- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
Kimine göre doğru kimine göre yanlış, hep gelin kaynana ,görümce konuları mi.acilacak.illaKosa kosa buraya baslik actiracak ne var ben anlamadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimine göre doğru kimine göre yanlış, hep gelin kaynana ,görümce konuları mi.acilacak.illaKosa kosa buraya baslik actiracak ne var ben anlamadim.
Ben o kadar geniş mezhepli değilim, bana göre yanlıs bi durum ve o nedenle konu açtım o zaman evli,nişanıli adamlar hep doğru düzgün tanımadığı bayanlara mesaj atsınlar, arkadaş olsa neyse ne ,o yüzden onlar da ortalığı bu kadar serbest bulup ona buna mesaj atıyorlarArkadaş heyecan yapmış. :))
Ben o kadar geniş mezhepli değilim, bana göre yanlıs bi durum ve o nedenle konu açtım o zaman evli,nişanıli adamlar hep doğru düzgün tanımadığı bayanlara mesaj atsınlar, arkadaş olsa neyse ne ,o yüzden onlar da ortalığı bu kadar serbest bulup ona buna mesaj atıyorlar
Bütün görüşlere saygı duyarak okudum ama ilgi beklemek ne alaka onu anlamadım?ilgi bekliyorsun sanırım başka açıklaması yok hiç bi anlamı olmayan mesajı buraya taşımanın
Cevap yazsa belki yürüyecek, giriş cümlesi yazmış.Yani derken bu mesajda ne var? nisanlı dıye giydirmişsin ya adama.
Ben sana yurudu falan sandım mesajda.
Gereksiz birşeye kalkışmış arkadaş. Bazıları belki birşey soracaktı yazmış ne alaka ya zamanında hiçbir muhabbetim olmayan adam dünyada adammi kalmadida bana mesaj atip birşey soruyor zaten bu işler birşey soracaktım muhabbetiyle başlar bence cevap vermeyinde zaten bazı erkekler böyle evlisi nişanlısı bekari bir meraklı ki zaten etrafta acaba bugün kime yazsam modundalar artık onlara bu sıradan oldu maksat farkli kişilerle muhabbete girmek ha ne anlıyorlar derseniz onu henüz bende anlamadimArkadaşlar belki dert değil ama tam adamına mesaj atti dedim içimden...Ta 2014 yılında evlenmeden önce kpss dershanesine gitmiştim,orda sadece sima olarak bildiğim, ama aynı sınıflarda hiçbir zaman olmadigim ,çünkü kendisi müzikçi,saz,bağlama filan çalıyordu, sosyal biri o zamanlar faceimde vardı, ama yazışma filan Öle bisey yok yani samimiyetim yok yani detay vercek olursam zaten de kapalıdır benim faceim kapattım, kullanmıyorum,bugün bana durduk yere Instadan mesaj isteği geldi,kaç yıl önceki fotoda gördüm diye ,profilinde de nişanlısıyla resim,tarihler ,kalpler filanbana çok garip geliyor ya sen nişanlı bi adamsın, durduk yere dıdınin didisina ne diye mesaj atma gereği duyarsın, ki ben eşime sanalda beni aldattığı için boşanma davası açmış biriyim,en nefret ettiğim olaylar...Zaten kabul etmedum mesaj isteğini.Arkadasum olur yıllar sonra beni bulur bi paylaşımım olur tabiki cevap veririm öle gocunmalarim yoktur,arkadaş canlısıyımdır, ama bu arkadaşıb yaptığını yanlış buluyorum,siz ne düşünüyorsunuz?Ben görüşleri dinlemek istiyorum
Artık onu bilemeyecegız.Cevap yazsa belki yürüyecek, giriş cümlesi yazmış.
