- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
- 173
yok kuzu caalismiyorum evdeyim folik asit gunde bir tane iciyorum
meyvemi eksik etmiyorum bakalim 2 haftaya tam tutunucak benim minik insallah
Bol bol ananas ye canim bebegin tutunmasi icin cok iyiymis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarim benim, hepinizi cok seviyorumsercem dikkat et kendine bol bol dinlen hicbirsey bebeginden daha onemli degil
Codullu gordugum kadariyla bebisinle sen iyisiniz hep iyi olun insallah
Buketasudem psikolojin daha iyi sanirim 3 gunluk yalan dunya hicbirseyi takma kafana tatlim
Beninciyle minnakida iyi ohhh ohh herkesler iyi olunca daha mutluyum
Arzum sende kendine ve bebisine iyi bak canim ara ara kayboluyorsun hamileligine veriyorumseni opuyorum coookk
Ferdammmm kiizzz senle ben sanirim ayni ay hamile kalicazvoltraann
Herkese dileyen herkese versin rabbim insallahh yeryuzundeki butun hamileleri rabbim korusun amin.
Amayaada gozukmuyor hic:26:
evde benim esim var canim sanki ben digilde o hamile tovbe tovbecanımmm çalışmamann senin içinn çok güzell çok dinlenn hep yat uyu ilk aylarr çok önemlii tek meyve değill bebeğin kendisinin büyümesi için süt yoğurt peynir ye onlar daha çok bebeğe gidiyoo ve organ gelişimini etkiliyo ilk 3 ay organ tamamlamsı için önemli ve sakın stres yapma![]()
tamam canimin ici yiyorumBol bol ananas ye canim bebegin tutunmasi icin cok iyiymis.
canımm benimm sende iisin inşallahhh dualrımız kabul olsun rabbim herkese bebişini tez zmanda göndersinnn![]()
evde benim esim var canim sanki ben digilde o hamile tovbe tovbe
ay bana cay noldu ay bana yimek noldu ay $u bu derken tum gun ayakdayim
arada aklina geliyor ben hamileyim o zaman ay aman sen dinlen diyor
streseeeeee nooooooooooo
tamam canimin ici yiyorum
ama ananas bende agiz kenarlarinda kasinti yapti cok aci veriyor![]()
mutlu haftalaar canlarim nasilsiniz hamileler ve hamile adaylari bu hafta tum istediginiz gercek olur insallah amin![]()
Canlarim benim, hepinizi cok seviyorumsercem dikkat et kendine bol bol dinlen hicbirsey bebeginden daha onemli degil
Buketasudem psikolojin daha iyi sanirim 3 gunluk yalan dunya hicbirseyi takma kafana tatlim
Arzum sende kendine ve bebisine iyi bak canim ara ara kayboluyorsun hamileligine veriyorumseni opuyorum coookk
Herkese dileyen herkese versin rabbim insallahh yeryuzundeki butun hamileleri rabbim korusun amin.
inşallah olalım da aynı anda olalım yeter ki.
herkese günaydınlar musmutlu sabahlar. Kış günü işte olanlara sıkıntısız bir iş hayatı, evde olanlara, hamişlerede evinde sıcacık huzurlu mu huzurlu günler geçirmesi dileğiyle hepinize benden kocaman sevgilerrrr
Amin canim insallahh, calismalara devam eninde sonunda allahin izniyle bizimde gobusler dolacak sonra tokustururuz
ŞÜKÜRLER olsun cane.. çok şükür..
sizdende hayırlı haberler duyalım daha iyi olaacağz inşallah.........
heyyyy nerdesniz kızlar yoksunuz nerelere kayboldunuz bakalım![]()