim açıyor göremiyor. daha sonra kardeşi evine gittikten 1 saat sonra benim saf kocam kardeşinin aklıyla çocuk gibi gazete istemeye gönderiliyor bu sefer de annem açıyor yine göremiyor. e biz anlıyoruz tabi boşuna gelmediğini ve çalıştığı şehire dönüyor 4 ay sonra geliyor bu sefer tanışmak için geldiğini söylüyor sonra aşk aşk aşk.

kardeşi vasıtasıyla tanıştık. kardeşiyle aynı binada oturuyorduk ve benden bahsetmiş böyle böyle bi kız var diye. ve bir gün kardeşi bize oturmak için geliyor sözde 10 dk sonra da anahtar isteme bahanesiyle benimki yukarı çıkıyor tabi kapıyı kardeşim açıyor göremiyor. daha sonra kardeşi evine gittikten 1 saat sonra benim saf kocam kardeşinin aklıyla çocuk gibi gazete istemeye gönderiliyor bu sefer de annem açıyor yine göremiyor. e biz anlıyoruz tabi boşuna gelmediğini ve çalıştığı şehire dönüyor 4 ay sonra geliyor bu sefer tanışmak için geldiğini söylüyor sonra aşk aşk aşk.

baya bir koşmuş peşinden seni görebilmek için eee aşk işte herşeyi yaptırıyor insana :oops:

Üniversite 1. sınıftayım o zamanlar boş zamanım olduğu için bi perakende mağazasında kasiyer olarak çalışıyorum. Onun arkadaşı da benim iş arkadaşım aynı kasada çalışıyoruz birlikte. Bi gün arkadaşının çıkışına geliyo. Avmde çalıştığımız için saat 10 mağazanın kapanması gerek ama arap müşterilerimiz sağolsun son dakika bi ton kıyafetle kasaya gelmeye bayılıyolar. Bende çok sinirlenmişim müşteriye tam kapanışta geldiği için sinirli sinirli işlem alıyorum. O da beni bu halimle görmüş hala söyler elim ayağım kesildi diye :)) Sonra arkadaşının başını yiyo tabi nolur tanıştır falan 4 5 aylık bi arkadaşlık dönemi oldu. Sonra dedim beni sinirli halimle görüp aşık olduysa her halimi çeker :KK70: Allaha şükür hiçte pişman olmadım :))

Misafrlige glmsti öyle işte begenms falan tanstk snra konustk gorustk oyle

Lisede sınıf temsilcisi toplantısında beni görmüş ve aşık olmuş.
Temsilcilerin isimlerini imzalarını topluyorum bahanesiyle, uyduruk bir liste alıp bir kaç sınıfı dolaşmış. Sonra bizim sınıfa da geldi,isim soyisim filan öğrendi. Plan/Proje süper yani,direk açılmadan önce bilgileri garantiye aldı uyanık. :KK37:

üniversitede aynı sınıftaydık önce arkadaştık derken sevgili...iyiki okulu kazanmışım yoksa nerden bulurdum kocamı.onu çok seviyorum

Azerbaycanlıyız biz.cok ilginc bir tanışma hikayemiz var,onu ilk defe okulda gördüm,dersim gerekcesiyle onun okudugu üniversiteye gitmişdim.orda birinin sürekli bana baktıgını,beni takip etdiğini fark etdim,duraga kadar kibarca bana asılmaya başladı,isim sormalar falan.tabi ben de hiç cevap vermeden yoluma devam ediyorum.sonunda otobüse bindim ve bitdigini düşündüm.1 yıl sonra annem bana görücü geldiğini,daha dogrusu komşumuzun benimle oglunun tanışmasını istediyini söyledi.annemin israrıyla cocukla buluşmaya gitdim.ailesini cok iyi tanıyorduk,arka mahalleden komşumuzdular,annesi cocuk doktorudur,küçükken hep hastalandıgımızda o tedavi ederdi bizi,babası da mezun oldugum orta okul müdürü.bir tek kendisini tanımıyorım,çünki küçüklükden beri başkq bir ilde özel yatılı kolejde okumuş,daha sonra üniversiteyi kazanıp başkent Baküye gitmiş.neyse..gitdim buluşmaya ve karşımda tam 1 yıl öncesinde bana asılmaya calışan cocugu gördüm.megerse ben otobüsdeki kalabalıkdan onu fark etmemişim,o da benimle beraber bizim okula gelmiş,beni araştırmış,hemşeri oldugumuzu öyrenince bir de annesinin yardımıyla aratmış beni ve komşu oldugumuz ortaya cıkmış.o 1 yıl zarfında da beni sürekli takip etmiş,beni benden daha iyi tanıyor,öyle söyliyeyim artık :)))öylece tanıştık ve evlendik :))))

bizimkide şöyle oldu. ben bi mağzada çalışıyodum o zaman bu mağzada sattığı ürünleri kendi yapan bi mağza. o da mağzanın atölyesinde çalışıyodu yani ürünleri o yapıodu. benim eşim çok şakacıdır o zamanlarda bana sürekli şakayla karışık gelinim yapıcam seni üç çocuk yapıcaz senle bak görüceksin falan diodu ben gülüyodum. sonra bi akşam çay bahçesinde kardeşim ve bi arkadaşımla çay içerken karşılaştık masamıza davet ettik o akşam bizi evimize bıraktı ben yolcu ederken bana aşık oldugunu söledi......:KK28: ve şuan onun bebeklerini karnımda taşıorum :anneadayı:.... rabbim herkeze nasip etsin

Biz komşu çocuklariyiz :) Annesi annem ile iş arkadaşi bize gelip gider bizde onlara gelip giderdik.
Ayni ilkokul ve ortaokulu okuduk.
O zamanlar sadece arkadaştik hiç ayrilmazdik yapisik ikiz gibi dolanirdik. Liseyi ayni okulda okuduk hazirlik siniflarimiz farkliydi sadece eee o zamanda işler değişti siniflar farkli olunca her tenefüs yanima gelirdi, Onun dersi önce biterdi ama genede beni beklerdi bazen benim önce biterdi derse girmez benimle gelirdi. Zil calmadan kapida olurdu :) hazirlik sinifi bitti ve ayni sinifa denk geldik bolumunude degistirmisti ayni sinifta olalim diye hemen caprazimda oturuyordu. Ama hala biz arkadasiz . Bir gün defterine bakarken kendi ismimi gördum ve mesaj atmiştim. Sonra da disarida teklifini yapmisti. Universteyide birlikte okuduk :) hatta hizimizi alamadik stajerligimizide ayni yerde yaptik :) Askere gitmeden nişan yapildi. Geldikten 3 ay sonra da dugun yaptik suanda 3 aylikta kizimiz var...
Eşime deli gibi aşiğim ve o da bana.
Birbirimize simdiye kadar kirip ağlatmadik, aşiri kiskanctir bir o kadarda duygusal :) Böyle adama asik olmayayimda kime asik olayim :)

Evlenmedik ama 06.06.2016 :KK66: Şaka gibi gelebilir ama o saçma badoo diye arkadaşlık sitesi varya orda tanıştık :) ben tam böyle ümitlerimi yıktım kimse olmıycak dedim hayata döndürdü beni nasıl oldu ben bile anlamadım.Neyse ilk sözü seni doğururken annen şekermi yemiş di şimdi rüyalarıma çok az kaldı Allah herkesin gönlüne göre versin :KK36::KK36:

X