Eski aşkını unutamayan sevgili

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
46
İzmir
Kızlar sevgiliniz eski aşkından bir ihanet yemiş ve onu hala unutamamış ve bunu size söylemeyip sizin onu denemek için açtığınız diğer facebook adresinden bunları öğrenseydiniz ne yapardınız?onunla bu konuyu nasıl konuşurdunuz?

Yada dahada açacak olursak sevgiliniz eskiden yani yaklaşık 5-6 ay önceden boynuzlanmış ve bu olayı unutamamış olsa,2 aylık birlikteliğiniz varsa bozarmıydınız?ama onu denemek için açtığım face adresinden öğrendim yani bildiğimden haberi yok nasıl söyleyeceğim?yoksa sessizce terkedip gitmelimiyim?konuşurken eski sevgilimden izler var kalbimde ama şimdiki sevgilimi de seviyorum onu üzmek istemiyorum falan da yazdı ne yapacağım şimdi?

İyi de unutamamış değil ki..
Kalbimde derin izler var demiş.
Hangimizin yok ki?
Normal olan da bu değil mi?
Hayatımıza birileri girer çıkar,unuturuz,alışırız ama yüreğimizde iz bırakmışlardır. Çünkü duygu vardır,anılar vardır. Bunlar nasıl silinir ki?

Katılıyorum iyi Kotu birseyler paylasilmistir.
Sırf karşıdakini duygusal olarak tatmin etmek icin, unuttum aklıma bile gelmiyor. Zerre hatırlamıyorum hakkında birşey demek karşımızdakini enayi yerine koymakla eşdeğer...
Kimi az iz bırakır bizde kimisi cok.
Ama illa ki hepsi gecer gider.
Gecmiste yaşamadığımız sürece, hatirlanan zaman dilimi birkaç dakika gibi kısıtlı bir zaman dilimini kapsadığı sürece sorun yok bence...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hele ki aldatılarak sevgilisinden yakın tarihte ayrılmış bir erkekle beraber olmaya karar verdiğine göre tüm bunlara hazırlıklı olmalısın.
Aldatılmak acı çok acı.
Hemen üzerine bir ilişki başlamışsa her türlü ihtimali gözönünde tıtmak gerek.

gecmıste herkesin yuregınde ız bırakanlar vardır ama onemlı olan sevgilınızın onune bakıp bakmadıgıdır eger onune bakıyorsa sorun yok hala orda kaldıysa yol verın

bu cumleyı gorene kadar ayrılmanız taraftarıydım.
5-6 ay kısa bır sure ıhanetın yuku agırdır bunlar normal,gidişata ve sıze davranısına gore şekil verırsınız ilişkinize..

kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler sayenizde moralim düzeldi bende ilk mesajını okuduğumda kesin ayrılırım demiştim ve konuştukça kararsızlaştım beklemeye karar verdim o zaman SABIR gerekli sonuçta seviyorum ve kolay kolay ayrılmadan bazı şeyleri göz önünde bulundurmalıyım ve büyütülmeyecek şeylerle aşkı zedelememeliyim iyiki beklemişim ben başta hemen ayrılık mesajı yazmaya karar vermiştim sonuçta başkasının izlerini taşıdığını beni sadece sevdiğini söylemişti ama asıl olanları konuşunca anladım aslında onu denememem gerekirdi ama güvenmiyorum ben önceden yaşadıklarım yüzünden kimseye kolay kolay güvenemiyorum bunu yapmam gerekirdi şimdi rahatladım bikaç gün sonra buluşacağız onu bırakıp gitmek yerine kendime bağlamam gerekir ve buda zamanla olur çünkü sonradan attığı mesajlarda şimdi çıktığım kızı üzemem,zaten gün geçtikçe dahada bağlanıyorum ona,benim için değerli olan o yazmıştı bende seni aldatan kız çıksa gelse ne yapardın dedim çıktığım kızı bırakamam artık onu istemediğimi söylerim dedi bence dediğiniz gibi o kızın yaptıklarını yediremiyor bu yüzden böyle davranıyor.benimde kalbimde eskilerden taşıdığım izler var benimki eskidiği için fazla düşünmüyorum onun acısı yeni olduğu için böyle davranıyor demekki

bence bekle..çünkü insan unutamaz ki o acıyı büyük ihtimal ilerde senin yapmandan da korkar ve bunu dile getirir.kişi değil olayı unutamaz ona aşık olduğndan değil yani..sen yanında ol zamanla atlatır o da

İyi ki beklemişim.Ben çabuk ayrılabilen birisiyim.Zor bir şey ama kendime engel olamıyorum.Hele mesele kıskançlık olunca anında dinlemeden ayrılırım yanlış anlasam bile.Ama bu çok kötü bir şey.Neyse,atlatıyoruz bunu da.Sonuçta benimde içimde düşününce eski aşklarımdan izler var unutamadığım.Onunki yeni olduğu için daha ağır basmış demekki.

Asla unutamaz o kisiyi , cunku yasamak istediyi seyleri onla yasamamis ve yasi 60ta olsa unutmaz, bence sessizce terketmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…