eski ama çok iyi bi arkadaşımdı..bi bakıverin kızlar neden böyle yapmış olabilir..

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
kızlar lisedeyken çok sevdiğim bi arkadaşım vardı.Ama o bana arkadaşlık dışında farklı duygular beslemişti bana söyleyince küstüm filan kabullenmek istemedim sonra öyle normal devam etmiştik hayatımıza ama sevdiğini hep belli ederdi söylerdi..ama eski samimiyetimde olmadı hep mesafeli durdum derken okul bitti lise yani..
neyse gelelim konumuza aradan 7 yıl geçti o istanbula yerleşmiş bende anlatmıştım daha önce konularımda 4. yılına giren bir ilişkim vardı ayrılmıştık hemde sınav stresinden sonra istanbulda evli olan kuzenimin yanına geldim kafa dağıtmaya..bu arkadaşımın adi temsilen emre olsun emreyle 2 ay önce facebooktan bulduk ekledik birbirimizi eski günleri okul zamanlarını filan konuşurduk nette olduğumuzda.neyse istanbulda olduğumu söyledim bi kaç gün içinde memlekete dönmem gerekiyordu aslında hiç haber vermeyecektim ama mutlaka görüşelim demişti eğer gelirsen istanbula diye bende söyledim hemen buluşalım dedi keşke daha çok günün olsaydı dedi bi kere daha görürdümm dedi.benim içimde hani o anlamda bişey yoktu tamamen arkadaşça duygularla buluşmak istiyordum buluştuk vaktim çok kısıtlıydı 1 saAT içinde eve döndüm tekrar buluştuğumuz zaman içinde davranışları çok kibardı iyiydi hatta istanbuda kolkola girmezsek yürüyemeyiz trafikten dedi sürekli kolkola girdik öyle yürüdük.ben çekingen duruyordum koluna girme konusunda,yani fazla yakın olmak istemedim sonuçta lisedede olsa bana bi zamanlar öyle duygular beslemiş biri diye, her kolumu çektiğimde tekrar kolunu uzatıyordu filan neyse çok uzatıyorum :1: ayrıldıktan sonra benim ertesi akşam memlekete dönmem gerekiyordu ama aksaklık oldu gidemedim bende mesaj attım izin günün aynı gün mü halen diye o da dedi hayır ama galiba öyle olacak buluşacaksak izin alırım dedi sonra bi iki mesaj daha attık cevapları gecikmeye başladı bende ne oldu dedim bişey olmadı ? yazdı sonra bi iki saat sonra yine cevap gelmeyince ''kanki benim gitme işimde aksaklık oldu dün hem rahat değildim diye tekrar buluşalım diye mesaj attım sana dedim ama görünüşe göre sen hem müsait değilsin hemde fazla gönüllü değilsin neyse görüşürüz kib '' yazdım yolladım hiçbirşey yazmadı.buluştuğumuzun gecesi facebookta ** Bazen zordur dönmek yada herşeyi unutup gitmek. Anladım ki insanı en acıtan şey; sevilmediğini bildiği halde delicesine sevmek.** başlıklı bi bağlantı paylaşmıştı.acaba diyorum benimle ilgili bi şey mi eski duyguları yoksa bile niye böyle davrandı kızlar aklımı karıştıran durum bu yani arkadaşım olarak sevdiğim birisiydi böyle bi kereden hiçbişey yapmaması sinirimi bozdu işte fikirlerinize ihtiyacım var :44:

ayrıca bu bi kaç aylık süre zarfında bazen imalarda bulunurdu bunuda ekleyim dedim mesela benim çok sevdiğim bi film var THE NOTEBOOK 5 kere izledim kurban bayramında memlekete geldiğinde buluşup bu filmi izlemek istemişti benle bende buluşmadım memlekette olduğunu bildiğim halde ulaşmadım yani böyle işşte kızlar sizce bu davranışının sebebi yada varsa amacı ne olabilir

kızlar okuyup geçmeyin lütfen yaa :61:

kızlar belkide gece oldu diye mi yazan yok diyecem ama kız merak ediyorum ben mi yanlış davrandım tarafsız olarak sizlerin görüşlerine ihtiyacım var bebişler yalnız bırakmayın beni :25: :25:

kızlar belkide gece oldu diye mi yazan yok diyecem ama kız merak ediyorum ben mi yanlış davrandım tarafsız olarak sizlerin görüşlerine ihtiyacım var bebişler yalnız bırakmayın beni :25: :25:

