üni de aynı sınıftaydık bu şahısla,ilk sene evde beraber kaldığımız için,sınıftaki kızlardan daha fazla zaman geçirirdik beraber. bazen o diğer arkadaşlarla filan gezerdi,fakat ben başkalarıyla takılsam bozulurdu,yalnız kalıyormuş...
aynı ortamdaydık mecburen,bu arada yine biriyle görüşüyordu,aynı ortamdan,şimdi nişanlılar ve evlenirlerse bu kez
misafirlik olaylarında karşılaşma olasılığımız çok yüksek.
siz konuşmadığınız ve asla yüzüne bakmam dediğiniz eski arkadaşlarınızla aynı ortamda- misafirlik gibi- bulundunuzmu?
nasıl davrandınız?yorumlarınızı bekliyorum
çocukça gelebilir,ama sinir bozucu bir durum,ortada bişey yokken habire etrafta birinin dolanıp,ne yapsamda laf atsam ne olsada gözüne batsam diye çalışması acayip geriyor
aynı ortamdaydık mecburen,bu arada yine biriyle görüşüyordu,aynı ortamdan,şimdi nişanlılar ve evlenirlerse bu kez
misafirlik olaylarında karşılaşma olasılığımız çok yüksek.
siz konuşmadığınız ve asla yüzüne bakmam dediğiniz eski arkadaşlarınızla aynı ortamda- misafirlik gibi- bulundunuzmu?
nasıl davrandınız?yorumlarınızı bekliyorum
çocukça gelebilir,ama sinir bozucu bir durum,ortada bişey yokken habire etrafta birinin dolanıp,ne yapsamda laf atsam ne olsada gözüne batsam diye çalışması acayip geriyor
Son düzenleme: