- 23 Ağustos 2012
- 52.602
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.698
- 898
- Konu Sahibi meltemkirlangic
Siz gorusurken birbirlerine goz koymuslardir muhtemelen.
Igrenc yaratiklar
Igrenc yaratiklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeminler ediyor yok diye ben ayrılınca evinde ne işi varsa ..Siz gorusurken birbirlerine goz koymuslardir muhtemelen.
Igrenc yaratiklar
Konuşmammı öpüşüp çekindiğimiz bir foto vardı muratla çekende kızdı yani onu babama göndercekmiş kıza bulaşırsam tehtidler falan çok küçüldüler kız evine rakı içmeye çağırmış 2 gün evden çıkmamışlar sonra aşık olmuşlar sözde banada nasip olur inşallah mutsuzluklarını görmek denmez ama besledim büyüttüm kargayı oydu gözümü hala konu açılınca fazlasıyla geriliyorumAyy çok kötüBüyük travma, geçmiş olsun
Detayları öğrendiniz mi, nasıl olmuş? Konuştunuz mu sonra ikisinden biriyle? Ben böyle bir olayı duydum hatta sizin durumunuzda olan kızla tanışıyoruz. O reziller birkaç ayda boşandı, bir daha da mutlu olamadılar.
Konuşmammı öpüşüp çekindiğimiz bir foto vardı muratla çekende kızdı yani onu babama göndercekmiş kıza bulaşırsam tehtidler falan çok küçüldüler kız evine rakı içmeye çağırmış 2 gün evden çıkmamışlar sonra aşık olmuşlar sözde banada nasip olur inşallah mutsuzluklarını görmek denmez ama besledim büyüttüm kargayı oydu gözümü hala konu açılınca fazlasıyla geriliyorum
Hiçbişey yapmadım Allah a havale ettim benden günah gitti.Yaşattığını yaşamadan ölmez herkes yaptığıunı çekecek elbet.Ay kıza bakın ya resmen anakonda beslemişsiniz koynunuzda. Bi erkeğin ilgisi için dostunu anasını babasını satan karaktersizlerden korusun tanrım. Bu kadar pisliklerse bir yıla kalmadan birbirlerini bir kaşık suda boğacak kıvama gelirler bence siz içinizi ferah tutun.
Dağıttım bile geçen hafta :)Piiuu tehditli mehditli koruyorlar bir de birbirlerini.
Ne aşk..
Yoluna bak artık yapacak birşey yok.
Bi iki çikolata alırsın çoluğa çocuğa sadaka niyetine tamam.
Amin inşallah karşılaşmak istemiyorum oturdukları semte uğramıyorum bileBabana foto mu atacakmış rezil :)
Hamuru belli mayası bozuk :) umarım evlenip hiç evden çıkmazlar da ortalık biraz temizlenir. :)