• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle Mahreminizi Başkalarıyla Paylaşırmısınız?Normal Bir Durummu Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha beterini gördüm ben
görgüsüzlük, abazanlık kelimenin tam manasıyla bu olsa gerek

asla asla asla.
uluorta,ballandıra ballandıra anlatan ve bundan iğrenç şekilde zevk alan kadınlardan da nefret ederim.
paylaşılmasının da hiçbir normal tarafı yoktur. kafasında arıza olduğunu düşünüyorum böyle insanların

aynen ya bende hiç hoşlanmam benimde öyle bi komşum var kadının aklı fikri orda kaç kez uyardık hatta kapıda karşılaştığımızda bile anlattığı oluyodu yuhh artık diyodum ama huylu huyundan vazgeçmiyo işte

Bizim bi komsumuz vardi kadin evli iki kücük cocugu vardi.
Özel yerini annesine aldirirdi aksama isim var diye
Ben ozamanlari bekardim 16-18 yaslarinda bana ters gelirdi halende öyle
Annem dahi olsa alsa o konulari konusmam kaldi özel yerimi acicagim
Biz evleneli 3 sene gecti ve daha hic bu seylerden bahzetmedim
Bana ters rajona ters -tatlicadiarzu-

yok daha neler karşındaki ne düşünür acaba anlattığında belki kocana göz bile koyabilir insanların içini bilemezsin çok iyi sanarsın ama hiçte öyle değildir kesinlikle evde olan hiçbişey dışarıya anlatılmamalı heleki bu özelinse o yatak odanda kalmalı ve çok iğrenç ya başkasına anlatmak yada dinlemek ben en anlatırım nede dinlerim

Paylaşmam, paylaşılan ortamlarda olmaktan da hiç hoşlanmam.

Eski ikamet ettiğimiz yerde yanıma yeni komşu taşınmıştı sevinmiştim.Kek yaptım götürdüm' hoşgeldiniz bişey lazımmı yardım edeyim 'dedim.Kadın soktu beni beni yatak odasına elime koca bir poşet verdi 'yerleştirebilirsiniz' dedi.'Okey' dedim poşeti açtım kadının iç çamaşırları gözlerim pırtladı ses çıkarmadım uslu uslu katlayıp komidine yerleştirdim.Benden 6-7 yaş küçüktü cahilliğine verdim güldüm geçtim.Zamanla hatun her sabah kave içmeye gelirdi eşarbını savurup ıslak saçlarını sallardı sırıtıp yüzüme bakardı saçma sapan şeyler ima ederdi.Duymamazlıktan gelirdim.Gel zaman git zaman kadın abarttı ben uyardım, kadın anlattı ben uyardım.baktım olmuyo görüşmeyi kestim.Tek yaşıtım komşum oydu ve ben yanlızlığı tercih ettim ordan taşınmamıza 7 ay vardı ve 7 ay yalnız takıldım.
Sevdiğim saydığım yaşı benden büyük ablalarım vardı arada bir onlarla takılıp 7 ayı bitirdim.Siz nasılsınız sizde paylaşırmısınız mahreminizi,mahreminizle övünmeyi severmisiniz?

Hayir kimseyle paylasmam, sadece en iyi arkadasimla cok nadiren böyle seyleri konustugumuz olur. Paylasilmamalida bence. Bencede cok iyi yapmissin o kadinla görüsmeyi kesmekle.

resmen cahilmiş komşunuz:1no2: böyle birşey paylaşılırmı asla kimseye anlatmam.
anlatan insanlardan da hiç hoşlanmam.

hayır kimseyle paylaşmam asla.. eşimle ikimizin özelidir ...

birde anlatmaktan zevk alanlar icin bir konu acilsin neden anlattiklarini anlatsinler bizde bilelimm:lepi:

Son düzenleme:
bende çok yakın hissettiğim 1 yada 2 kişiyle sadece kadınsal sağlık sorunları,korunma yolları falan konuşurum tabi ama haddimi asla aşmadan.eşimle olan mahremimi kimseyle paylaşmam.bazen oluyo anlatan patavatsız hatunlar,onlardanda çok hoşlanmam.allah 4 duvarı niye vermiş..yaşananlar 4 duvar arasında kalsın diye..

