Eski aşkım çıka geldi!!!

Başlarım boyle aşkın ızdırabına. Aşıkmışta bilmem ne aşıksan git bacım ayrıl eşinden o cok sevdigin erkek sana sahip cıkıcakmı bakalım. Zaten senı sevseydi nişanlanıyorum dediginde yapma etme derdi. Sanki imkansız bi aşkta söz edip acitasyon yapmışsın. Aynı memleketlisiniz zaten evlenseydi evlenirdi seninle. Ayrıca o kişiyede taviz vermişsin sana ne zaman istese ulaşabilecegini biliyor. Yani sen onun için cepte sayılırsın.

Eski sevgilin seni gerçekten sevse yuvanı yık da gel benim metresim ol demez, aklını başına topla, adam resmen senden faydalanmak istiyor, boşanıyorum gel evlenelim de bak nasıl arkasına bakmadan kaçacak . Seven insan sevdiğinin mutluluğunu düşünür yuvasını yıkıp da benim oyuncağım olsun diye düşünmez. Eşinle de mutluymuşsun ne diye eski sevgili ile yüzyüze görüşüp aklını karıştırıyorsun , birde sana bunları söylemeye nasıl cesaret ediyor, çok yüz bulmuş

kavuşamayına aşk oluyor ahh ahhh.
ama bence o size öyle aşık falan değil.
çok sevse zaten ayrılmazdınız.
her şey müsaitmiş çünkü. ortada engel yokken aklı neredeydi?
macera mı arıyor ne? evli kadınla işi ne?
bir de emin olun her insan eşine aşık değil.
ama huzuru koruyarak yaşayıp gidiyorlar.
siz de o yolu seçmişsiniz. aşkla evlenmeseniz de sevginiz var. kafanızı çok da karıştırmayın.
eşinizden iyice uzaklaşırsınız bu adamı hayatınıza alırsanız. sıkıntı olur. izin vermeyin bence. çünkü eski aşkınız hiç güven vermiyor bana göre.

evlilik yaşı erkeklerde 35, kadınlarda 25'e çıkarılmalı :KK70:
hatta erkeklerde 40 olsun!
bu eski sevgilin olan kişiye sadece "boşanırsam 9 ay evlenemiyormuşuz ama rapor alıp süreyi kaldıracağım, hemen evlenelim" de bakalım ne olacak, şimdi sen onun için yasak bir elmasın ve bu elmadan bir ısırık almak istiyor, belki de geçmişteki ilişkinizde elmayı istediği gibi ısıramadı sadece kokladı, şimdi bir ısırığın mahsuru olmayabilir diye düşünüyor.

eşine karşı aşk besleyememe durumuna gelirsek en büyük aşklar bile 2 ekmek bir yoğurt mesajına yenik düşer yani evlilik birliği içerisinde o ergenlik aşklarını yaşayabilmek pek de mümkün değil. Sen nefsine hakim olamayan bir insan olarak tüm sosyal medya hesaplarını kapat ve eşine zaman ayır emek ver, evliliğini hareketlendir, baktın yine gözün dışarı kayıyor, ayrılır hayatına bakarsın.

eşine dürüstçe açıkla ben başka birini seviyordum unutamamışım diye ayrıl sonra kiminle istersen onunla görüş.

her kelimesine katılıyorum. sosyal medya ilişkileri mahvetti.

facebook, whatsapp, instagram artık herkes herkese çok kolay ulaşabiliyor, gerçek duyguların hiçbir anlamı kalmadı.

yapacak olan yine yapardı ama artık işini daha da kolaylaştırdı insanların sıkıntı burda.
Sözünüze ek olarak bende şunu söylemek istiyorum "özenti" sosyal medyada insanlar birbirlerine kıskandırmak güzel bir ile hayatımız varmış gibi lans ettirmek için maske takıyorlar. Malesef kaçınılmaz oluyor bu tür aldatmalar yoldan çıkmalar.

Merhaba bir yillik evliyim.Ondan once 6 yillik bi flörtüm oldu liseden basladi ilk askimdi.Olmadi ayrildik.Ondan sonra cok kidiyle denedim yapamadim sonra esim cikti karsima iyi bi insandi isindimda aklima mantigima uyunca evlendim.Oara aklimda yoktu eski askim unutmus gibiydimm.Esimi seviyrm ama es gibi seviyorum onun gibi asik degilim.Esim cok iyi bi insan yanimda anlayisli vs...Neyse bi ara facedeykn ona rastladim bana yazdi unutamadim seni olmuyo diye bn nisanlanmadan once konusmustuk nisanlaniyorum dedim yolun acik olsun dedi yapma demedi.Demek o ara belki baskasi vardi bilmiyorum bnde evlndim.Neyse facede unutamadigini halen beni cok sevdigini söyledi eski fotolardan atti hediyelerimi saklamis halen falan ikimizde ayni memleketlitiz o ara ben memleketw gelmistim bi kez görmek istedigini söyledi o ana kadar cok aklimda degildi ama görüstük ve ben kötü oldum duygularim depresti eski askim...Esime karsi hic oyle yogun duygum olmadi iyi anlasiriz iyi esiz ama o kadar...neyse sonra bi iki kez konustuk yine sosyal medyadan yapamiyorum bi sansimiz yokmu dedi sende beni unutamadin ikimizde mutsusuz ben herseye varım dedi yani ayril demeye getirdi...Benim oyle bi niyetim yoktu tamam esime asik deikim ama sevgim var iyi bi evliligim var ama o gunden sonra aklimdan cikmiyo hep aklimda ayrilmayi bile düşündüm ask mi sevgimi iyilik mi diye soruyrm kndime esime bunu yaparsam vicdanim bni birakmax ama ya onu unutamzsam aklimda olursa ben ask insaniyim napmaliyim bilmiyrm bi akil verin bana

kınayamıyorum ayıplamıyorum da çünkü kimse sınanmasığı günahın masumu değil.
ancak toplumsal yapıya ve ahlaki kurallara bakıldığında olay elbette yanlış.
eskiden bir fayda gelme ihtimali hiç yok gibi çünkü nişanlanıyorum dediğinizde sizi bir başkasına bırakmayı tercih etmiş yani yolunu seçmiş. ikinci kez aynı tercihi yapıyor olmasının tek sebebi aradığını bulamamış olması (henüz). yani egosu için size yazmış.
evliliğiniz iyi ya da kötü olur bu bir başkasına hislerinizi canlandrımanıza ya da aşık olmanıza sebep olmamalı. eşiniz kötü biriyse ya da mutsuzsanız boşanırsınız gerisini sonra düşünürsünüz.
keşke evlenmeden önce kendinizden tam olarak emin olsaydınız. şu satten sonra o'na aşıktım ama bu sadece benim kocam demek sizi bir yere götürmez.

Tabiki hayir bunlari duymsk ne kadar adice bisey yaptigimi görmek istiyorum.Yaptigim asla dogru deil ama duguygukarim depresti ekimde olmadan irtibatimi kestim sadece kafam karisti

Anliyorum; yine de duygularina hakim olmani tavsiye edebilirim ??

Merhaba bir yillik evliyim.Ondan once 6 yillik bi flörtüm oldu liseden basladi ilk askimdi.Olmadi ayrildik.Ondan sonra cok kidiyle denedim yapamadim sonra esim cikti karsima iyi bi insandi isindimda aklima mantigima uyunca evlendim.Oara aklimda yoktu eski askim unutmus gibiydimm.Esimi seviyrm ama es gibi seviyorum onun gibi asik degilim.Esim cok iyi bi insan yanimda anlayisli vs...Neyse bi ara facedeykn ona rastladim bana yazdi unutamadim seni olmuyo diye bn nisanlanmadan once konusmustuk nisanlaniyorum dedim yolun acik olsun dedi yapma demedi.Demek o ara belki baskasi vardi bilmiyorum bnde evlndim.Neyse facede unutamadigini halen beni cok sevdigini söyledi eski fotolardan atti hediyelerimi saklamis halen falan ikimizde ayni memleketlitiz o ara ben memleketw gelmistim bi kez görmek istedigini söyledi o ana kadar cok aklimda degildi ama görüstük ve ben kötü oldum duygularim depresti eski askim...Esime karsi hic oyle yogun duygum olmadi iyi anlasiriz iyi esiz ama o kadar...neyse sonra bi iki kez konustuk yine sosyal medyadan yapamiyorum bi sansimiz yokmu dedi sende beni unutamadin ikimizde mutsusuz ben herseye varım dedi yani ayril demeye getirdi...Benim oyle bi niyetim yoktu tamam esime asik deikim ama sevgim var iyi bi evliligim var ama o gunden sonra aklimdan cikmiyo hep aklimda ayrilmayi bile düşündüm ask mi sevgimi iyilik mi diye soruyrm kndime esime bunu yaparsam vicdanim bni birakmax ama ya onu unutamzsam aklimda olursa ben ask insaniyim napmaliyim bilmiyrm bi akil verin bana
Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Sakın eşinizden ayrılmayın.
Şimdi size böyle diyor tekrar eski sevgilinizle olursanız sizi bırakmayacağı ne malum. Kedi ciğere bakar gibi yaklaşmış size.
Onunla görüşerek kendinize kötülük etmişsiniz.
Empati kurun biraz, eşiniz sizi böyle bir sebepten bırakıp gitse ne düşünürsünüz. Onu da geçtim, iyi bir evliliğim anlayışlı bir eşim var diyorsunuz. ne kadar güzel, herkesin bulamadığı bir şey bu.

