• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiyle aynı yerde çalışanlar memnumusunuz?

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
Eşimin çalıştığı yer bizim oturduğumuz yerde ofis aççaklarmış eşim sende orda çalısırsın diyor benimde aklıma yattı aslında hem belkı
daha sık görüşebiliriz diye..
normalde hiç karışmam onun işteki durumlarına yaklasık 10 senedir onlarla çalısıyor ve yeri geldiginde
adamlarla birbirlerine gircek gibi oluyorlar ama abi kardeş gibi oldukları için hemen peşine normale dönüyorlar ama yanımda telefonda tartısırken ederken bile ben geriliyorum bide yanında olursam adam eşime laf söylerse altta kalamam birinde degilse öbüründe mutlaka birşey söylerim bu sefer adam bana birşey söylese eşim bana laf söyletmez bu sefer ikimizde işşiz kalırız gibime geliyor ama aynı zamanda çok güzelde olur onunla birlikte çalışmak..
dün akşam söyledi eşim tüm gece aklımda ne yapsam diye düşünüyorum..

Eşimin çalıştığı yer bizim oturduğumuz yerde ofis aççaklarmış eşim sende orda çalısırsın diyor benimde aklıma yattı aslında hem belkı
normalde hiç karışmam onun işteki durumlarına yaklasık 10 senedir onlarla çalısıyor ve yeri geldiginde
adamlarla birbirlerine gircek gibi oluyorlar ama abi kardeş gibi oldukları için hemen peşine normale dönüyorlar ama yanımda telefonda tartısırken ederken bile ben geriliyorum bide yanında olursam adam eşime laf söylerse altta kalamam birinde degilse öbüründe mutlaka birşey söylerim bu sefer adam bana birşey söylese eşim bana laf söyletmez bu sefer ikimizde işşiz kalırız gibime geliyor ama aynı zamanda çok güzelde olur onunla birlikte çalışmak..

Bunu yapıp amatörce davranacaksanız hic girmeyin bu işe. İş yerinde iş arkadaşı evde karı koca gibi olmalısınız.

Eşiniz bu durumu kabullenmese 10 yıl birlikte çalışır mıydı?
Hayır yani bu işe girip adam da işsiz kalacaksa hiç bulaşmayın derim
İş hayatı naza söze bakmıyor maalesef...

Bunu yapıp amatörce davranacaksanız hic girmeyin bu işe. İş yerinde iş arkadaşı evde karı koca gibi olmalısınız.

öyle olması lazım aslında işe girince belkı öyle olmam ama işimi amaya bırakmak istemiyorum..

Eşiniz bu durumu kabullenmese 10 yıl birlikte çalışır mıydı?
Hayır yani bu işe girip adam da işsiz kalacaksa hiç bulaşmayın derim
İş hayatı naza söze bakmıyor maalesef...

onlar kendi aralarında anlaşıyorlar zaten ama adam bana birşey söylerse sorun çıkar gibime geliyor..

hiç bu yanını düşünmedim.bence bırakın eşinizle iş arkadaşı olmayın.onlar aile gibi olmuşlar kızıp barışırlar ama araya siz girerseniz hiç yi olmaz.

hiç bu yanını düşünmedim.bence bırakın eşinizle iş arkadaşı olmayın.onlar aile gibi olmuşlar kızıp barışırlar ama araya siz girerseniz hiç yi olmaz.

banada öyle geliyor ama yeni aççakları yerde hiç kimse olmıycak bitek ben olcam arada adam gelcek bide eşim olcak ondan benı cok cezbediyor:)

ben çalışmazdım şahsen :) sürekli eşimle işyerinde olucaam birde evde bir süre sonra bunalırım ben özleemek isterim:) ayrıca kavga dövüş ettiğimizde ister istemez işyerinde yansıtcağımı düşündüğümm için ve yeri gelicek sorunlar olup sesler yükselicek eşimin yanında ortağından yada eşnden azar işitemem ağır gelir bana :))

bu düşüncelere sahipsen ,hiç o iş yerınde işe baslama derim çünkü eşinle iş yerınde iş arkadası değil yine karı koca gibi davranacaksın belliki uzak olursan en azından onlar tartıssa bil sen duymazsın görmezsin

:kkk:

ben de okumadan farklı bir şey düşünmüştüm. Aynı yerde çalışmak hem evliliğimizi hem de işimizi etkiler mi gibi bir şey bekliyordum; şaşırdım açıkçası..
yani eşin koca adam, çocukları kavga eden analar gibi koca adamı savunacak değilsin. Yani onların arasında olan bir durumu mahalle kavgasına çevirmek gibi bir şey…biraz komik geldi bana kusuruma bakma da…sen böyle düşünüyorsan bence girme o işe. İş hayatı profesyonel düşünmeyi gerektirir.

ben çalışmazdım şahsen :) sürekli eşimle işyerinde olucaam birde evde bir süre sonra bunalırım ben özleemek isterim:) ayrıca kavga dövüş ettiğimizde ister istemez işyerinde yansıtcağımı düşündüğümm için ve yeri gelicek sorunlar olup sesler yükselicek eşimin yanında ortağından yada eşnden azar işitemem ağır gelir bana :))

benimkinin işi öyle sürekli ofiste olmuyor hatta hiç olmuyor ancak gün içinde 1 2 defa biraraya gelebiliriz.hem hep görsemde bıkmam ki:)
haklısın diger söyledıgınde çok ıyı düşünmem lazım yoksa evin huzurunuda kaçırmıyım durduk yere..

