soru ciddi bi soru,geyik zamanı değilkaydirigubbakcemile
elbete kaldı,
son bikaç yıl içerisinde aşağıdaki dotlukları kazandım hepicine teşekkür ederim,
benim bir REYYAm varıdr onu sadece çok eskiler tanır,canım benim,en iyi arkadaş,abla,dost o herşeydir bana,
bu okut öğret ve nihayet yurda yararlı insan et gibi bişey oldu:)
bi derdim sıkıntım olduğu zaman bu alçak şirket msn nime engel koymadan önce zabahın bi köründe emencik melul bakışlıma (KRDİ die tanırsınız siz onu,aslında kedi yazacakmış ama klavye özürlü olduğu için kredi gibi bişey çıkmış ortaya bu krizde kredi kelimesi bile ürkütücü oysa)anlatıverirdim dertdezcimi içim rahatlayıverirdi.
bir de herkes bilir benim kuşikom vardır burda son zamanlarda pek karşılaşamazsak da o benim teee canımın içidir en son kılık değiştirmiş SU olmuştu:),
benim bir de herifim vardı buralarda son zamanlarda pek karşılaşamasak da ROROM canım royalim,ben onun sidiklisiyimdir o benim herif:)
kınalı kuzucum davardır benim annesinin babasının kınalı kuzusu büyüdü de evlendi bile o da özüne dönüp GULDEN oldu sonunda,
sonracıma,jaduların jadusu arzu jadusu vardır,ben ona hexe derdim eskiden telimde de ööle kayıtlıdır,o da candır can,
kuzuları kuzusu vardır,kendilerini pek severim,canımdan çok değil tabi,severim dediysem acuk severim,
eny,birsen,meltem,şilekim, vardı bir zamanlar o da harika arkadaşlardır hala görüşürüm kendileriyle,
iloş danam vardır,kendisini ve bütün ailesini tanırım,kınasına bile gittik,çok güzel bir gelin oldu,umarım ömür boyu mutlu olursun canım,
CHE,canım yoldaşım benim:) istanbul buluşmalarında mutlaka gözüm seni arar ve sende mutlaka gelmiş olurdun canım arkadaşım
bi de beynimin teee dip kenarlarında bi kro danası htırlar gibiyimdir,harbi delikanlıdır,
görünüşte acuk odun gibi de dursa adam gibi adamdır o.
birde acuk sevdiceğim HAlleyim,tanercikin anası
şeyda66,annelerin en fedakarı olarak ben onu tanırım
son zamanlarda bi de koordinatör tanıdım hemi de ihracaat kordinatörüü,onu henüz tanıma aşamasındayım kendüleri gurba olarak dünyaya gelmiş,kılık değiştirmeye çalışmaktadır ve hatta ileriye gidip bit kadar oğluma göz koymuştur.
amma çok dostu varmış demeyin ben burda dirseciklerimi çürttüm 5 yıldır ha buralardayım,olsun dimi o kadar
aslında daa çok var ama ilk aklıma gelenler bunlar
kk ya girince önce bi bakarım arkadaşlarım hangi güzide konuya ne yorum yazmışlar,
eminim çuk oturtmuşlardır yorumlarıyla,sanırım buranın müdavimlerinden olmamın en büyük sebebide kendilerinin varlığıdır.
kendimi bu zabah çok YALAKA gördüm