Bi kaç ay önce uzak akrabalardan bir olaya şahit olduk. İki kuzen bekarken seviyorlar birbirlerini. Aileler karşı çıkıyor, bunlar başkalarıyla evlenip irtibatı kesmiyor. Adam 3, kadın 2 çocuk sahibi oluyor. Kadın kocasının aldığı dolgun maaşı eve Barka bakmayip gizlice biriktirip basıp kaçıyorlar. 3 ay gönül eğlenip, para bitip tartışmalar patlak verince kacan adam geri donup af diliyor karisindan, barisiyorlar. Ama kacan kadıni kocası kabul etmiyor açıyor davayi alıyor cocuklari...
Esinize çok ama çok üzüldüm. Acabalarla kafani meşgul edeceksen umarım tez vakitte ayrılmayı da düşünürsün. Hicbir karakterli erkek kara sevda bile olsa evli bi kadına "unutamadım bak anilarimiz" vs vs demez.
Hic kusura bakmayın acımasızlık gibi gelebilir hatta gelsin bile. Sizin bu yaptığınız alenen ihanettir. Eşiniz öküzün önde gideni de olsa safin salagin biri de olsa yapamazsınız. Ki öyle bile değilmiş. Sadakatiniz yoksa ne demeye bu evliliği devam ettiriyorsunuz? Ben bekarken senelerce aşık oldugum adami "aaa bi zamanlar ergen gibi ne severdim ya" diye dusunup gozumun önüne bile getirince utaniyorum, eşini düşünüyorum hemen. Bu ne cesarettir? Ne esinize ne de kendinize bunu yapmayın "Eski Aşk" için..

Bir kez yapmayıp ayrılmışsınız zaten , 2. Kez nasıl bu adama güvenip te düzeninizi altüst edeceksiniz . Bu seferde olmazsa ne olacak peki ?

Yapacağını yapmışsın.eşini aldatmissin

Onunla görüşmeye devam ettirmek niyetiylesen olucak olanlara hazırlan bak benim de akrabamin başına böyle bir şey geldi.kadın(yengemin kiz kardeşi ) 20 yıllık evliydi 2 de çocuğu vardı .sonra ne olduysa aşık oldu bir tanıdığı a ( annemin amcasinin oglu )bununla görüşmeye başladılar bu tanıdık buna bosan gel dedi .kadın kocayı bosayacam dedi aşığım dedi aile olmaz öyle şey dedu.çünkü iki taraf ta tanıdık velhasıl kadın aileyide karşına aldı evi terk etti kadın sığınma evine gitti .aylarca aradılar sonunda çıka geldi kocası ona yalvardı etme eyleme butun olaylari bilmesine rağmen kadın hiç bir şey dinlemedi ve boşandı. Boşandıktan sonra onunla e vlenecegini söyleyen tanıdık onu ortada bıraktı gitti kendisi gibi hiç evlenmemiş biriyle evlendi .bu kadın şimdi baba evinde kocasida istemiyor çocuklarida ondan nefret ediyor zaten .hani ikiside aileyi karşısına aldılar ne oldu kadının kocası çok iyiydi mesleği vardı bir dediğini iki etmiyordu evi barki vardi çoluk çocuk hepsi gitti .olan kadına oldu ortada per perişan kaldı. O tanıdık evlendi keyfine bakıyor .
eğer bu kafayla gidersen senin sonunda buna benzer demedi deme .Zaten sevseydi nişan takdiginda evlenmene izin vermezdi şimdi evlisin seni kullanır kullanir sonra çöp gibi atar gider başkasıyla evlenir .( ben olsam ona çok güzel iki kelime def ederdim başımdan ailenide düşün bu durumda hadi diyelim bunun uğuruna herseyden vazgeçtim ya umudugun gibi olmasa ne yapacaksın düşün

Son düzenleme:
seni birakirken akli nerdeymis, akli sira senden faydalanmak istiyor söyle adamlara prim vermeyin ya! esin de bunu hak etmiyor bu duruma bi an evvel son vermelisin!

Back
X