Eşiyle zıt karakterde olanlar ortak yolu nasıl buluyorsunuz

eftane

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
157
136
38
kızlarr yardıma ihtiyacım var beni yönlendirin nolur 6 yıllık evliyim eşimle hiç anlaşamıyoruz çok kuşkucu pireden nem kapıyo derler ya aynen öyle tartışamıyoruz bile yok neden öyle yaptın neden böyle olmadı inanın olabildiğince mantıklı açıklamalar yapıyorum ama yok neden neden diye tutturuyo bir türlü ikna olmuyo sirli bi yapıya sahip hemen herşeye kızıyo bir yere gitmek istesem izin almam gerekiyo şuraya gidebilirmiyim diye özellikle izin almamı istiyo çoğunluklada izin vermiyo zaaten ya resmen çocuk gibi beni hep kumanda ediyo aramızda 9 yaş var acaba ondan mı böyle dersiniz tartıştığımız zaman ortamı terk ediyo söyleyeceklerim hep içimde kalıyo ona kendimi birtürlü anlatamadım en son tartışmamızda gittiği yere kadar artık biterse bitsin dedim çıkıp gitti evden geldiğinde özür diledi ama o kadar değişen hiçbişey olmadı........ kendimi çok yorgun hissediyorum bu anlamda artık bişeye izin vermediğinde üstelemiyorum tamam diyorum eve kapatıyorum kendimi hiç arkadaşım yok izin vermeye vermeye onlarlada görüşmüyorum komşularda aynı şekilde bana bu konuda yardımcı olabilecek beni anlayan aynı durumda olanlardan cevap bekliyorum eleştirecek yargılayacak yıkıcı yorumlar istemiyorum çünkü zaten çaresiz bi durumdayım hiç kaldıramam

Aile danışmanına giderek :KK66:
Bizde öyleyiz 13 yıllık ta evliyiz baktık işin içinden çıkamıyoruz gidelim dedik iyi ki de gittik ve devam ediyoruz.

Ben ne desem eşime mantıklı gelirse evet der gelmezse eğer anlatır nedeniyle beraber olmaz der öle anlaşıp gidiyoruz,izin mevzusuna gelince eşiniz evliliğinizin en başından berimi size izin alacaksın vs baskı yapıyor yoksa sizmi böyle alıştırdınız 6 yıllık evli bi kadın çocuk gibi izinmi alcakmış o_Oeşim bana akşam gelince evde ol der okadar başka şeye karışmaz.

Eşinizle adam akıllı konuşun derim inş etkili olur :KK51:

Zıt karakter değilsinizki adam dediğim dedik bir adam sizi pek takmıyor belliki o_O biz eşimle çok zırt karakterleriz ama çok iyi anlaşıyoruz.
Bide bitsin dediğinde özür falsn dilemiş yapacağın belli yani :KK66:

kızlarr yardıma ihtiyacım var beni yönlendirin nolur 6 yıllık evliyim eşimle hiç anlaşamıyoruz çok kuşkucu pireden nem kapıyo derler ya aynen öyle tartışamıyoruz bile yok neden öyle yaptın neden böyle olmadı inanın olabildiğince mantıklı açıklamalar yapıyorum ama yok neden neden diye tutturuyo bir türlü ikna olmuyo sirli bi yapıya sahip hemen herşeye kızıyo bir yere gitmek istesem izin almam gerekiyo şuraya gidebilirmiyim diye özellikle izin almamı istiyo çoğunluklada izin vermiyo zaaten ya resmen çocuk gibi beni hep kumanda ediyo aramızda 9 yaş var acaba ondan mı böyle dersiniz tartıştığımız zaman ortamı terk ediyo söyleyeceklerim hep içimde kalıyo ona kendimi birtürlü anlatamadım en son tartışmamızda gittiği yere kadar artık biterse bitsin dedim çıkıp gitti evden geldiğinde özür diledi ama o kadar değişen hiçbişey olmadı........ kendimi çok yorgun hissediyorum bu anlamda artık bişeye izin vermediğinde üstelemiyorum tamam diyorum eve kapatıyorum kendimi hiç arkadaşım yok izin vermeye vermeye onlarlada görüşmüyorum komşularda aynı şekilde bana bu konuda yardımcı olabilecek beni anlayan aynı durumda olanlardan cevap bekliyorum eleştirecek yargılayacak yıkıcı yorumlar istemiyorum çünkü zaten çaresiz bi durumdayım hiç kaldıramam
Anladigim kadariyla esiniz kontrol surekli onda olsun istiyor,herseye hakim,buyuk ihtimalle titiz detayci ,tartisirken assagilayarak konusmak vs bence yapicaginiz tek sey ona siz mutsuzken,onu mutlu edemiyeceginizi ona gostermek..Biliyorum karisik oldu ama artik onunla tartismak yerine,eylemlerinizle belli edin rahatsizliklarinizi demek istiyorum aslinda cunku onunla konusmakla bi yere varamazsiniz:KK51:bazen yok sayin onu,ilgisizliginizle cezalandirin sefkat gostermeyin bilsinki siz mutsuzken onu mutlu edemezsiniz:KK12:

Bu konuda 2 zıt karakter göremedim.Bir tane sorunlu karakter var o kadar..sizin karakterinizi baskılamış zaten yukardaki arkadaşında yazdığı gibi muhabbet kuşu olmuşsunuz.sonra böyleleri gider karakteri güçlü kadınlara aşık olur..

