Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cane ... burdayız görüp gelir kızlar inşallah..[/QUOTE
geldiyin icin sagol canim. sende hamilesin. bilmiyorum tebrik etdim mi ya yok yine tebrik ederim. Allah saglikli kucagina almani nasib etsin Insallah
cane ... burdayız görüp gelir kızlar inşallah..[/QUOTE
geldiyin icin sagol canim. sende hamilesin. bilmiyorum tebrik etdim mi ya yok yine tebrik ederim. Allah saglikli kucagina almani nasib etsin Insallah
amin canım benim seninde .. senin nasıl gidiyor hamilelik.. duydunmu kalp atışlarını
hala diktora gitmedim gitsemmi acabaBuketcim ben 4+5 haftasinda doktora gitdim hala kese gorunmurdu. 5+4 haftasinda gitdiyimde keseyi gorduk.indi de 6+6 haftasindayik acaba kalp atislarini duyarizmi cok merak ediyoruuumm![]()
hala diktora gitmedim gitsemmi acaba![]()
evet canim haklisin en iyisi bekliyelim pazarertesi gederimcanım bence bekle haftaya pazartesi git garanti olsun bazen 6. haftada duyamıyor doktorlar..
çok heyecanlı zamanlar .. çok sevindim senin adına topiğin çoğumuza uğurlu gelmişti zaten
ayyyyyy hos geldin canimcanımm çok sevindimm inşllahh bebişinide görüceksinn bende geldimm :)![]()
canımm çok sevindimm inşllahh bebişinide görüceksinn bende geldimm :)![]()
benincievet canim haklisin en iyisi bekliyelim pazarertesi gederimdiger arkadaslari cok merak ediyorum
![]()
kalp atşımı bizde 7.haftada duymuştuk hattaa kkalp atışını duyduk kendisini görememiştikk canım kalp atışını duycaksınn sonra kendisiinii görceksinn sonraa kıpırtılarını hissediceksinn inşallahhh bebeğinn annesine gelmiş yaa allahım sağ sağlimm kucaklarımıza almayı nasip etsinnn senn içini ferah tuttt canımmmmm tebrikk ederimmmmmayyyyyy hos geldin canimInsallah canim
![]()
beninci
canımmmmmmmmm hoşgeldin.....
bebişin baya olmuş
maşallah.. aramızda 3, 4 hafta olacak.. cinsiyeti ne
arzucum canım bekle inşallah duyacaksın kalp atışlarını ..
ne qarib insan dusundukce guzel.cok sagol canim hepimiz icin Rabbim yardimcimiz olsun AMINNNkalp atşımı bizde 7.haftada duymuştuk hattaa kkalp atışını duyduk kendisini görememiştikk canım kalp atışını duycaksınn sonra kendisiinii görceksinn sonraa kıpırtılarını hissediceksinn inşallahhh bebeğinn annesine gelmiş yaa allahım sağ sağlimm kucaklarımıza almayı nasip etsinnn senn içini ferah tuttt canımmmmm tebrikk ederimmmmm![]()
valla benimde belirti olarak çcok bişeyim yoktu ama çok kanama yaşadım ya .. ikizmiş meğer biri düştü.. şükür şimdi devam ediyoruz bakalım.. ama şu aralar yavaş yavaş bulantılarım var.. çok bişeyde yiyemiyorumkizlar hamilelik nasil gidiyor. ben pek fazla belirti yasamiyorum geceleri midem bulaniyor koku hasassiyetim var bu kadar sizlerde nasil gidiyor![]()
aynen arzuyu merak ediyordum bende nezamandır sonra mesaj attım ordan buraya işte.. maşallah kızına biz daha tam öğrenemedik pazartesi gitcem inşallah bakalım ne diyecek..iyiyzz çok şükürr canımmm her gün ara ara bakıyorum kimselerr yok yazcak kişi yokk napıyım bende burayı gördümm atladım hemen
kızımız olcakk inşallahh aramız azmışş önce benn sonra sen soğurcan inşallahh sağ sağlimm olsunlardaa bizlerede bi avazdaa
![]()
arzumunnnnn ahhh sormaa ben ne çekktimm nee çektimm ilk 3 ayy kusmaktann mide yanmamdann hiç bişey iyemedimm yedim çıkardım yedim çıkardımm allahtan tedavi sürecinde iyi beslendikte doktor ablamızz senin depolama iyiymiş dedii bebiş gayett iyii beslendiikizlar hamilelik nasil gidiyor. ben pek fazla belirti yasamiyorum geceleri midem bulaniyor koku hasassiyetim var bu kadar sizlerde nasil gidiyor![]()
ne qarib insan dusundukce guzel.cok sagol canim hepimiz icin Rabbim yardimcimiz olsun AMINNN![]()