başımıza gelen geldi tam ev btti 4000 tl para lazım acıl abisinde var ben esya alcam dyo 2 senelik evlı esyaların canına okudular esımde abı ne esyası acıl para lazım dedı abısı vermedı esim ters yaptı bu sefer kırıldgını kzıdgını soyledi abısı mecburıyetten verdi sankı sadece bızm evmız sankı onların evı deıl gbı herseyı bız bulduk yaptık onlar hazır eve gelıp tasındılar.. yani çok zengin deiliz yoktan var ettik engelli babasıyla aynı evde olmazdı cnku gunduz ckıp gezıp geliyor bız evde yokuz anahtar veremeyız gozleri görmuyo neyse bunlar ıkı katlı ev yapalım en ustede teras kat babama bı oda yapalım babamız gözümüzün önünde dursun dye eşim ev işine kalktı kredi cekildi kayın pederim mmaşıyla kredi ödeniyor önceden çalışıp emekli olmş sagır dılsız cok az görüyor.. tabi bir maaşla krdi ödenmiyo bizde ekliyoruz ayrıyettende akrabalarından aldgı 20 bin lira borc duruyo ben istyorumkı onuda ödemeye baslayalım ınsanlar bzı 4 sene beklemez ama abisinin umru deıl öyle olunca bızde odeyemıyoz borc var dye bı esyada alamıyoz ayıp olur dye kaldık oyle esimde bekliyo ne düsünuyo anlamadım