• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski bi olay..

Eşiniz size hakaret ediyor, evden kovuyor, dövmekle tehdit ediyorken elbette geçmişe takılı olmanız dogal.
Yukarıda saydıklarım dururken canım cicim dememesine takılmayın boşuna.
Ayrıca bunları yapan adam zaten seviyorum falan demesin bir de yüzsüz yüzsüz.

Bu gece de gördünüz ki eşinizin umrunda değilsiniz. O sizden çoktan vazgeçmiş. Bu yüzden rest çekmenizin bir işe yaramayacagına inanıyorsunuz.

Bir an önce hayatınıza çeki düzen verin, gelecek planları yapın.
Sizi yakın zamanda kovmasını, ilgisiz konusmalarını vs mumkun oldugunca mesajlasarak elinizde bulundurun, belgeleyin.
Ayrıca eşinizin başka açıkları varsa kanıtları toplayın. Sonra da hemen boşanma davasını açın.

Ev benim, her şey benim diyen, size sıgıntı muamelesi yapan adamdan da hem nafakanızı hem de tazminatınızı çatır çatır alın.
Bi ara bana sakin benimle kavga ettig8nde bana göndermeli paylaşımlar yapma dedi telefondaki ekran görüntüsünü değiştirme teki alırım elinden dedi..al dedim umrumda olmaz telefobla doğmadım ama sen düşün benden haber alamayınca dedim..voyle bi adam benim esim

önceki sevgilisine ne dediği önemsiz aslında. normal olanı sevgi sözcükleri kullanması zaten. size sevmedim demesinin nedeni de kötü bir şekilde ayrıldılar ise gurur yapması ya da size bahsetmek istememesi olabilir.
sorun sizinle olan paylaşımı bence. neden asker arkadaşı gibisiniz?

önceki sevgilisine ne dediği önemsiz aslında. normal olanı sevgi sözcükleri kullanması zaten. size sevmedim demesinin nedeni de kötü bir şekilde ayrıldılar ise gurur yapması ya da size bahsetmek istememesi olabilir.
sorun sizinle olan paylaşımı bence. neden asker arkadaşı gibisiniz?
Ben ona karşı öyle değilim olmamaya caliscalisiyrm oda anlar belki düzelir doye ama hiç düzelmiyor ayni

Denedim aynı yine:KK43:(

Eşiniz size hakaret ediyor, evden kovuyor, dövmekle tehdit ediyorken elbette geçmişe takılı olmanız dogal.
Yukarıda saydıklarım dururken canım cicim dememesine takılmayın boşuna.
Ayrıca bunları yapan adam zaten seviyorum falan demesin bir de yüzsüz yüzsüz.

Bu gece de gördünüz ki eşinizin umrunda değilsiniz. O sizden çoktan vazgeçmiş. Bu yüzden rest çekmenizin bir işe yaramayacagına inanıyorsunuz.

Bir an önce hayatınıza çeki düzen verin, gelecek planları yapın.
Sizi yakın zamanda kovmasını, ilgisiz konusmalarını vs mumkun oldugunca mesajlasarak elinizde bulundurun, belgeleyin.
Ayrıca eşinizin başka açıkları varsa kanıtları toplayın. Sonra da hemen boşanma davasını açın.

Ev benim, her şey benim diyen, size sıgıntı muamelesi yapan adamdan da hem nafakanızı hem de tazminatınızı çatır çatır alın.

Önceki konuları bilmiyodum.
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.
S stepanova haklı, kendinize bi yol çizin.
Siz affettikçe kendinizi değersizleştiriyosunuz.
Siz kendinize değer vermezseniz bu adam size hiç değer vermez.

