ilkokul beşinci sınıfa geçmiştik tam böyle ilk defa aşık olduğumuz zamanlardı . O yaz kıbrısa tatile gitmiştik. Tatilden döndük. Biz babamın mesleği nedeniyle lojmanda oturuyorduk yani birsürü yaşıtım arkadaşım vardı tatil dönüşü hepsini çok özlemiştim hemen onları görmeye dışarı çıktım hepsinde bir telaş bir heyecan kızlarda çeke çeke beni biryere götürdüler bu arada anlatıyorlar. Yeni birisi taşınmış lojmana adı X miş çoook yakışıklıymış çok da kibarmış görseymişim tanışmalıymışım falan filan hepsinin ağzının suyu akıyor neyse hepbirlikte giderken bay X le karşılaştık ve tanıştık gerçekten çok tatlı ve çok kibar ama diğer kızların aksine hiç yüz vermedim diğer kızlar pesşinde pervane iken ben içimden içimden aşık oldum bacak kadar boyumla

hiç belli etmedim .

defalarca ilanı aşk etti bana aşık olduğunu söyledi zaman geçip birbirimizi tanıdıktan sonra ama hiçbirinde kabul etmedim

Sonra tayinler çıktı o başka bir şehre ailesiyle gitti ben başka bir şehre ama hiç bağımız kopmadı sürekli görüşüyorduk bu arada hala bana aşık olduğunu söylüyordu unutamadığını anlatıyordu benim için de o çok özeldi en özeldi hatta birlikte büyüdüğüm adamdı neredeyse ama nasıl olacaktı hep inkar ettim. lise sona kadar o şekilde idare ettim sonra dayanamadık ve ben de en sonunda itiraf ettim ona olan aşkımı ama aramızdaki mesafeler sorundu henüz tekbaşımıza seyahat edebilecek kadar özgür değildik işte üniversite sınavlarına hazırlık süreci falan filan derken bu iş yarım kaldı ... araya tam 5 yıl girdi üniversite bitti ben bir kreşte ingilizce öğretmenliği yaparken çiçek geldiğini söylediler bir baktım müthiş kıpkırmızı 40 tane gül böyle özenle süslenmiş vazonun içine konmuş falan öyle özel bişi sonra güzel de bi not karalanıp tlf numarası yazılmış araya giren 5 yılı silip atmak için ... derken hayatımın aşkına daha fazla direnemedim ve o başka bir sehirde ben başka bir şehirde olmama rağmen bu işe başladık fakat artık özgürdük gel dediğimde ilk uçakla yanıma gelecek kadar özgürdü

Ve artık inşallah en kısa zamanda evleneceğim adam olacak o benim ailelerimiz biliyor biz evlilik yoluna girdik allahım izin verirse gönlümde yatan odur