• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle mutsuz olup mutluluk oyunu oynayan var mi?

leylek82

çok zor bazen....
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
5.647
22
358
42
Diğer
Bu başlık daha önce açıldıysa şimdiden özür canım.sorum gayet basit.çocuklarından,çevresinden,ailesinin üzülmesinden korkup ya da kurulu düzenini bozmaktan korkup sadece mutlu olmayı umarak yaşayan ama aslında mutsuzluğunu bastıran var mı??:1no2:

galiba bende varim,,,,,cocuklarim icin neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmedigim ve bu soruya cevap bulamadigim icin hala evliyim......

büyük konuşmayayım..CADIARZU
gerçekten aşamıyorsam bazı şeyleri,üstünden gelemiyorsam..bunalıma girmeye başladıysam ve bulunduğum noktadan artık haz almamaya başladıysam karşımda ne çocuğumu,ne ailemi görürüm..benneyaptımki
yasakkelime

Evliliğimin ilk aylarında sanırım bende bu oyunu oynadım. Yüzüm gülüyordu ama içim resmen kan ağlıyordu.
Kafam o kadar çok karışmıştı ki ne doğru ne yanlıştı çözemedim. Tabi eşimde aynı durumdaydın. Ama çok şükür herşey yavaş yavaş yola girdi. Hala problem yaşıyoruz ama eninde sonunda çözüyoruz.
Yüce Rabbim herkesin evliliğine mutluluk huzur versin:Saruboceq:

büyük konuşmayayım..CADIARZU
gerçekten aşamıyorsam bazı şeyleri,üstünden gelemiyorsam..bunalıma girmeye başladıysam ve bulunduğum noktadan artık haz almamaya başladıysam karşımda ne çocuğumu,ne ailemi görürüm..benneyaptımki
yasakkelime

Ki doğrusuda bu değilmidir.
Herşeyden önce siz önemlisiniz kendimiz değer vermemiz gerekir en başta
Sonuçta bu hayata 1 kere geliyoruz:1no2:
Herkes üzülmesin diye herşeyi içimize atarsak kendimizi kandırırsak ne kazanırsınızki
Unutmayın anne ve babalar çocukları mutlu olurlarsa olurlar.

ben oynayamam. içimdeki neyse dışıma yansır. mutlu değilsem yüzüme yansır.
evliliğimde mutsuz olduğum dönemler çok oldu, herkese anlatmam ama, biraz dikkat eden anlar.

oynamak istesem oynayamam içimdeki yüzüme hemen yansır
hemen de soru alırım noldu diye -tatlicadiarzu-
büyük konuşmayayım zorlayamam kendimi
zaten evlenmeden kendimi garanti altına aldım boşanırsam Allah korusun bir işim var eşimden habersiz bir param var Allah ömür versin bir ailem var daha ne olsun :kahve:

bardağı taşıran son damlaya kadar çok güzel oynarım...
sadece birkaç özel insan anlayabilir oyunumu...
ama o son nokta...(Allahım korusun)
hiçbirşeyi görmez gözüm...

Aileme anlatmam...Yansıtmam da.. Zaten ailem azıcık üzüldüğümü sezse,benden önce noktayı koyar..fisfisfis
Eğer bitirmeye karar verdiysem net ve açık bir şekilde ortaya koyarım. Hiç kimsenin de fikrini alacağımı sanmıyorum.. Aynen problemlerimi yaşarken de çözerken de tek başıma karar verdiğim gibi..:delphin:

Aileme anlatmam...Yansıtmam da.. Zaten ailem azıcık üzüldüğümü sezse,benden önce noktayı koyar..fisfisfis
Eğer bitirmeye karar verdiysem net ve açık bir şekilde ortaya koyarım. Hiç kimsenin de fikrini alacağımı sanmıyorum.. Aynen problemlerimi yaşarken de çözerken de tek başıma karar verdiğim gibi..:delphin:

bana söylersin söylersiiinnnn:sm_cool::sm_cool:

oyun oynamam direk yüzüne vururum hatasını veproblem neyse çözüme giderim egerki maddi imkansızlıktan dan dolayı ayrılmıyorsan bu zaten kendine büyük işkence sayılır ömür boyu mutsuzluga mahkumsun ozman

Bu başlık daha önce açıldıysa şimdiden özür canım.sorum gayet basit.çocuklarından,çevresinden,ailesinin üzülmesinden korkup ya da kurulu düzenini bozmaktan korkup sadece mutlu olmayı umarak yaşayan ama aslında mutsuzluğunu bastıran var mı??:1no2:

kendi kurduğum kurulu düzenin kölesi olmaktansa efendi gibi ölmeyi tercih ederim...
beni de kimse tutamaz....
ne çocuk, ne aile ne de çevre...
hayat benim hayatım bir yerden sonra..

:emir_bebek:çocuk oldumu çocuklar için katlanıyosun ayrılayım desen olmuyor ayrıca ekonomik özgürlüğün yoksa eziliyorsun herşeyi sinene çekiyorsun kimse seni düşünmüyor içinide kimse bilmiyor herkez dışardan baktığıyla değerlendiriyor elinden bişey gelmiyor malesef çek çek :roflol:

olmazmı canım insanlara hissetirmrmk için ne mücadeler veriyoruz evliliğimizde acısı tatlısıyla yıllar geçiyor ama son damlalar tasmaması suretiyle yani her kadın oynar bence zaman zaman

çok sevdiğim bır yakınım şu an bu durumda
çok mutsuz ve problemli bir evliliği var
ama herkez çok mutlu sanıyor
kaldırılamayacak psikolojik baskı var üzerinde
ailesine hiç birşey yansıtmıyor herşeyi güllük gülüstanlık gösteriyor
ben bu hayatın bu şekilde çekilmeyeceğini
hayatını bu şekilde karartmaması gerektiği çok anlattım
ama o istemedikden sonra benim müdahele etmem veya ailesiyle konuşmam yanlış olduğu için sadece dinleyip fikir sunabiliyorum.:teselli:

insanlar eğer problemli bir evlilik yaşıyorsa
ayrılma cesaretini her zaman kendilerinde bulamıyorlar :bbo:
büyük konuşmak istemiyorum :delphin:
ben ayrılırım veya şöyle böyle diye
insanın başına ne geleceği olayların nasıl gelişeceği hiç belli olmuyor
ne diyeyim ALLAH'ım evlerimizden uzak tutsun bu olayları

Back
X