Eşinizle muhabbet

Her şeyi demişim de kimi zaman asla keyfimin ya da eşimin keyfinin olmadığı zamanlar oluyor. O günlerde minimum iletişim kurarız. Hiç konuşasım gelmez. Her gün full enerji bıcır bıcır olunmaz. İnanmayın öyle şeylere de😄

Eşim birinci derece aile üyeleri dışında pek kimseyi tanımıyor akrabalardan. Annem, onlara sizden bahsederken Luxe ile eşi hep bıdır bıdır muhabbet ediyorlar, gülüyorlar, ne dediklerini anlamasam da ses tonlarından eğlendikleri belli diye anlatıyorum demişti.

Eşimle aynı meslekteniz, işle ilgili konumuz zaten asla bitmez. Ortak çocuğumuz olmasa da çocuklarımız var, illa ki onlarla ilgili bir şeyler konuşulur. Espri anlayışımız çok benzer, gün içinde olanlardan, duyduklarımızdan espriler çıkar. Film, dizi, sanat, tatil planı, kedilerin o günkü antika hareketleri, ev işleri, tadilat planları, gezme planları, vb vb. Ha, olur da birimiz yorgun olur, sessiz sakin bir güne ihtiyacı olur, diğeri darlamaz, kendine ait alanına girmez.

Ne konuşacağız diye düşündüğünüz insanlarla birlikte olmayın demiş ya bir arkadaş, çok doğru. Arada doğal bir iletişim dinamiği yoksa bir sıkıntı var gibi geliyor bana.

Her şeyi konuşuyoruz ya her şeyi. Ben yakın arkadaşlarımla ve annemle bile her şeyi konuşabilirim özellikle bir konu olması gerekmiyor ki.

Bazen sürekli kohuşuyoruz bazen hiç muhattap olmuyoruz bizde bitmiyor asla konuşacak konu sabah işe gider gün içinde arar ben de öyle. Dün atların evrimini konuştuk mesela bana dağ keçilerinin keçilerle değil atlarla akraba olduğunu söyledi ben de yoktur dedim bunu araştırdık ordan boynuzlu balinalara geçtik. Genelde güncel olaylar dizi vs konuşuruz bazen de hiçbir şey konuşmayız o direkt oyun oynar ben farklı şey yaparım. Bu daha yeni yeni böyle hiç rahatsız olmuyorum bazen tahammül edemiyorum çünkü hamileyim herhalde ondan

Eş,dost,iş,çocuk,ev herşeyi konuşuruz.
İşin nasıl geçti derim işi anlatır.
Bana evde ne yaptınız diye sorar anlatırım.
Dışarıya gezmeye nereye gitsek diye tartışırız.

Eşinizle gün içinde ne konuşuyorsunuz? Yani böyle dolu dolu her gün konuşanlar? İlla ki vardır muhabbeti artırmak için ipucu verin az😀
Bizimkini anlatiyorum
Kedilerin suyunu degistinmi
Köpek yada kedi mama yedimi
Köpek disari ciktimi
Aksama ne yiyelim
Ekmek alayimmi bisey lazimmi
Hadi gel uyuyalim
🤣🤣🤣🤣

Back
X