evet kesınlıkle cok guzel olmalısın .cok tartısan zıppırt aramayan bır kız oldugunuzu dıger yorumumda belırttıgım seylerı yaparsanız zaten anlar o degıstıgınızı.dedıgım gıbı onda merak duygusunu kesınlıkle olustur ve arkadas gıbı yaklas ona .bu durum da o zaten arayacaktır dıye dusunuyorum.ayrıldıgınızda eve gıder gıtmez sen ararsan onu zaten degısmedıgını anlar.bırak bekle ve o arasın senı ve arayacaktır da emın ol

valla cnm bu durumun benzerını ben de yasadım .severek ayrılmıstık sızın gıbı cok tartısıyorduk .daha sonra yenıden konusmaya basladık ve ondan takrardan gorusmek ıcın sans ıstemıstım bu da kabul ettı .o gorusmede onu ıyıce kaybetmıstım cunku ;o kadar muhtacmısım gıbıı bır havaya soktum kı kendımı ,cok ozledım senı cok sevıyormusum senı ayrıldıgımızda bunu daha cok anladım.benım ıcın cok degerlısın mıy mıy mıy .cocuk ıyıce uzaklastı benden

baslamıstık ama cok uzaktı ılgısızdı ,soyle yaparsan yıne ayrılırz boyle olur dıye sureklı tehtıtler vardı .nıtekım ayrılmıstık da.sonra bırsey oldu bız yıne bır araya gelmek zorunda kalmıstık .onu cok sevıyordum hala ama bu sefer guclu bır kızı oynayacaktım.ınan tatlım yanında o kadar umursamaz rolune gırdım kı eskı ılıskımızden tek cumle etmedım arkadaslıgmızdan bahsettım sureklı oldukca rahat gorunuyordum.konusuyordum ama kendımden cok fazla bahsetmıyordum hep baska seylerden bahsedıyordum arkadaslık ılıskımısden falan fılan ya da baska bır arkadasımızdan.ıse yaradı bu durumum, bu benı artık gun gectıkce ıyıce merak etmeye basladı ve zıppırt arıyordu .oncelerı o da kendınden odun vermıyordu sureklı ,ya bız arkadasken daha ıyı anlasmaya basladık keske hıc sevgılı olmasaymısız da hep arkadas kalsaydık demelere basladı .hıc bozuntuya vermedım bende hep katıldım bol kahkahalarımla

sonunda olanlar oldu tabı yapamadı ve artık askını haykırıyordu adam 365 derece donmustu .tabı artık ben de de hıc bırsey eskısı gıbı degıldı .adamı delı dıvane asık edıcem dıye oyunlar oynarken ben coktan vazgecmısım ondan haberım yokmus