Kocam arabasına bindigimde para istiyor

Merhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
Az önce arabasina benzin atti benim kartla ödedi lan yoksa

Siz de evde yaptığınız her hizmet için fiş kesin.Para alın.Tövbe Yarabbiiii şaka gibi.Hayatimda ilk defa duydum.Adam evlilik değil ticaret yapıyor sanki.Eşiniz Afyonlu mu?Nişanlilik sürecinde paragozluguyle ilgili hiç mi sinyal vermedi?

Siz de evde yaptığınız her hizmet için fiş kesin.Para alın.Tövbe Yarabbiiii şaka gibi.Hayatimda ilk defa duydum.Adam evlilik değil ticaret yapıyor sanki.Eşiniz Afyonlu mu?Nişanlilik sürecinde paragozluguyle ilgili hiç mi sinyal vermedi?
Afyon: Ben ne alaka 😂

Benim memleket Isparta ilçeden buraya 500 *600 tutuyor benzin. Onu istiyor benden. Kışın iş yerine gittik beraber . Aynı isyerindeyiz beş dakikalık yol. O zaman bile lafını yaptı . Ben elektrikli bisikletle gelip gittim onun yüzünden ise. Yerler buz hava soğuk . Rezil etti beni
Bak burada durum ciddileşiyor. Kaza geçirme ihtimali var. Kendini koru bacım

Merhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
Taksimetre açsın oldu olacak.

Benim memleket Isparta ilçeden buraya 500 *600 tutuyor benzin. Onu istiyor benden. Kışın iş yerine gittik beraber . Aynı isyerindeyiz beş dakikalık yol. O zaman bile lafını yaptı . Ben elektrikli bisikletle gelip gittim onun yüzünden ise. Yerler buz hava soğuk . Rezil etti beni
Ne ?!?!?!? Dalga geçiyorsundur umarım inanılmaz korkunc bi kocan var eğer bu doğruysa.

Merhaba hanımlar.

Siz de parayla yapın her şeyi o halde. Bu adamla ömür geçmez

Merhaba hanımlar.
Ruh hastası yaa olur mu hiç öyle şey? Kardeşim, bu sağlıklı bir adam değil belli; ben çok severek gözüme batan gerçeklere sırt çevirerek evlendim ve o kadar mutsuz oldum o kadar ruhum ezildi ki, boşandığımda yeniden doğmuş gibi oldum. Sonrasında ki değerlendirmemi söylüyorum; iyi ki yapmışım. Başlarda böyle olan adam 5 senede nasıl olur düşünsene kızım dedim kendime ve çok çok zorlanarak attım bu adımı. Ben çok çok aşıktım eski eşime. Ama inan yetmiyor aşk. Al yazmalımı ilk defa anladım. Gerçekten önemli olan emekle çevrili sevgiymiş. Şu saatten sonra da bana prenses gibi davranılmayan hiç bir yerde durmayacağım diye de karar verdim. Büyük konuşmaktan imtina ederek Allah'a güveniyorum. 2 sene oldu boşanalı.... İnan bir günüm bile keşke yapmasaydım demedim. Her bir gün de şükürler ettim. Bu elbette benim deneyimimdi. Ama şunu gördüm ki kendimden ve çevremden, insanların değişmesini beklemek gerçekten beyhude bir çaba...

Kaç para istiyorsa sevişmek istediginde gündüz şu gece bu diye iki tarife uygulayın terbiyesizlik bu.prenses oldular iyice
Sanki ögrenci evinde arkadaşlık yapıyorsunuz ayıp yaa.

Back
X