- 5 Mart 2017
- 74
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi aklimkaristi
Merhaba bir yillik evliyim.Ondan once 6 yillik bi flörtüm oldu liseden basladi ilk askimdi.Olmadi ayrildik.Ondan sonra cok kidiyle denedim yapamadim sonra esim cikti karsima iyi bi insandi isindimda aklima mantigima uyunca evlendim.Oara aklimda yoktu eski askim unutmus gibiydimm.Esimi seviyrm ama es gibi seviyorum onun gibi asik degilim.Esim cok iyi bi insan yanimda anlayisli vs...Neyse bi ara facedeykn ona rastladim bana yazdi unutamadim seni olmuyo diye bn nisanlanmadan once konusmustuk nisanlaniyorum dedim yolun acik olsun dedi yapma demedi.Demek o ara belki baskasi vardi bilmiyorum bnde evlndim.Neyse facede unutamadigini halen beni cok sevdigini söyledi eski fotolardan atti hediyelerimi saklamis halen falan ikimizde ayni memleketlitiz o ara ben memleketw gelmistim bi kez görmek istedigini söyledi o ana kadar cok aklimda degildi ama görüstük ve ben kötü oldum duygularim depresti eski askim...Esime karsi hic oyle yogun duygum olmadi iyi anlasiriz iyi esiz ama o kadar...neyse sonra bi iki kez konustuk yine sosyal medyadan yapamiyorum bi sansimiz yokmu dedi sende beni unutamadin ikimizde mutsusuz ben herseye varım dedi yani ayril demeye getirdi...Benim oyle bi niyetim yoktu tamam esime asik deikim ama sevgim var iyi bi evliligim var ama o gunden sonra aklimdan cikmiyo hep aklimda ayrilmayi bile düşündüm ask mi sevgimi iyilik mi diye soruyrm kndime esime bunu yaparsam vicdanim bni birakmax ama ya onu unutamzsam aklimda olursa ben ask insaniyim napmaliyim bilmiyrm bi akil verin bana