Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski ikamet ettiğimiz yerde yanıma yeni komşu taşınmıştı sevinmiştim.Kek yaptım götürdüm' hoşgeldiniz bişey lazımmı yardım edeyim 'dedim.Kadın soktu beni beni yatak odasına elime koca bir poşet verdi 'yerleştirebilirsiniz' dedi.'Okey' dedim poşeti açtım kadının iç çamaşırları gözlerim pırtladı ses çıkarmadım uslu uslu katlayıp komidine yerleştirdim.Benden 6-7 yaş küçüktü cahilliğine verdim güldüm geçtim.Zamanla hatun her sabah kave içmeye gelirdi eşarbını savurup ıslak saçlarını sallardı sırıtıp yüzüme bakardı saçma sapan şeyler ima ederdi.Duymamazlıktan gelirdim.Gel zaman git zaman kadın abarttı ben uyardım, kadın anlattı ben uyardım.baktım olmuyo görüşmeyi kestim.Tek yaşıtım komşum oydu ve ben yanlızlığı tercih ettim ordan taşınmamıza 7 ay vardı ve 7 ay yalnız takıldım.
Sevdiğim saydığım yaşı benden büyük ablalarım vardı arada bir onlarla takılıp 7 ayı bitirdim.Siz nasılsınız sizde paylaşırmısınız mahreminizi,mahreminizle övünmeyi severmisiniz?
bakın hanımlar olay ilk şurda kopuyor.benim de hiç anlamadığım bir nokta var.
evlilik arefesinde çeyiz düzülürken kayınvalide seksi jartiyerli martiyerli çamaşır alıyor,kendi annelerimiz aynı şekilde alıyor...yani benim anlamadığım bir nokta bu kadar muhafazakar bir toplumun bu kadar namahrem adetleri nasıl olabilir?
hem de alınıyor sergileniyor bakın da görün komşular benim kız/gelin kocasına bunları giycek:)))
yani anlayacağınız temelde bi gariplik var...ben böyle eylere çok karşıyım ne kendi annemle ne başkasıyla ne çamaşırımı ne mahrem anılarımı ne de sorunlarımı paylaşırım....ben bu tür şeyleri bir tek eşimle paylaşırım...birbirimize yetmediğimiz noktalardada ki o nokta doktorluk bir konudur muhtemelen..doktora danışırım..kalkıp da kimseye ay sendede böyle oluyormu diye sormam..tarzım değil...![]()
ben anlatmam ama nedense herkes gelip bana sorununu anlatıyor, uzaktan haydar dümen gibi görünüyorum galiba
sorunlarda fix, ya bi ailede kadın isteksizdir ya adam, ikiside istekli ya da ikiside isteksiz olanlar birbirini bulup evlenemiyo galiba![]()