:)) amaan pek bi yorumsuz kaldım inan aklıma hiç bişi gelmedi... iyi de madem seni seviyordu görüşmek için can atıyordu neden pat diye iletişimi kesti ki??? yani normal bi erkek arkadaş kol kola girip yürümek ister mi istanbul trafiiği diye....
ya da çekingen biri mi acaba... utandımı ki?? yani arkadaşla olmaz diyen erkekler vardır ya

aman ne bileyim ya canım benim derdim öyle bişey değildi ki zaten bu davranışına anlam veremedim.demin baktım ilişkisi var diye bildirim yapmış hey allahım ne diyeyim saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz :4:

Bence sana karşı arkadaşça şeyler hissediyordur aradan uzun zaman geçmiş ben böyle düşündüm

aman ne bileyim ya canım benim derdim öyle bişey değildi ki zaten bu davranışına anlam veremedim.demin baktım ilişkisi var diye bildirim yapmış hey allahım ne diyeyim saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz :4:

:)) aman boşver uğraşma:)) bazen değişik olabiliyor insanların ruh halleri...

her oltaya takılmayın böle ya. sallayın gitsin, gerçekten istese uğraşırdı. olta sallıyo kim tutar diye.

ay gelmedik bizde anacım :)) ertesi gün ilikisi yok diye değiştirdi durumunu sankim durmayıp oturmayıp onu takip ediyorduk bizde :27: ben neden böyle davrandı diye merak ettiydim ama görmeyeli liseden beri bozulmuş bu çocuk :31: allah sahibine yardım etsin bana ne sanki :51:

kızlar lisedeyken çok sevdiğim bi arkadaşım vardı.Ama o bana arkadaşlık dışında farklı duygular beslemişti bana söyleyince küstüm filan kabullenmek istemedim sonra öyle normal devam etmiştik hayatımıza ama sevdiğini hep belli ederdi söylerdi..ama eski samimiyetimde olmadı hep mesafeli durdum derken okul bitti lise yani..
neyse gelelim konumuza aradan 7 yıl geçti o istanbula yerleşmiş bende anlatmıştım daha önce konularımda 4. yılına giren bir ilişkim vardı ayrılmıştık hemde sınav stresinden sonra istanbulda evli olan kuzenimin yanına geldim kafa dağıtmaya..bu arkadaşımın adi temsilen emre olsun emreyle 2 ay önce facebooktan bulduk ekledik birbirimizi eski günleri okul zamanlarını filan konuşurduk nette olduğumuzda.neyse istanbulda olduğumu söyledim bi kaç gün içinde memlekete dönmem gerekiyordu aslında hiç haber vermeyecektim ama mutlaka görüşelim demişti eğer gelirsen istanbula diye bende söyledim hemen buluşalım dedi keşke daha çok günün olsaydı dedi bi kere daha görürdümm dedi.benim içimde hani o anlamda bişey yoktu tamamen arkadaşça duygularla buluşmak istiyordum buluştuk vaktim çok kısıtlıydı 1 saAT içinde eve döndüm tekrar buluştuğumuz zaman içinde davranışları çok kibardı iyiydi hatta istanbuda kolkola girmezsek yürüyemeyiz trafikten dedi sürekli kolkola girdik öyle yürüdük.ben çekingen duruyordum koluna girme konusunda,yani fazla yakın olmak istemedim sonuçta lisedede olsa bana bi zamanlar öyle duygular beslemiş biri diye, her kolumu çektiğimde tekrar kolunu uzatıyordu filan neyse çok uzatıyorum :1: ayrıldıktan sonra benim ertesi akşam memlekete dönmem gerekiyordu ama aksaklık oldu gidemedim bende mesaj attım izin günün aynı gün mü halen diye o da dedi hayır ama galiba öyle olacak buluşacaksak izin alırım dedi sonra bi iki mesaj daha attık cevapları gecikmeye başladı bende ne oldu dedim bişey olmadı ? yazdı sonra bi iki saat sonra yine cevap gelmeyince ''kanki benim gitme işimde aksaklık oldu dün hem rahat değildim diye tekrar buluşalım diye mesaj attım sana dedim ama görünüşe göre sen hem müsait değilsin hemde fazla gönüllü değilsin neyse görüşürüz kib '' yazdım yolladım hiçbirşey yazmadı.buluştuğumuzun gecesi facebookta ** Bazen zordur dönmek yada herşeyi unutup gitmek. Anladım ki insanı en acıtan şey; sevilmediğini bildiği halde delicesine sevmek.** başlıklı bi bağlantı paylaşmıştı.acaba diyorum benimle ilgili bi şey mi eski duyguları yoksa bile niye böyle davrandı kızlar aklımı karıştıran durum bu yani arkadaşım olarak sevdiğim birisiydi böyle bi kereden hiçbişey yapmaması sinirimi bozdu işte fikirlerinize ihtiyacım var :44:

