merhaba kızlar benim yaklasik bes alti yil once konusmayi kestigim bir kiz arkadasim vardi. birbirimizi seviyorduk aslinda ama karakterlerimiz pek uyusmuyordu zit dusuncelere sahiptik cogu konuda. bir gün bu kisi ortada bir sey yokken (herhangi bir kavga veya tartisma uzerine degil) artik gorusmemek istedigini arkadasligimizi bitirdigini falan yazdi bana. ben de yani cok sasirdim ama uzatmadim okeyledim. ve o sureden sonra hic gorusmedik birbirimizle denk gelmedik. yakin zamanlarda bana tebrik mesaj atti. ben de tesekkur ettim. daha sonrasinda da gorusme tekliflerinde bulundu ama denk gelemedik. uygun tarihte haberleselim falan oldu yani hic araya o küslük girmemiş gibi. ama ben bilemiyorum insanlar bu sure zarfinda degisir mi? yani evet ben de ayni kisi degilim o zamanki halimle ama her seyi bitirmek isteyen oydu birden mesafe koydu. simdi ne oldu da gorusmek istiyor. benim bir yanim tekrar arkadasliga bir sans vermek istiyor birlikte buyuduk cunku ama diger yanim da kendimi degersizlestiririm diyor. 6 sene geçmiş ama bilemedim…