Önceki konuları bilmiyodum.
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.
S stepanova haklı, kendinize bi yol çizin.
Siz affettikçe kendinizi değersizleştiriyosunuz.
Siz kendinize değer vermezseniz bu adam size hiç değer vermez.
Şuan nasıl bi yok izleyeyim peki yarın onur gun konuşmak isteyecek ama barışmazsam kavga da edecek potansiyelde..ben kavga etmek istemiyrm...nasil bi yok izleyeyim

Bi ara bana sakin benimle kavga ettig8nde bana göndermeli paylaşımlar yapma dedi telefondaki ekran görüntüsünü değiştirme teki alırım elinden dedi..al dedim umrumda olmaz telefobla doğmadım ama sen düşün benden haber alamayınca dedim..voyle bi adam benim esim

Yastık konusuna ve eşinizin umursamazlıgına, size sıgıntı gibi davranmasına gerçekten cok sinirlendim.
Suç bastırmaya çalışır gibi davrandıgını ya da karşısındaki insana zerre değer vermeyen biri oldugunu düşünerek tum eski konularınızı okudum.

Eşinizin ikinci evliligiymiş. Karşınızda her anlamda bir tecrubeli biri var.
Neyin ne oldugunu, boşanmada neler kullanılabilecegini vs gayet iyi biliyordur o yüzden size kanıt vermek istemiyordur.

Eşiniz gerçekten sevginizi haketmiyor, hatta genel anlamda da sevilmeyi haketmiyor bence.

Eşiniz size saygı duymuyor ama en azından siz kendinize birazcık saygı duyun ve kendinize değer verin lütfen.
Kuru kuru üzülmeyi bırakıp kendinizin iyiligi için harekete geçin artık.

Siz onu dinlemeyin. Kovdugunda mesela neden beni kovdun vb sorularla yazılı hale getirin bu durumu. Ekran görüntülerini de kendinize aldıgınız yeni bir mail adresine yollayın ki telefonda bilgisayarda görüp silerse elinizdekileri garantiye almış olun.
Psikolojik şiddet ve hakaretleri, aşagılamaları da ses kaydına alın, bunları da kendinize mail atın. Aynı evin içinde kayıt yaptıgınız sürece siz eşisiniz o evde yaşıyorsunuz, bunları da delil olarak kullanabilirsiniz.

Yastık konusuna ve eşinizin umursamazlıgına, size sıgıntı gibi davranmasına gerçekten cok sinirlendim.
Suç bastırmaya çalışır gibi davrandıgını ya da karşısındaki insana zerre değer vermeyen biri oldugunu düşünerek tum eski konularınızı okudum.

Eşinizin ikinci evliligiymiş. Karşınızda her anlamda bir tecrubeli biri var.
Neyin ne oldugunu, boşanmada neler kullanılabilecegini vs gayet iyi biliyordur o yüzden size kanıt vermek istemiyordur.

Eşiniz gerçekten sevginizi haketmiyor, hatta genel anlamda da sevilmeyi haketmiyor bence.

Eşiniz size saygı duymuyor ama en azından siz kendinize birazcık saygı duyun ve kendinize değer verin lütfen.
Kuru kuru üzülmeyi bırakıp kendinizin iyiligi için harekete geçin artık.

Siz onu dinlemeyin. Kovdugunda mesela neden beni kovdun vb sorularla yazılı hale getirin bu durumu. Ekran görüntülerini de kendinize aldıgınız yeni bir mail adresine yollayın ki telefonda bilgisayarda görüp silerse elinizdekileri garantiye almış olun.
Psikolojik şiddet ve hakaretleri, aşagılamaları da ses kaydına alın, bunları da kendinize mail atın. Aynı evin içinde kayıt yaptıgınız sürece siz eşisiniz o evde yaşıyorsunuz, bunları da delil olarak kullanabilirsiniz.
Yarın benimle konuşmak isteyecek ya insan gibi yada kaba bi şekilde tek diyeceğim senden artık gram bi beklentim kavgada etmek istemiyrm sen suan kendini haklı görüyorsun haklı ol.lutfen gereğinden fazla konuşmayalım hatta istedğin an ayrılabilir de artık dicem

Şuan nasıl bi yok izleyeyim peki yarın onur gun konuşmak isteyecek ama barışmazsam kavga da edecek potansiyelde..ben kavga etmek istemiyrm...nasil bi yok izleyeyim

Barışmayı düşünüyosanız kendinizden ödün vermeyin.
Rest çekin. Size saygı duymak zorunda.
Evliliğin karşılıklı sevgi ve saygıya dayandığını önce bi öğrensin.
Siz çocuk değilsiniz cezalandırmak ne demek?