Kaç kere tekrar etmişsiniz "sadece arkadaş olduğunuzu"...

Bunu bu kadar vurgulama ihtiyacı hissetmeniz, onun ilgisini özellikle vurgulama gayretiniz kendinizi boşlukta hissettiğinizi ve vaktiyle sizden hoşlanan birinin ilgisinden memnun kaldığınızı düşündürdü haliyle... Gelin görün ki önemli bir noktayı es geçiyorsunuz...

Hiçbir erkek -kaç yaşında olursa olsun- reddedildiğinde kolay kolay aynı hisleri taşımaya devam etmez... Şimdi "Ben eşime kaç kere olmaz dedim ama evlendik" diye düşünenler çıkabilir... Böyle durumlarda araya soğukluk girmemiş, yıllar geçmemiş, geçtiyse de kadının hata ettiğini düşünerek artık ilişkiye sıcak baktığını hissettirmiş ve en önemlisi adamın size hissettiklerinde "çok ciddi" olması gerekir. Aksi halde sizin de yaşadığınız gibi birkaç günlük "eski arkadaşı" ağırlama, birlikte vakit geçirme, o izin verirse koluna girmekten ötesi yaşanmaz... Çoğunlukla da adam memnun kalır, vaktiyle kendine "hayır" diyen kız şimdi ona yaklaşmaktadır ve o isterse devam eder, istemezse yaşanan olduğu gibi kalır zira artık o eskisi gibi hissetmiyordur... Mesajınıza "Gönüllü değilsin" yazmanız (müsait olmayışına çok açık bir gönderme olmuş) ve buna sessiz kalması da yukarıda yazdıklarımın net ifadesi... :51:

ay gelmedik bizde anacım :)) ertesi gün ilikisi yok diye değiştirdi durumunu sankim durmayıp oturmayıp onu takip ediyorduk bizde :27: ben neden böyle davrandı diye merak ettiydim ama görmeyeli liseden beri bozulmuş bu çocuk :31: allah sahibine yardım etsin bana ne sanki :51:

Evet takip etmişsiniz...

"Liseden beri bozulmuş" demek ne derece yerinde bir tabir tartışılır... Size aynı ilgiyi göstermemesi, sizinle istediğiniz kadar vakit geçirmemesi "bozulmaktan" ziyade size eski hislerini taşımadığının göstergesidir... Sizin rızanızla kolunuza girmek dışında da size zarar vermiş veya duygularınızla oynamış değil... Her ikinize de hayatınızda ayrı ayrı mutluluklar... :68:

Kaç kere tekrar etmişsiniz "sadece arkadaş olduğunuzu"...