öyle olması lazım aslında işe girince belkı öyle olmam ama işimi amaya bırakmak istemiyorum..

Kesinlikle ama kesinlikle öyle olması lazım.

Bu duruma alışana kadar ortamdan uzaklaşırsınız. Bir de eşinizin acısından da hoş olmaz.

:kkk:

ben de okumadan farklı bir şey düşünmüştüm. Aynı yerde çalışmak hem evliliğimizi hem de işimizi etkiler mi gibi bir şey bekliyordum; şaşırdım açıkçası..
yani eşin koca adam, çocukları kavga eden analar gibi koca adamı savunacak değilsin. Yani onların arasında olan bir durumu mahalle kavgasına çevirmek gibi bir şey…biraz komik geldi bana kusuruma bakma da…sen böyle düşünüyorsan bence girme o işe. İş hayatı profesyonel düşünmeyi gerektirir.

öyle savunmak degil ama duramam gibime geliyor aslında çok fazla konusan ve aslında savunma yapan biri degilim ama dayanamam gibime geliyor bazen annesi yanımda eşime kötü birsey söylese hemen suratım degişiyor hissettiriyorum rahatsızlıgımı..
iş yerınde şimdiye kadar hep mesafelı ılıskılerım oldu herkezle ama annesınde oldugu gıbı olursam diye öyle yazdım..

öyle savunmak degil ama duramam gibime geliyor aslında çok fazla konusan ve aslında savunma yapan biri degilim ama dayanamam gibime geliyor bazen annesi yanımda eşime kötü birsey söylese hemen suratım degişiyor hissettiriyorum rahatsızlıgımı..
iş yerınde şimdiye kadar hep mesafelı ılıskılerım oldu herkezle ama annesınde oldugu gıbı olursam diye öyle yazdım..

annesi özel hayatınızdan biri ve senin gıcık olduğun biri verdiğin surat asma bir refleks ve normal. çünkü dolaylı olarak lafı sen de yemiş oluyorsun bir yerden. yemesen dahi adı kayınvalide. uzun ve yazılışı bile zor. neyse iş hayatını bununla karıştırma. yeri gelir eşini kendi ellerinle işten çıkarmak zorunda kalırsın. yani bu durumda olan insanlar var.

Kesinlikle ama kesinlikle öyle olması lazım.

Bu duruma alışana kadar ortamdan uzaklaşırsınız. Bir de eşinizin acısından da hoş olmaz.

bende eşim açısından düşünüyorum arada kalır diye ama aynı zamanda çokda hosuma gitmişti birlikte çalısma düşüncesi ılk basta

annesi özel hayatınızdan biri ve senin gıcık olduğun biri verdiğin surat asma bir refleks ve normal. çünkü dolaylı olarak lafı sen de yemiş oluyorsun bir yerden. yemesen dahi adı kayınvalide. uzun ve yazılışı bile zor. neyse iş hayatını bununla karıştırma. yeri gelir eşini kendi ellerinle işten çıkarmak zorunda kalırsın. yani bu durumda olan insanlar var.

ben ona olan davranısımdan dolayı acaba aynı şeylerı yasarmıyım diye düşünüyorum.. bilmıyorum aklım karıstı:(

Lisede bi'firmada staj yapıyodum. Patronun karısı da eğitim bölümünün müdürlüğünü yapıyodu. Bi'gün tartışmalarına kulak misafiri oldum aynen şöyleydi " ya X (karısı) sorunu işyerinde bırak, işten çıkıyorum eve gidiyoruz evde hala iş muhabbeti yapıyoruz sıkıyosun adamı burdaki sorun burda kalıcak!"

Bi'sonraki muhabbette de karısına biz burda iş arkadaşıyız ve ben patronum evdeki gibi davranma demişti.

Kadınla aram iyi olduğu için bi'gün "eşinizle aynı yerde çalışmak nasıl?" gibi bi'soru sormuştum o da "dengeleri kurmak çok zor sonuçta eşin ister istemez evdeki gibi davranasın geliyor ama Y (kocası) iş konusunda çok hırslı olduğundan arada pürüzler çıkabiliyor ben de bayan olarak sorunları kafamda büyütüp eve de taşıyorum "demişti.

Vs vs. açıkcası ne kadar aynı olur bilmem ama 2 senedir sevgilisiyle aynı sınıfı paylaşan biri olarak bunun bile eksileri varken aynı işyerinde ben olsam çalışmazdım. İşe git beraber, eve gel beraber...

İşle ilgili bi'şey söylese bayan olarak belki hassaslaşıp gönül koyacaksınız eve gideceksiniz "bugün niye böyle dedin"ler uzayacak ya da eşinize dediğiniz gibi orda patronu falan bi'konuda sert üslupla uyaracak siz yine sorumlu hissedip araya gireceksiniz:44:

Ki evlisiniz nefes almalık zaman dilimleriniz olsun.

ben ona olan davranısımdan dolayı acaba aynı şeylerı yasarmıyım diye düşünüyorum.. bilmıyorum aklım karıstı:(

şu an çalıyor musun? o kısmı hatırlamıyorum. işin iyiyse bence kendine güvenemiyorsan hiç düzenini bozma derim. hem aynı yerde çalışmanın sizin üzerinizde de negatif etkisi olabilir.. tüm gün beraber olacaksınız..

Back
X