Anladigim kadariyla esiniz kontrol surekli onda olsun istiyor,herseye hakim,buyuk ihtimalle titiz detayci ,tartisirken assagilayarak konusmak vs bence yapicaginiz tek sey ona siz mutsuzken,onu mutlu edemiyeceginizi ona gostermek..Biliyorum karisik oldu ama artik onunla tartismak yerine,eylemlerinizle belli edin rahatsizliklarinizi demek istiyorum aslinda cunku onunla konusmakla bi yere varamazsiniz:KK51:bazen yok sayin onu,ilgisizliginizle cezalandirin sefkat gostermeyin bilsinki siz mutsuzken onu mutlu edemezsiniz:KK12: aynen öyle gerçekten tartışarak biyere varamıyorum 6 yıldır uğraşıyorum ama yok kendi doğru bildiklerinden vazgeçmiyor sabit fikirli amacım onu değiştirmek falan değil ama beni biraz olsun anlasın istiyorum söylediğiniz gibi kontrol sürekli onda olsun istiyo ben ona ilgisizde davrandım şevkatte göstermedim zaten artık merhamet duygumuda kaybettim acımıyorum bile bazen çocuk olunca değişir dediler seni bu kadar sıkmaz dediler çocuk oldu daha beter şimdi çocuk var diyede göndermiyo biyere ya size bişey olursa korkusu var ay bilmiyorum valla napıcam ben

kendisini babanız zannediyor galiba
gidebilir miyim diye izin mi alacaksınız bi arkadaşınıZla bile buluşmak içinn?

Ben ne desem eşime mantıklı gelirse evet der gelmezse eğer anlatır nedeniyle beraber olmaz der öle anlaşıp gidiyoruz,izin mevzusuna gelince eşiniz evliliğinizin en başından berimi size izin alacaksın vs baskı yapıyor yoksa sizmi böyle alıştırdınız 6 yıllık evli bi kadın çocuk gibi izinmi alcakmış o_Oeşim bana akşam gelince evde ol der okadar başka şeye karışmaz.

Eşinizle adam akıllı konuşun derim inş etkili olur :KK51:
ilk bir yıl hiç karışmadı sonra sonra sıkmaya başladı düşünün arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmeyecek duruma getirdi ben onu nasıl alıştırmış olabilirimki atıyorum kuzenlerime gideyimmi bugün diyorum hayır diyo sen işten dönmeden evde olurum diyorum hayır gitme evde otur ne işin var niye gidecekssin diye başlıyo hemen ya bazen artık hiçbiyere gitmek istemiyorum çünkü cevabı biliyorum şuan benimtek arkadaşım tabletim ve telefonum asosyal biri oldum insan yaradılışı gereği sosyal bi varlıktır herkesin gezmeye dolaşmaya insanlarla iletişim halinde olmaya ihtiyacı var ve ben artık dışarı çıktığımda afallıyorum nasıl konuşacağımı nasıl davranacağımı bilemez oldum bekliyorum bakalım zamanla belki diyorum değişir

Cinnet geçiriyormuş gibi yap :)))
Bir tane üye birine vermişti bu aklı çok gülmüştümm :KK53:
cok mantılı..

gerçirmedimde değil
o halimi görünce bana ''hadi gezmeye gidelim'' dedi ama her zaman işe yaramıyo işte :KK42:

bak bu tıplerın kendıne gelebılmesı ıcın bu yontem ŞART!!
cınnetını gecıreceksın , hastalanacaksın , psıkolıjık hastalıklar üreteceksın.. malesef bunların anladıgı bu..
boyle bır ılıskım vardı gecmıste.. kanaya kanata 4 yıl gecırdık. sonunda bu yolu buldum. psıkıyatra gıttım , ılac kullandum.. kurdeşen döktüm.. (bunlar gercek)
baktım hastayken ben cok ıyı bu .. sorun cıkaracagı zaman hastalanıyorudum :KK12: sonra yavas yavas ben ona benzemeye basladım ( bak buyolda cok etkılıdır) kendıne benzettın benı demeye , sonrada onun gbı olmaya basladım.. baslarda kendınden tiksindi ,ben boyle bırımıydım dıye. benı oyle gorunce sonra kacıp gıttı :KK53:
ama sız bır buhran dönemınızde gönlünü edip aıle terapısı alın.. cok ıyı gelen cıftler var :KK66:

Ayy canım seni okadar iyi anlıyorum ki bende ilk evlendiğimde aynı senin gibiydim anneme kardesime bile gidemezdim ota ..oka kızardı bişeye izin almak için kırk takla atardım daha yeni sayılır evliliğin zamanla azalıyo belki bitebilirde ben 12senelik evliyim daha iki senedir anneme rahat gidebiliyorum kendini sıkma bence huyuna git yaş farkınızda var kıskançlıktan başka bişey değil bence sen ondan gençsin ki erkekler çok kıskançtır genelde ama bence çok üstüne düşme eşinin biraz geri dur çocuk falanda olunca zamanla daha iyi olucaktır sabır dertli arkadaşım sabır biz erkeklerimizi idare etmezsek başkaları idare eder anaçlık herzaman iyidir feminist düşünceli arkadaşlar kızacaklar bana ama biz kadınız yuvayı dişikuş yapar bir evlilikte şiddet yoksa eğer vazgeçilmemeli ufak taktiklerle kontrol etmeyi öğreniceksin seviyosan içine kapanma onu çözmeyi öğren

X