ben unutamadim, eski ve TEK askim... ayrilali 6 sene oluyor. daha 17 yasindaydim, oda 19... sadece 6 ay birlikteydik, ve salakligim yüzünden ayrildim ondan. unuttum mu HAYIR ? ondan sonra nisanlanip ayrildim bir baskasiyla. eski Nisanlimi sevdim ama hic asik olamadim. hep derdim ki, Ben aslinda askimi baska adamda yani asik olmadigim bir adamda yasiyorum, ama hic kimse o olamadi kalbimde.... zamaninda pisman oldum ama gidemedim, bazi seyler duydum, sevgilisi varmis falan diye. bende arayamadim, zaten benden nefret ettigini saniyordum. sonra bende baskasiyla nisanlandim. nisanliyken ben, ona gizliden mesaj attim, benden nefret etmesin hakkini helal etsin istedim. yaptigim yalnis di ama pisman degilim. sonra 2 sene nisanli kaldiktan sonra attim nisani. ne aptalmisim!!! eski nisanlimi hic özlemedim, hic yer edinememis kalbimde, ben hep ilk askimin sevgisini tasimisim icimde... yine mesaj attim (numarali), bu sefer hayatimda kimse yoktu, onunla konusmak istedim, vijdanim artik rahat etsin istedim, ve yalan degil onu cok özlemistim

. tam 5 yil sonra sesini duydum, hemen cevap yazdi ve konustuk. oda benden baska asik olamamis

hep beklemis beni. nisanlandigimi duyduguna dünyasi basina yikilmis
ben görüsmeyi ertesi gün kestim ama. cünkü ortada bir niyet yokken, hic bir erkekle görüsemem ben, heleki bu o olunca

. oda lütfen görüselim dedi. bana zaman ver dedi kesinlikle aricam seni dedi... aramadi... taki beni 7 ay sonra bir dügünde görene kadar, o an yazdi bana bende tabi hemen geri yazdim. görüsmeye basladik, beni hala cok sevdigini ve benimle artik evlenmek istedigini söyledi. TAMAM dedim. 3 hafta görüstük hersey cok güzeldi, 3 haftanin sonunda bulustuk, kalbim yerinden cikacak gibi oluyordu bittim remen. cok güzeldi hersey taki annene anlat diyene kadar... annesi istemedi beni, seni gercekten sevseydi nisanlanmazdi dedi... bu da birakamam seviyorum seni dedi bana ve ertesi gün duman oldu !!! ben aksam yazdim, ondan sonra cevap geldi, utaniyormus diye beni yari yolda biraktigini düsünüyormus. YANI beni terketti. aradan 1 hafta gecti yine ben yazdim ona, nasil böyle bite bilir diye ? cevap gelmedi, ayni hafta bir dügün oldu, oda geldi. göz göze geldik, canim öyle yandiki anlatamam... 20 dakika bile kalamadan gitti oradan... bir daha da ne gördüm ne duydum... simdi onun sesini duymayali 3 hafta oluyor. acaba? birgün pisman olup gelirmi diye bekliyorum aptal aptal ..

6 sene önce hediye ettigi hersey daha duruyor bende , gülleri bile... bana yazdigi siir bile ezberimde hala... unutulmuyor beeee...