eski arkadaş nasıl bulunur

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.307
198
Arkadaşlar merhaba
birdönemler çok yakın olduğum lise arkadaşımla elde olmayan nedenler ve onun romanlara konu olabilecek talihsiz yaşantısı nedeni ile ayrı düştük defalarca ulaşmaya çalıştım sosyal platformlardan internetten araştırdım rehberlere baktım ancak mümkün olmadı bunca sene sonra tek merak ettiğim iyi olup olmadığını bilmek rabbim kimseleri çaresiz bırakmasın sizden ricam aklınıza gelebilcek zor dahi olsa bana yol göstermeniz
şimdiden teşekkürederim

evlenmiş soyadı değişmiş olabilir.
yani sosyal sitelerden bulma olanagın düşük.

ama dünya ve kk küçük bir yer .. belki arkadasın da bu site üyesi olabilir.

evlenmiş soyadı değişmiş olabilir.
Yani sosyal sitelerden bulma olanagın düşük.

Ama dünya ve kk küçük bir yer .. Belki arkadasın da bu site üyesi olabilir.

keşke canım ama internet kullanabilcek olanakları bile olmayabilir bir ihtimal baktım face tiw ... Vs yok malesef

Sende fotoğrafı varsa görsellerde arat. Belki çıkar bir yerlerde üyeliği varsa :26:

Eski bir foto var ama denemeye değer teşekküredeim

hiç bir şey kullanımıyorsa ve illa bulma niyetine girdiysen. daha önce yaşadığı yere sorabilirsin. mutlaka bir şeyler çıkar..

hiç bir şey kullanımıyorsa ve illa bulma niyetine girdiysen. daha önce yaşadığı yere sorabilirsin. mutlaka bir şeyler çıkar..

ahh ipekcim ilk yaptığım o oldu ama başına o kadar çok şey geldiki malesef izine ulaşamadım

Nüfus müdürlüğüne gitsen, ikinizin liseye giderken bulunduğunuz şehirdeki nüfus müdürlüğüne.. ordan belki bilgi verirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…