Eşiyle sürekli didişenler :)

şükürler olsun ben didişmiyorum..
ama annemle babam çok didişiyolar yaa..
babam emekli herbişe karışıyo annemde söyleniyoo babam sürekli annemi bana şikayet ediyo annem küsüyo felan filan çok sıkılıyorum ben bu durumdan yahu..
insanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyolar galiba habure bi didişme halindeler..
bana bunaltı geliyo:52:

canımm aynı fıkırlere sahıp olunsaydı beraberlık olmazdı zaten..ılla ki zıt fıkırler olcek ama sızınkı bıraz abartı olmus...bu aralar benım beyaz dedıgıme esım cok beyaz kara dedıgımede kapkara dıyo..benım fıkırlerıme cok cok katılıyor:))) hamişim ya ondan heralde deprsifim ya korkuo benı kırmaktan:) oyy kurban olayım ben onaaaaaa:)))

Kızlar sadece biz mi böyleyiz, yoksa bütün eşler arasında mı var öğrenmek istiyorum....
Ben ak diyorum, o kara. Ben güzel diyorum, o çirkin. Vssss....
Birbirimizi seviyoruz ama tam anlamıyla zıttız. 4 yıllık evliyiz. Bir de kızım var 21 aylık...
Lütfen cvp yazın....

bızde 4,5 yıllık evlıyız canım aynı bızde oyleyız sevıyoruz ama ınanılmaz kavga edıyoruz
hatta suan kavgalıyız desem ve sınırden delırıyorum kac gundur desem..
offffffff offfffffffffffffff

bu arada benımde 3,5 yaında bır oğlum var

biz de didişiyoruz sıkca ama tabi ben susar ve yutarsam ne kavga ççıkıyo ne bişi. ama ben de artık dayanamıyorum, çok şeye sustum, çok şeyi yuttum, şimdi durum farklı ama can sıkıcı, tabi fazlasıyla fikir ayrılığı var, ama çok seviyorum, o da beni çok seviyo (ama akıl verenleri saolsun) sevgisini belli etmemeye çalışıyo, ben de safım ya yuttum sanki. bu arada eşime akıl veren beyinsizlerin hiç birinin evliliği yolunda değil, güya beni şımartmıcak böle davranarak :( çok canım sıkkın hepsi hayatımızdan çıksa biz de doya doya evliliğimizi yaşasak, bebişimizi büyütsek

sık sık tartışan bir çift olmasak da daha bugun tel.de eşim kavgalarımızı bile özledim.yanında olayımda küs olmaya bile razıyım deedi aşkım:16::16:

ah ahhh şimdi düşünüyorumdaa tartışmalar çok saçma sebeplerden olmuş hep.
aşkım bi gelsin her dediğini yapıcamm:16:(kendisi askerde:98::72:)

Kızlar sadece biz mi böyleyiz, yoksa bütün eşler arasında mı var öğrenmek istiyorum....
Ben ak diyorum, o kara. Ben güzel diyorum, o çirkin. Vssss....
Birbirimizi seviyoruz ama tam anlamıyla zıttız. 4 yıllık evliyiz. Bir de kızım var 21 aylık...
Lütfen cvp yazın....

Bizde çoğunlukla siz gibiyiz diyebilirim:17: bu arada 10 yıllık evliyim 9 yaşında bir oğluşum var... çok az konuda ortak beğenilerimiz ve ortak yönlerimiz var genele baktığımda zıt yönlerimiz çok daha fazla zaten birbirini çeken bu değilmidir zıt kutuplar yani, benim gibi aynı düşünen aynı davranan biri olsa tartışacak konuşacak birşey olmaz bunlar evliliğin tuzu biberi bence sürekli sen haklısın canım cicim şeklinde bir evlilik sıkıcı olurdu şahsi fikrim budur :34:

Son düzenleme:
Back
X