Eşiyle arasında 28 yaş olan insan

Ya evet beni ilgilendirmez de kızın cvsini düşününce bu kadar saçma bir karara nasıl vardığını sorguluyor insan. Demek ki gerçek aşk

28 yaş farkıyla aynı değil belki ama benimde eşimle aramda yaş farkı var. Ve gayet mutluyum. Beni anlayan, dinleyen ve mutlu eden bir adamla evliyim. Parasını değil, kalbini sevdim.

Ve bu tarz irdeleme merakı olan insanlardan illallah edip sosyal medya hesaplarımızı kapattık.

Cv'sini bile dert ettiniz :) Niye? Düşündüm, kötü bir şey göremedim. Etrafta çok daha sorun edilecek durumlar var. Çocuk istismarları, kadın cinayetleri, hayvan işkenceleri. Emin olun daha vahim durumlar.

Yeni tanıştığım bir arkadaş, faecbooktan arkadaşlık teklifi göndermiş. Kabul ettim az önce. Fotoğraflarını görünce şok oldum, kocası babası gibi duruyor. Sosyal hesaplarını kontrol ettim ve aralarındaki yaş farkı tahmini 27-28 (mezun olma tarihlerine göre) Adam zengin ama kadın da fakir değil, gayet iyi bir pozisyonda özel sektörde. Bu nedir yahu!

Bence bu konu nedir yahu?
Yeni tanistigim insan ozel hayatimi arastirip konu acsa cok rahatsiz olurum.
Insanlarin ozelini bu denli irdelemek cok ayip. Cunku size ne? Cunku bize ne?
28 yas bence de tuhaf ama buraya konu acacak kadar umursamak daha tuhaf.

Bence bu konu nedir yahu?
Yeni tanistigim insan ozel hayatimi arastirip konu acsa cok rahatsiz olurum.
Insanlarin ozelini bu denli irdelemek cok ayip. Cunku size ne? Cunku bize ne?
28 yas bence de tuhaf ama buraya konu acacak kadar umursamak daha tuhaf.

Daha da tuhaf olan, "hesaplarını kontrol ettim" ibaresi. Benim eşimin sosyal medya hesabını kontrol edecek yeni tanışmış olduğum birisi. Inanılmaz irite olurum. Ve bunu öğrenirsem ağzının payını alır. Ajan misin? Eee?

Son düzenleme:
Yeni tanıştığım bir arkadaş, faecbooktan arkadaşlık teklifi göndermiş. Kabul ettim az önce. Fotoğraflarını görünce şok oldum, kocası babası gibi duruyor. Sosyal hesaplarını kontrol ettim ve aralarındaki yaş farkı tahmini 27-28 (mezun olma tarihlerine göre) Adam zengin ama kadın da fakir değil, gayet iyi bir pozisyonda özel sektörde. Bu nedir yahu!
Aaaa! ciddimii !ayyy !bak sen yaa sok sok sok..:)

Hayat sizden, ölçülerinizden ve duygularınızdan ibaret değil. Herkesin penceresi, ruhunun eksik yanları, arayişlari farkli farkli. Fazla garipsemeyin gün gelir cok yaş farkı olan birine zil zurna aşıkta olabilirsiniz.

Ya kime gore, neye gore sacma? Size sacma geldi diye o karar "sacma" mi oluyor? Ne bicim bi yaklaşımdır bu..
Ayrica, insanlari didiklemeyi birakin, sizi ilgilendiren bi durum yok..
Insan merak edebilir, ilginc de bulabilir ama "sacma karar" filan, sınırınızı bilin bence..

Evet bana göre saçma size göre olmayabilir. Siz sırf saçma bulmuyorsunuz diye ben de saçma bulmayacak değilim.

Daha da tuhaf olan, "hesaplarını kontrol ettim" ibaresi. Benim eşimin sosyal medya hesabını kontrol edecek yeni tanışmış olduğum birisi. Inanılmaz irite olurum. Ve bunu öğrenirsem ağzının payını alır. Ajan misin? Eee?

Yoo ajan değilim, bence bunu insanların tuhaf bulacağını bilmesi gerekir karşıdaki de. Ve araştırılmasını istemiyorsa kendi sosyal medya hesabını bana açmasaydı.

Etiktir yada değildir bu tartışılır,
sizi niye bu kadar gerdi konu açacak kadar
Herkesin kendi hayatı ve kararı ..

Valla beni germedi sadece şaşırdım :) Bir derdim var'a değilde hiç bir başlığa uymayan yazılar a açmalıydım konuyu belki. Şaşılan olaylar başlığı yok çünkü

Yoo ajan değilim, bence bunu insanların tuhaf bulacağını bilmesi gerekir karşıdaki de. Ve araştırılmasını istemiyorsa kendi sosyal medya hesabını bana açmasaydı.
Insanlar tuhaf bulacak diye, demetooo demetooo gelip konu açacak diye hayatini ona gore yasamali, degil mi? Ya da her eleştiriyi hakettigi (!) icin normal karsilamali didiklenmeyi ve tuhaf gorulmeyi..
Ayrica, insanlar genelde sosyal medyayi insanlar hesaplarini karistirip hayatlarini yorumlasinlar diye kullanmazlar..

Demek ki insanlara göre yaşamıyor kendileri. En doğrusunu da yapıyor. Kadın çoluğa çocuğa karışmış, farkında mısınız? Bence sizi ilgilendirmeyecegini düşündüğü için açmıştır profilini. Böyle mahallenin genç kızını bir oğlana gören aooowwwww'cu teyze tavırlarına gerek yok.
Garipsemekten çok başka şeyler düşündürdü bana , gecenin 4unde konu açtığınıza göre :)

Gecenin 4'ünde arkadaşımı mı arayayım dedikodu için :) Buraya yazmam çok normal

Back
X