Barışmayı düşünüyosanız kendinizden ödün vermeyin.
Rest çekin. Size saygı duymak zorunda.
Evliliğin karşılıklı sevgi ve saygıya dayandığını önce bi öğrensin.
Siz çocuk değilsiniz cezalandırmak ne demek?
Evlilikte cezalandırma mi olur mi zaten ama bizde var.:((

Yarın benimle konuşmak isteyecek ya insan gibi yada kaba bi şekilde tek diyeceğim senden artık gram bi beklentim kavgada etmek istemiyrm sen suan kendini haklı görüyorsun haklı ol.lutfen gereğinden fazla konuşmayalım hatta istedğin an ayrılabilir de artık dicem

Nasıl konuşacagınız size kalmış. Sadece bu esnada planlarınızla ilgili ona açık vermemeye çalışın.
Fakat ayrılmayı tamamen onun keyfine göre anlaşmalı boşanma olarak kabul etmenizi de tavsiye etmem.

Ekonomik gücünüz olmadıgı ve size eziyet ettigi için tazminat sizin hakkınız bence almalısınız. Bu yüzden o şekilde oneriler yazmıştım.
Yoksa kanıt vs olmaksızın o adamdan biran önce kurtulmak için direkt gidip boşanma dilekcesini de verebilirsiniz. Yeter ki hayatınızdaki yüklerden kurtulun.

ben normalde böyle şeylere karşıyım ama konu sahibinin babası bu yüzden bir senedir kızıyla konuşmuyormuş
ben erkek olsam 50 bine araba almak yerine benim için babasını bu kadar karşısına alan kız için her şeyi yaparım
tüm sorumluluk siz de konu sahibi ne bilim çok mu rahat yeterince sevmiyor mu sizi anlamadım erkek arkadaşınız

eski sevgilileri hakkında böyle atıp tutan adamlara inanmayın hepsi yalan söylüyor ya ikinizi de hiç sevmiyordur ya da ikinizi de sevmiştir

• Beğen
Reactions: KV_
Hep öyle olur canım sevmiyorum der deli gibi sever sonra birini bulur yani alınmayın ama yara bandı eder onu it gibi davranır ona filan bu işler genelde öyle unutamadıkları bir kadın olunca ya böyle mala bağlayıp yara bandı arıyorlar hemen ya da. p.ç olup herkesi yara bandı yapıyorlar....

Adama ne yaptınız da cezasını bu kadar ağır ödetiyor. Ben çok merak ettim açıkcası. Adam da çok ilginç çekilecek kahrı yok valla

Haklı görüyor kendisini çünkü ona gire ben eskiye takan bi aptalım muhtemelen

kendi açımdan düşündüm de; şu an bi sevgilim olsa ve böyle şeylere takılsa bende onu aptal olarak görürüm. size aptal dediğimden değil umarım yanlış anlamazsınız ama eskiyi didik didik araştırmak niye?
aranızda bi sorun varsa bunu konuşarak çözmeye çalışın. sizin yaptığınızda iş değil; adam banyoda ve siz whatsappten atıyosunuz ekran görüntülerini.
bekleyinde adam banyodan çıktıktan sonra yüzüne söyleyin.
ondan korkuyormusunuz?
tek sorun canım cicim dememesi değil diye düşünüyorum.

Konu sahibine çok güzel taktikler fikirler verilmiş umarım bu çabalar havada kalmaz :işsiz:

Back
X