Eşinizle ne sıklıkta tartışırsınız?kavga edersiniz?

krizantem20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.560
2
156
bizde bir problem varmı yokmu bılmıyorum ama bız 15 gunde bır veya tas catlasın ayda 1 kavga ederız tartısırz sesler yukselır sebep;eften püften konular ama işte tartısmanın onune gecemıyoruz.
sizler eslerınızle ne sıklıkta tartısmaya gırersınız merak ettım?

selam..valla ben daha bu sabah tartıştım janımmsositososito
bizim de hafta da bir falan şöle salarım ben bi onu kendine gelsin diyealsanaalsanasmile

sızdemı? bızde gece tartıstık.:sinifsinif:
ayy bız kendımıze gelemıyoruz daha bı dagılıyoruz ya canım sıkılıyor.

bızde akşlam yok yere tartıştık sabah unuttuk bıle ama buaralar neden bılmem süreklı tartışıcak bışey buluyoruz nazar değdi herhalde

valla kıslar ben ne olursa olsun arada bir tartışmanın olması gerektiğini düşünüyorum:umursamaz:tabi herşeyde olduğu gibi bununda fazlası her iki taraf için sakıncalı a.s
benim en hoşuma giden şey; tartışmalardan sonra birbirimizin gönlünü almaya çalışırken girdiğimiz komik şeker durumlarolumunekankayizsmile

Kızımız olana kadar sudan sebeplerle tartışırdık;ama kızımız olduktan sonra gündemimiz o kadar değişti ki..Zaten çocuğun yanında tartışma bağırışma olayımız yok,sonraya bırakalım derken bir bakmışız unutmuşuz..

bizim henüz bebişimiz yok olsun dıye ugrasıyoruz bazen bunun bosluguyla tartıstıgımızda oluyor canımız sıkılıyor olur olmadık sebeplerden tartısıyoruz.

Valla biz pek sık tartışmayız ama tartıştığımız zaman ipler kopuyor resmen. Kavga desek daha doğru olur. Keşke bi dağ başında kavga etsek diyorum. Elalemin bizim seslerimizi duyduğunu bilmek hem sinir ediyor, hem de mahçup ediyor beni.Kendimi kontrol edemiyorum öfkelendiğimde :(
Çok zor geçiyor o dönemler...Yaşamak istemem bidaha

Back
X