• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle öpüşüyor musunuz?

yazı yazma tarzınızdan yaşınızın küçük olduğunu farzediyorum.
zira aslında bu tarz yazılara hiç cevap vermem çünkü okumaya bile değer bulmam.
ancak burada şahsıma yapılan hakaretleri görmezden gelemeyeceğim için kurallarımı bir seferlik yıkıp cevap veriyorum (hıhı evet kurallarım var)

eşinizle öpüşüyormusunuz?
soru çok net değil mi?

cevaplar da basit
evet öpüşüyoruz, (kısa, basit, kibar örnekler verilerek)
hayır öpüşmüyoruz

ancak son bir kaç sayfada öyle betimlemeler yapılmış ki +18 halt etmiş yanında

artıııııııııı
siz kimsini ki bana hakaret ediyorsunuz?
ben sizin yorumunuzu alıntıladım mı ki siz dönüp bana bu mesajı yazma cüretini gösteriyorsunuz?
ben kimin, neyim biliyormusunuz?
asla
benim de sizi bilmediğim gibi

neyse kazen geöen gün demişti bir konuda
sorun sizde değil
bizde!!!!!

: hahahahahah sadece inan bana güldüm.

sahsına ait Hakeretler yok iann bana senin sahsına çok buyuk hakaretşler yakışır. 2cisi Uslubumdan Gayet mantıklı bir insan olduğpumu herkez anlar ve söyle. Kedini burda yukseltmey çalışma basit bir kadınsın.. mesaj yazma CÜRRETİ ne demek sen cumhur başkanımsıın haaa? ha ha h ha :32::32:

: kımın neyısın bilmiyorum bilsemde inan bana Umrumda değil ' Ben kımın neyiyim ' alfından senın dha Küçük bir çocuk yada sadece Çirkef Sinili bir bayan olduğnuzu anlıyorum ..

: Konu başlığı nee:
Eşinizle öpüşüyormuunuz dimi sormuş söylemişte eşim sadece yatakta öpüyor sizin ansıl falen filan by dert değil soru sormuş bizde yaptığımız şeyleri ayzıyoruz köylü cahil insanlar gibi yorum yazmakyın durup dururken salak saçma lütfen herkez yaza bilri burda derrt yok öpğüşüyormusunuz evet heryerde öpüşüyoruz sonra faln filan yazar sizne biz salkmıyız dertten muzdaip olsa anlarız heralde salk muamlesi yapmayın bukadar kadın aptal siz aklısınız alh allh.

tek kelime etmeye gerek yok bu yoruma ama umarım gereken tez zamanda yapılacaktır yönetim tarafından.
bu arada yorumlara bakılırsa konu başlığı da : 'haydi gelin kocişlerimizle tüm ilişkimizi olanca çirkinliğiyle gözler önüne serelim' falan mı okudunuz acaba...

Son düzenleme:
Hani bazen konu sahipleri "olumsuz yorum yazanlar konuma yazmasın" vs diyorlar ya, ben de şöyle demek istiyorum :

Üslup konusunda sorunu olanlar bu siteye yazmasın !!

ama demiyorum, sadece demek istiyorum...

Son düzenleme:
: hahahahahah sadece inan bana güldüm.

sahsına ait Hakeretler yok iann bana senin sahsına çok buyuk hakaretşler yakışır. 2cisi Uslubumdan Gayet mantıklı bir insan olduğpumu herkez anlar ve söyle. Kedini burda yukseltmey çalışma basit bir kadınsın.. mesaj yazma CÜRRETİ ne demek sen cumhur başkanımsıın haaa? ha ha h ha :32::32:

: kımın neyısın bilmiyorum bilsemde inan bana Umrumda değil ' Ben kımın neyiyim ' alfından senın dha Küçük bir çocuk yada sadece Çirkef Sinili bir bayan olduğnuzu anlıyorum ..

bu sana son yorumum
ben yöneticilere gerekeni bildirdim

yazdığın mesaj kendi seviyeni gösterir
yazık

aklını başına devşir
bu sana son uyarım
bir daha benim hakkımda tek bir söz etme

Sevgili yağmurluk,

Keşke isteğin ötesine geçseniz ve deseniz ?

biz daha mutlu oluruz.

Zira Kazen'in de KK'yı kalitesiyle konumlandırmak istediğini düşünmüşümdür hep.

Hani bazen konu sahipleri "olumsuz yorum yazanlar konuma yazmasın" vs diyorlar ya, ben de şöyle demek istiyorum :

Üslup konusunda sorunu olanlar bu siteye yazmasın !!

ama demiyorum, sadece demek istiyorum...

Sevgili yağmurluk,

Keşke isteğin ötesine geçseniz ve deseniz ?

biz daha mutlu oluruz.

Zira Kazen'in de KK'yı kalitesiyle konumlandırmak istediğini düşünmüşümdür hep.

Bunu deyince o kadar çok insan üstüne alınıyor ki şaşırırsınız. Ben sadece kibarlık yaptım :34: Çok uğraşıyoruz sitemizden kalitesi ile bahsedilsin diye ama maalesef köstek olanlar çok oluyor adımız da eli maşalıya çıkıyor:1:

Back
X