Bunu bu kadar vurgulama ihtiyacı hissetmeniz, onun ilgisini özellikle vurgulama gayretiniz kendinizi boşlukta hissettiğinizi ve vaktiyle sizden hoşlanan birinin ilgisinden memnun kaldığınızı düşündürdü haliyle... Gelin görün ki önemli bir noktayı es geçiyorsunuz...

Hiçbir erkek -kaç yaşında olursa olsun- reddedildiğinde kolay kolay aynı hisleri taşımaya devam etmez... Şimdi "Ben eşime kaç kere olmaz dedim ama evlendik" diye düşünenler çıkabilir... Böyle durumlarda araya soğukluk girmemiş, yıllar geçmemiş, geçtiyse de kadının hata ettiğini düşünerek artık ilişkiye sıcak baktığını hissettirmiş ve en önemlisi adamın size hissettiklerinde "çok ciddi" olması gerekir. Aksi halde sizin de yaşadığınız gibi birkaç günlük "eski arkadaşı" ağırlama, birlikte vakit geçirme, o izin verirse koluna girmekten ötesi yaşanmaz... Çoğunlukla da adam memnun kalır, vaktiyle kendine "hayır" diyen kız şimdi ona yaklaşmaktadır ve o isterse devam eder, istemezse yaşanan olduğu gibi kalır zira artık o eskisi gibi hissetmiyordur... Mesajınıza "Gönüllü değilsin" yazmanız (müsait olmayışına çok açık bir gönderme olmuş) ve buna sessiz kalması da yukarıda yazdıklarımın net ifadesi... :51:

ya tabiki memnun kaldım ilgisinden bu yadsınamaz bir gerçek :31: ama yorumlarınız tespitleriniz harika vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkürler.. :71:

Evet takip etmişsiniz...

"Liseden beri bozulmuş" demek ne derece yerinde bir tabir tartışılır... Size aynı ilgiyi göstermemesi, sizinle istediğiniz kadar vakit geçirmemesi "bozulmaktan" ziyade size eski hislerini taşımadığının göstergesidir... Sizin rızanızla kolunuza girmek dışında da size zarar vermiş veya duygularınızla oynamış değil... Her ikinize de hayatınızda ayrı ayrı mutluluklar... :68:

