eşinizle uyuma şekliniz..

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
kızlar meraba dün uyumaya çalışırken geldi aklıma :1:
eşlerinizle yatakta nasıl uyursunuz??:17:
o mu size sarılır:1:
siz mi ona saılırsınız:1:
yada ikinizde arkanızı dönüp yatar mısınız:37:
yada daha farklı uyuma şekliniz var mı??
böyle bi konuyu neden açtığımı söyliyim:50:
eşim hep benim ona arkasından sarılmamı öyle uyumayı ister ama çok sinir oluyorum:47:
kadın olan benim senin yapman gerekmez mi derim hep
cwplarınızı bekliyorum arkadaslar
ayyyy çok mu özel oldu bilemedim şimdi:17::17::17:

Yatakta sohbet aşamasında o bana sarılır,uyuma aşamasına geçerken benim ona sarılmamı ister.Uyuduktan sonra o bir yere ben bir yere savruluyoruz malum çok sıcak :1:

henuz evli degilim ama:)) ben esimin gogsune yatıp uyumak isterdim.. esimin de yanagımı oksayıp beni uyutmasını isterdim...ahh ahh cok romantik..

YENİ EVLİYKEN HEP GÖSÜNDE UYURDUM KOLUNDA UYANIRDIM ÇOCUK OLDUKTAN SONRA KOLUMDA BEBEKLE UYANMAYA BAŞLADIM:D anladınız demi :D

ama eşime sarılarak uyamaktan keyif alıyorum...

Kadını erkeği mi var bunun. Kadın olan benim sen yap demek hoş değil bence.
Sevdiğiniz insan yanınızdaysa sarılsanız nolacak sanki.

Ben evli değilim. Tek tip uyuma stili sıkar beni kesin. Değişik pozisyonlar bulmaya çalışırdım herhalde her gece. :27:

Kadını erkeği mi var bunun. Kadın olan benim sen yap demek hoş değil bence.
Sevdiğiniz insan yanınızdaysa sarılsanız nolacak sanki.

Ben evli değilim. Tek tip uyuma stili sıkar beni kesin. Değişik pozisyonlar bulmaya çalışırdım herhalde her gece. :27:

haklısınız aslında ama 1 bucuk seneyi geçti ewleneli o yatakta o kadar cok döndük durduk ki bu yüzden
azcık bana sarılsın istiyorum b i bakmısım arkasını dönmüş diğer tarafa geciyorum bi bakıyorm tekrar dönmüş::9:ir
bi de şımarmıyo mu sen sarılsana diye:1:

YENİ EVLİYKEN HEP GÖSÜNDE UYURDUM KOLUNDA UYANIRDIM ÇOCUK OLDUKTAN SONRA KOLUMDA BEBEKLE UYANMAYA BAŞLADIM:D anladınız demi :D

ama eşime sarılarak uyamaktan keyif alıyorum...

bi karikatür vardı dagdan gelip bagdakini kowmak diye:3:
cocuk yokken rahat rahat uyuyolardı cocuk olduktan sonra
ayak ucunda ortada yastıkta babasını aşagı itmiş falan :D:D
o şekilde yatıyolardı

kızlar meraba dün uyumaya çalışırken geldi aklıma :1:
eşlerinizle yatakta nasıl uyursunuz??:17:
o mu size sarılır:1:
siz mi ona saılırsınız:1:
yada ikinizde arkanızı dönüp yatar mısınız:37:
yada daha farklı uyuma şekliniz var mı??
böyle bi konuyu neden açtığımı söyliyim:50:
eşim hep benim ona arkasından sarılmamı öyle uyumayı ister ama çok sinir oluyorum:47:
kadın olan benim senin yapman gerekmez mi derim hep
cwplarınızı bekliyorum arkadaslar
ayyyy çok mu özel oldu bilemedim şimdi:17::17::17:

genelde biribirimize sarılarak uyuyoruz :16: birde dizlerimde uyuyakalmasını çok seviyorum:38:

ben ona sırtımı dönerim o da sımsıkı sarılır. 5 10 dk öyle yatarız. sonra uykuya geçeceğim zaman ondan uzaklaşırım serile serile yatarım çünkü. başta neden sırtımı dönüyorum diye kızarmış sonra bi yerde okumuş. kadınlar eşlerine güvendikleri durumlarda sırtını dönüp sarılmasını mı istermiş ölee bişey. o zamandan beri memnun durumdan.

Back
X