bakın hanımlar olay ilk şurda kopuyor.benim de hiç anlamadığım bir nokta var.
evlilik arefesinde çeyiz düzülürken kayınvalide seksi jartiyerli martiyerli çamaşır alıyor,kendi annelerimiz aynı şekilde alıyor...yani benim anlamadığım bir nokta bu kadar muhafazakar bir toplumun bu kadar namahrem adetleri nasıl olabilir?
hem de alınıyor sergileniyor bakın da görün komşular benim kız/gelin kocasına bunları giycek:)))

yani anlayacağınız temelde bi gariplik var...ben böyle eylere çok karşıyım ne kendi annemle ne başkasıyla ne çamaşırımı ne mahrem anılarımı ne de sorunlarımı paylaşırım....ben bu tür şeyleri bir tek eşimle paylaşırım...birbirimize yetmediğimiz noktalardada ki o nokta doktorluk bir konudur muhtemelen..doktora danışırım..kalkıp da kimseye ay sendede böyle oluyormu diye sormam..tarzım değil...
:delphin:

cnm o dediğinde her çevrede olmuyodur
ben kendi iç çamaşırlarımı kendim aldım
ayrıca çeyiz serilirken çamaşırları teşhir etmedik ayıp denen bişey var
bende kendimi rahatsız hissederim herkes bakacak benim onları giydiğimi düşünecek falan hiç gereği yok
o sergileyenler ve herşeylerini anlatanlar çok rahat insanlarmış demekki

Ben kendi özelimden bahsetmeyi sevmem ama bekarken evli bir arkadaşım sağolsun herşeyini bütün detayıyla anlatırdı, İkaz ederdim ama gene anlatırdı hadi evlilerle konuşuyorsun da bari bekarlara anlatma demi?:1:

hem benden 6-7 yaş küççüktü düyosunuz hemde tek yaşıt komşum oydu diyosunuz bunu perhiz bu ne lahana turşusu?:19:

Kıskanç biri değilim ama eşimle özel anlarımızı bizden başkalarının bilmesini istemeyecek kadar kıskancım. Bunun hakkında konuşmam da, konuşturmam da. Tabi insanların sorunları olabilir, yardımlaşma amacıyla konuşulabilir, orası ayrı. Ama özel hayatım dedikodu masalarına meze olamayacak kadar bana ait. Sürekli bundan bahsetme gereksinimi hisseden insanları da sonradan görmelere benzetiyorum. Belli bir yaşa kadar tabularla, baskılarla büyütülen kişi, o yasaklara sahip olduğunda, sapıtıyor sanırım. (Bu, her baskı altında büyüyen sapıtır anlamına gelmiyor elbette.)

ben anlatmam ama nedense herkes gelip bana sorununu anlatıyor, uzaktan haydar dümen gibi görünüyorum galiba:52::52::52:

sorunlarda fix, ya bi ailede kadın isteksizdir ya adam, ikiside istekli ya da ikiside isteksiz olanlar birbirini bulup evlenemiyo galiba:27::27:

Alla alla şaşırdım ne insanlar varmış...

Ben hiç denk gelmedim ballandıra ballandıra cinsel hayatını anlatan birine.

Umarımda denk gelmem, hiç hazetmem böyle şeylerden.

Bir kere eltim telefonda ilk gecesini anlatmıştı lap diye konuya girip. Çok şaşırmıştım...

Detaylı anlatmadığı halde çok rahatsız olmuştum.

Bana ne yani senin cinsel hayatından,ilk gecenden...

Laçka seviyesiz bir muhabbetten başka birşey değil...:19:

ben anlatmam ama nedense herkes gelip bana sorununu anlatıyor, uzaktan haydar dümen gibi görünüyorum galiba:52::52::52:

sorunlarda fix, ya bi ailede kadın isteksizdir ya adam, ikiside istekli ya da ikiside isteksiz olanlar birbirini bulup evlenemiyo galiba:27::27:

Cinsel sorunlar bir nevi paylaşma/dertleşme/fikir alma amacında çok yakınına olmak kaydıyla sorulabilir belki...

Ama baksana, ballandıra ballandıra sıcak dakikalarını anlatıyorlarmış...:27:

Back
X