- 9 Ekim 2012
- 157
- 136
- 38
kızlarr yardıma ihtiyacım var beni yönlendirin nolur 6 yıllık evliyim eşimle hiç anlaşamıyoruz çok kuşkucu pireden nem kapıyo derler ya aynen öyle tartışamıyoruz bile yok neden öyle yaptın neden böyle olmadı inanın olabildiğince mantıklı açıklamalar yapıyorum ama yok neden neden diye tutturuyo bir türlü ikna olmuyo sirli bi yapıya sahip hemen herşeye kızıyo bir yere gitmek istesem izin almam gerekiyo şuraya gidebilirmiyim diye özellikle izin almamı istiyo çoğunluklada izin vermiyo zaaten ya resmen çocuk gibi beni hep kumanda ediyo aramızda 9 yaş var acaba ondan mı böyle dersiniz tartıştığımız zaman ortamı terk ediyo söyleyeceklerim hep içimde kalıyo ona kendimi birtürlü anlatamadım en son tartışmamızda gittiği yere kadar artık biterse bitsin dedim çıkıp gitti evden geldiğinde özür diledi ama o kadar değişen hiçbişey olmadı........ kendimi çok yorgun hissediyorum bu anlamda artık bişeye izin vermediğinde üstelemiyorum tamam diyorum eve kapatıyorum kendimi hiç arkadaşım yok izin vermeye vermeye onlarlada görüşmüyorum komşularda aynı şekilde bana bu konuda yardımcı olabilecek beni anlayan aynı durumda olanlardan cevap bekliyorum eleştirecek yargılayacak yıkıcı yorumlar istemiyorum çünkü zaten çaresiz bi durumdayım hiç kaldıramam