bu da doğru evet takip ettim :66: ama hani nasıl söylenir çok üzülüp çok kafama takmadım.takılacak bişeyde yok zaten demi.yani lisedeykende ilgisi sevgililik anlamında demiyorum sürekli konuşup sohbet ederdi iyi anlaşırdık o ilgisini severdim şimdi gidincede öyle sıcak davranması hoşuma gitti.dönmem gerekiyordu keşke kalsan yine görürdüm seni vakit geçirirdik dedi bende dönmeyince mesaj attım ilk önce tamam deyip sonradan böyle davranması merak ettirdi beni tabiki ilgisi hoşuma gitti ama başka bir beklentim yoktu hiç olmadı da çünkü bi ilişkiden yeni çıktım moralim bozuktu bunu oda biliyordu.hatta işstanbula seni getiren nedir dedi bende şakayla karışık ruhsal buhranlarımdan kurtulmak için dedim. ve hep duvarımdada sitemkar bağlantılar paylaşırdım yani demem o ki o düşüncede olduğumu düşünmesi olanaksız.bozulma lafınada gelince tabiki dedikleriniz girmiyor bu nitelemeye o ilişki bildiriminin altına 4-5 kız imalı şekilde vay partnerim nasıl oldu bu iş hiç haberim olmadı neyse hayırlı olsun gibisinden yorumlar yazmıştı.kendi kendime demekki bir çok kıza aynı anda ilgi gösteriyor kime denk gelirse o0nunlaçıkıyor dedim.bana zaten son bikaç aylık dönemimizde her lafında yalnızlık tercihim iyi böyle derdim.hatta bi keresinde öyle deme şimdi taksimde olsan yalnızmı olmak istersin yoksa yanında beni mi istersin dedi bende moralim bozuksa yalnız olsa daha iyi yoksa tabiki kafa dengi biri olsa neşeli geçer demiştim. oda ben seni tanıyorum sen beni kırmazsın filan gibisinden laflar etmişti.memlekette iş arıyorum birlikte bi iş bulup çalışalım der mesela,kpss ye girecez doğuyu yazalım birbirimize destek oluruz derdi. ne bileyim bana halen ilgisi varmış gibi bi izlenim oluştu bende hoşuma gitmekle beraber ben hep aynı fikirde olmadığımızı belli ederim beklenti içine girmesin diye.anlaşılan girmemiş :27: böyle işte canım bozulmaktan kastım öyle bayan olarak kimse canı gönülden tebrik etmemişti bende sadece beğendim geçtim.ertesi günde ilşkisi yok bildirimi yaptığını gördüm yorumları yazıları sildi böyle işte yorum yazdığın için tekrar teşekkürler. :16: yine yazsana çok seviyorum ben senin yazılarını hatta hatırlarmısın özelden mesaj atmıştım bi kaç ay önce konuma yorum yapın diye çok aklıbaşında düşünceleriniz,duruşunuz seviyorum yani neyse çok uzattım :emir_bebek:

aa bu bana cevapmış yeni farkettim. cevabı umutlu_ol vermiş zaten bana gerek kalmamış. :27:
"ay ben baktım sanki hıhh" falanlar, eleştiri alınca dönmeyelim ablalar, komik görünüyo.

aa bu bana cevapmış yeni farkettim. cevabı umutlu_ol vermiş zaten bana gerek kalmamış. :27:
"ay ben baktım sanki hıhh" falanlar, eleştiri alınca dönmeyelim ablalar, komik görünüyo.

kız vallahi inandıramıyormuyum ben o düşüncede değildim anacımmm. :26: olan bitenleri yazdım sadece sizlerinde yorumunu alayım dedim :emir_bebek: yoksa yeminle açtığım konular duruyor daha bakabilirsiniz hatta yorum bile yapmışsınızdır.ben bu çocukla öyle bi amaç için görüşmedim.ilgisi alakası hoşuma giderdi herkesin gider doğal birşey ama bu kadar yani hislerim hiçbir zaman arkadaşlıktan öte olmadı yani.canım ben senin cevaba istinaden yazdım ama birazda hani sanki ona aşığım ondan adımlar bekliyorum gibi bi havası varmış gibi geldi diye öyle oldu.kız komik görünsün ne olacak ki :31: olan biteni yazdım bende mi bi yanlışlık eleştirisiyle,önerisiyle yorumlarınızı her zaman dikkate aldım yani.sizlerle bu sitede paylaşımlarda bulunmak hep mutlu etti beni.sanki bana cvp vermeye gerek kalmamış gibisinden yazmışsınız soğuk gibi oldu ama yazın lütfen ya sizlerden olumlu olumsuz fikir duymak istemesem neden başlık açayım demi teşekkürler yazılarınız için :16:

İnsan birinden ayrılınca hep aklı arkada bıraktıklarında kalır. Acaba o beni unuttumu acaba onun arkadaşlığını kabul etseydim ne olurdu daha mı mutlu olurdum diye.
Lise yıllarından gelen aşk eski heyecanıyla kalamaz siz onun eski haliyle sevmişsinizdir ama insnalar değişir= bunu karşı taraf düşünmş olabilir.
Her aşk bir gün biter.

Arkadaşnızda olmaycağını anlamış o yüzden daha fazla üstelememiş.

Back
X