Adam iğrenç biri öncelikle, arkadaşınızı gözüne kestirmesi, çalışanı ile birlikte olması, sizi tehdit etmesi vb.
Ama ben sizin adama hesap sorma sebebinizi anlamadım. Adamla bir bağınız kalmamış, size karşı bir sorumluluğu yok.
Tehdit ettiğinde de blöfünü görüp namus cinayetine kurban gitmek istiyorsan hodri meydan deseydiniz
Arkadaşınızdan yana kırgın olmanızı anlıyorum, başka adam kalmamış gibi bu adamla görüşmeye başlaması çok ilginç. Bir de yakın bir tarihte görüşmeyi bırakmışsınız. Yakın tarih bile olmasa bence yanlış bir hareket.
Neyse böyle böyle insanları tanıyorsunuz. Ama ben sizin yerinizde olsam arkadaşıma da hesap sormazdım iletişimi direkt keser hayatıma devam ederdim. Yüz göz olmaya gerek yok. Tencere kapak yuvarlansınlar.
Sizce bu adamla o çok mutlu bir ilişki mi yaşayacak?
Adam iğrenç biri belli zaten. Bir de yani 45 yaşındaki buruşuk mikli birine mi kaldınız allah aşkına iki yakın arkadaş? Cidden nasıl bir yokluk bu?
Son olarak erkeklerin cinsellik için neler yapabileceğini duysanız şaşarsınız. Aylarca yıllarca aşık rolü yapabilirler. Düzenli sekse ulaşmak çok kolay bir şey değil, özellikle cinsel açlığın tavan yaptığı coğrafyamızda. Bunun ergenlikle alakası yok.