esinnnnn in çeyizleri geliyoorrr:))

Canımmm çok güzeller...

İstanbul manzaralı bardakların ve önlüklerin favorim oldu:90: Nevresimlerin de harika.

allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bizlere

:)))saolun kızlaarr:)))
lajoiecim bardaklar düşündüğümden küçük çıktı,internetten almıştım,likör bardağı gibi,onlarla ne içilebileceğini bulamıyorumm:))
gizcim onlarda berghof döküm tencereler...teflon yerine herkese onları tavsiye ediyorum...

çok teşekkür kıslaarr:))

:)))lajoiecim bardaklar düşündüğümden küçük çıktı,internetten almıştım,likör bardağı gibi,onlarla ne içilebileceğini bulamıyorumm:))

canım misafirlerine kahve ikram ederken su koyabilirsin o bardaklara,gerçekten çok güseller..
herşeyin çok güsel,hele önlüklerine bayıldım nerden aldın acaba canım?

aaaa:))))süpersin vallahi:))tabi yaaa,kahvenin yanına su...:)))))

canm önlükleri de pasaj.com diye bir site var,20 şer tl ye ordan aldım...daha vardır muhakkak...

cnmm hepsini güle güle kullannn kahvaltı takımın çok cici

ama ben asıl kurabiye kalıplarını çok beğendimmm nerden aldın onu öyle ilk kez sende görüyorum

canım misafirlerine kahve ikram ederken su koyabilirsin o bardaklara,gerçekten çok güseller..
herşeyin çok güsel,hele önlüklerine bayıldım nerden aldın acaba canım?

Canıımm bende tam bunu söyleyecektim. Akşam da hatta misafirliğe gitmiştik arkadaşlar aynen kahvenin yanında suyu küçük bardaklarla ikram ettiler, hoş duruyor

aaaa:))))süpersin vallahi:))tabi yaaa,kahvenin yanına su...:)))))

canm önlükleri de pasaj.com diye bir site var,20 şer tl ye ordan aldım...daha vardır muhakkak...

Bunu öğrenmem iyi oldu

Allah razı olsun kızlar,bi kez daha sevdim çeyizlerimi böyle güzel yorumlar alınca:))
hepinizin darısı başına inşallah,en güzelleri,daha güzelleri...)

duygucum buarada onlar kurabiye kalıbı değil aslında,kaşar peyniri o resimdeki:)peynir kalıbı diye geçiyo:))yanlış olmazsa fackelmann diye bi markanın,limangodan falan almıştım...ama kurabiye de yapılır dediğin gibi) eminönünde,ufak tefek şeyler satan yerlerde vardır muhakkak canm)

canım benim hepsi birbirinden güzel,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

mutfak önlüklerini ve ve kahvaltı takımı ayrıca çok beğendim,çok hoş

amanda amanda bunlar ne güzel şeyler maşallah güle güle kullan

canım inan çok içten söylüyorum hereşeyim çok am çok güzel...sarev nevresim takımın benimkinin aynı:))güle güle kullan tatlım...

Hepsi çok güzel güle gle kullan .tatlım mutfak önlüklerinden baktım o siteye blamadım ya çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…