Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne yiyelim muhabbeti yapıyorum. Dedikodu yapıyorum zorla dinlettiriyorum kendimi dedikodu yaparkenEşinizle gün içinde ne konuşuyorsunuz? Yani böyle dolu dolu her gün konuşanlar? İlla ki vardır muhabbeti artırmak için ipucu verin az![]()
Keyif durumuna göre konuşuyoruz biz.Eşinizle gün içinde ne konuşuyorsunuz? Yani böyle dolu dolu her gün konuşanlar? İlla ki vardır muhabbeti artırmak için ipucu verin az![]()
Film, video, kitap.tiyatroya gidip onu konuşabilirsiniz.Eşinizle gün içinde ne konuşuyorsunuz? Yani böyle dolu dolu her gün konuşanlar? İlla ki vardır muhabbeti artırmak için ipucu verin az![]()
İpucu veriyorum ama size değil, bekarlara; konuşamadığınız, muhabbetin tıkandığı, yanında sıkıldığınız bir insanla evlenmeyin.Eşinizle gün içinde ne konuşuyorsunuz? Yani böyle dolu dolu her gün konuşanlar? İlla ki vardır muhabbeti artırmak için ipucu verin az![]()
Biz beraber çalışıyoruz akşama kadar iş konuşuyoruz. Akşam eve gelince gündemde ne varsa hiç birşey bulamazsak haber okuyoruz birbirimize gitmek istediğimiz ülkelerden film bahsediyoruz. O da olmadı (hangi taraf olduğu fark etmez ) akraba dedikodusu eski aile içi büyük olayları yeniden yorumluyoruzEşinizle gün içinde ne konuşuyorsunuz? Yani böyle dolu dolu her gün konuşanlar? İlla ki vardır muhabbeti artırmak için ipucu verin az![]()
Her şeyi konuşuyoruz biz. Yaptığımız yemekten gittiğimiz gezmedeki insanların hareketlerine kadar. İş yerinde olan şeyler, gördüğümüz rüyalar, salak salak komplo teorilerimiz, izlediğimiz dizilerin kritikleri, daha iyi nasıl para kazanabiliriz gibi uzayıp giden tonlarca şey konuşuluyor. Bazı günler de ikimiz de konuşkan olmuyoruz. Öyle uzanıp dizi film izliyoruz. Ne konuşsam kaygısı olmadan muhabbet etmek önemli zaten.Eşinizle gün içinde ne konuşuyorsunuz? Yani böyle dolu dolu her gün konuşanlar? İlla ki vardır muhabbeti artırmak için ipucu verin az![]()
Günün nasıl geçtiEşinizle gün içinde ne konuşuyorsunuz? Yani böyle dolu dolu her gün konuşanlar? İlla ki vardır muhabbeti artırmak için ipucu verin az![]()