O kadar güzel yazmışsınız ki ,şahsen nişanlısının bu durumdan haberi olsa ,hic hoş bakmayacağını düşünüyorum.,ki müzisyen çevresi geniş olan bi adam arkadaşımı kalmadı da bana yazıyor, benim eski.esimle de sosyal medya yüzünden aldatması yüzünden ayrılıyorum zaten,bu sosyal medya kaç yuvayı, kaç çifti ayırdı, ben bazı şeleri yaşadığım.ve bildiğim için siz hassas olamayabilirsiniz ama.ben hassasım ve yanlış buluyorum ,ne ilgi bekliyorum, ne heyacan arıyorum, sadece bu konuya dikkat çekmek için yazdım bu konuyuGereksiz birşeye kalkışmış arkadaş. Bazıları belki birşey soracaktı yazmış ne alaka ya zamanında hiçbir muhabbetim olmayan adam dünyada adammi kalmadida bana mesaj atip birşey soruyor zaten bu işler birşey soracaktım muhabbetiyle başlar bence cevap vermeyinde zaten bazı erkekler böyle evlisi nişanlısı bekari bir meraklı ki zaten etrafta acaba bugün kime yazsam modundalar artık onlara bu sıradan oldu maksat farkli kişilerle muhabbete girmek ha ne anlıyorlar derseniz onu henüz bende anlamadim
Bana da çok yanlış geliyor, niye iletişim kurasınız ki eşiniz, nişanlınız kıskanabilir, yanlış anlayabilir, hiç bir ortak geçmişiniz yok. Arkadaşınız olsa tamam.Bu tarz olaylar yüzünden ne krizler çıkabiliyor . Bazı insanlar çok saçmasapan olabiliyor maalesefYok bana yanlış geliyor sadece ,o nedenle görüşlerinizi almak istedim ,belkide hassas olduğum için bu konuda
Kesinlikle sosyal medyadaki bu tarz durumlardan kaç yuva yıkıldı,kaç çift ayrildi,hayır efendim normal bi durum olamaz bu !Bana da çok yanlış geliyor, niye iletişim kurasınız ki eşiniz, nişanlınız kıskanabilir, yanlış anlayabilir, hiç bir ortak geçmişiniz yok. Arkadaşınız olsa tamam.Bu tarz olaylar yüzünden ne krizler çıkabiliyor . Bazı insanlar çok saçmasapan olabiliyor maalesef
Hadi ya? Fotolarda gözüküyor muyum yani? Derdim ben olsam hahahYıllar önceki fotoda gördüm![]()
Tabikide açabilirsiniz konu neden açılmasınki görüş almak istemişsiniz bana şahsen anormal gelmedi illa siz bu konuyu açtınız diyede kimseden ilgi beklediğiniz anlaminada gelmiyor etrafimizdaki insanlar o kadar anormalleştiki insan durup kendini sorguluyor acaba bendemi sorun var diye sizi anlıyorum o yüzden ayrica illa bu karşi cins anlamindada değil hem cinslerimizde de oluyor bu durumO kadar güzel yazmışsınız ki ,şahsen nişanlısının bu durumdan haberi olsa ,hic hoş bakmayacağını düşünüyorum.,ki müzisyen çevresi geniş olan bi adam arkadaşımı kalmadı da bana yazıyor, benim eski.esimle de sosyal medya yüzünden aldatması yüzünden ayrılıyorum zaten,bu sosyal medya kaç yuvayı, kaç çifti ayırdı, ben bazı şeleri yaşadığım.ve bildiğim için siz hassas olamayabilirsiniz ama.ben hassasım ve yanlış buluyorum ,ne ilgi bekliyorum, ne heyacan arıyorum, sadece bu konuya dikkat çekmek için yazdım bu konuyu
Tabi ki büyuk bi sorun değil bu ,zaten görüşleri almak için açtım konuyu,yoksa mesajı sildim attım, ama bana göre çiftler arasında büyük kriz sebepleri bu sosyal medyadan çıkıyor, biz nasıl birilerini aratıp,karşı cinse mesaj atmıyorsak onlarında öle olması lazım,millet iyce geniş oldu ya !Tabikide açabilirsiniz konu neden açılmasınki görüş almak istemişsiniz bana şahsen anormal gelmedi illa siz bu konuyu açtınız diyede kimseden ilgi beklediğiniz anlaminada gelmiyor etrafimizdaki insanlar o kadar anormalleştiki insan durup kendini sorguluyor acaba bendemi sorun var diye sizi anlıyorum o yüzden ayrica illa bu karşi cins anlamindada değil hem cinslerimizde de oluyor bu durum